30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Birşey olmaz abi fıtık değildir belki biz ne konuşsak net bilgi olmaz.mr cektimi netlesir abim.[DOUBLEPOST=1474139045][/DOUBLEPOST]Barış abi ateş etti:D:D:D

Selamlar
Gerci bizim grup kardiyo sevmez ama yine de sorayım nabiz ölçer kullanan varmı aranızda tavsiye edeceğiniz bir marka falan
Koşuyoruz ama kas yapalım derken göz çıkarmayalim belli bir nabiz üstünde koşmak Hem tehlikeli kalp için hemde gereksiz efor diyorlar yağ yakımı ve Kardiyovasküler sağlamlık belli bir aralıkta oluyormuş

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar
Gerci bizim grup kardiyo sevmez ama yine de sorayım nabiz ölçer kullanan varmı aranızda tavsiye edeceğiniz bir marka falan
Koşuyoruz ama kas yapalım derken göz çıkarmayalim belli bir nabiz üstünde koşmak Hem tehlikeli kalp için hemde gereksiz efor diyorlar yağ yakımı ve Kardiyovasküler sağlamlık belli bir aralıkta oluyormuş

içinde kardio geçen cumlelere olan ilgimi kaybettim abi:D:D:D

Selamlar

Decathlon, geonaute onrhythm 410 nabiz olcer az ucuz diyorsan ayni markanin 310 modeli...

If ile clean bulkin 2. Haftasi bitcek, antrenman varken 2950 kal, karbo agirlikli; antrenman yokken 2215 kal, yağ agirlikli, proteinler iki durumda da ayni. Haftada bir, mesela yarin cheat day yapıyorum, tek ögune karsiyim :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne istersem, pizza olur, pide olur, koyden gelen pestil cevizli sucuklar olur... O gun kalori saymiyorum. Kilo verirkende yapiyordum, hic sorun cikarmadi :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
afiyet bal kaymak olsun abi.bende 2 hafta aradan sonra bacak girdim dun akşam maksimuma yakın girdim az tekrar o bile yetti bacaklarım berbat agrıor :) barış abide yok ortalarda yaşıyormu ki :)

Back
Yukarı