30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Beyler belde agri ve bacakta aci ve uyusma sebebiyle mr ve emg cektirmistim, cok sukur belde fitik ve norolojik bisey yokmuş ama bel kaymasi ve duzlesmesi varmis hafif duzeyde. Bacaktaki uyusmanin nedeni bel degil dedi dr. Eee napayım ben simdi, spora devam mi, squat ve barbell rowu cikarsammi programdan. Tavsiyeleriniz var mı?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun
Doktora sormadın mi bunu napim diye

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler belde agri ve bacakta aci ve uyusma sebebiyle mr ve emg cektirmistim, cok sukur belde fitik ve norolojik bisey yokmuş ama bel kaymasi ve duzlesmesi varmis hafif duzeyde. Bacaktaki uyusmanin nedeni bel degil dedi dr. Eee napayım ben simdi, spora devam mi, squat ve barbell rowu cikarsammi programdan. Tavsiyeleriniz var mı?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi onunla geçmiş olsun allah beline zeval vermesin:p
spor hekimi bulup sormak lazım abi onu en iyi onlar bilir yorum yapmak yanlış olabilir.

An itibari ile kilo 68 72 den düştüm temmuz 17 den beri
Çok zayıflamisim diye hem annem hem eşim fena carliyor a direniyorum kaca düşmem lazım bakalm bu göbek sıfıra dusmesi içn

An itibari ile kilo 68 72 den düştüm temmuz 17 den beri
Çok zayıflamisim diye hem annem hem eşim fena carliyor a direniyorum kaca düşmem lazım bakalm bu göbek sıfıra dusmesi içn

Biraz canini sıkayım abi senin, gecen ayin 4unde resim paylasmistim yag orani 12.3tu....buda 1 ay sonra ki sonuc [emoji23]
20160909_194829-1.jpg

Back
Yukarı