Daha kötü olmasindaSen resmini koy ben üstüne tikliyim düzelir ☺☺☺
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sagol Malim inşallahBirşey olmaz abi fıtık değildir belki biz ne konuşsak net bilgi olmaz.mr cektimi netlesir abim.[DOUBLEPOST=1474139045][/DOUBLEPOST]Barış abi ateş etti![]()
İşte şimdi kalbim kırıldı ☺☺☺Daha kötü olmasinda
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sagol Malim inşallah
içinde kardio geçen cumlelere olan ilgimi kaybettim abiSelamlar
Gerci bizim grup kardiyo sevmez ama yine de sorayım nabiz ölçer kullanan varmı aranızda tavsiye edeceğiniz bir marka falan
Koşuyoruz ama kas yapalım derken göz çıkarmayalim belli bir nabiz üstünde koşmak Hem tehlikeli kalp için hemde gereksiz efor diyorlar yağ yakımı ve Kardiyovasküler sağlamlık belli bir aralıkta oluyormuş
Decathlon, geonaute onrhythm 410 nabiz olcer az ucuz diyorsan ayni markanin 310 modeli...Selamlar
Gerci bizim grup kardiyo sevmez ama yine de sorayım nabiz ölçer kullanan varmı aranızda tavsiye edeceğiniz bir marka falan
Koşuyoruz ama kas yapalım derken göz çıkarmayalim belli bir nabiz üstünde koşmak Hem tehlikeli kalp için hemde gereksiz efor diyorlar yağ yakımı ve Kardiyovasküler sağlamlık belli bir aralıkta oluyormuş
Eyvallah losscum bakicamDecathlon, geonaute onrhythm 410 nabiz olcer az ucuz diyorsan ayni markanin 310 modeli...
220 - yaşDecathlon, geonaute onrhythm 410 nabiz olcer az ucuz diyorsan ayni markanin 310 modeli...
O en standart yontem abi evet ama ben pek kullanmiyorum kendi belirledigim degerler var...220 - yaş
Bu değerinin %70 i ve %80 i arasında kalmak en ideal nabiz diyorlar
Sen ne diyorsun
Kullanmıyorum derken kendin için mi öğrenciler için miO en standart yontem abi evet ama ben pek kullanmiyorum kendi belirledigim degerler var...
Evet ozel derslerimde kullandigim kendimce bazi yontemler var ben o sekilde yapiyorum.Kullanmıyorum derken kendin için mi öğrenciler için mi
cheat day ne var abi?If ile clean bulkin 2. Haftasi bitcek, antrenman varken 2950 kal, karbo agirlikli; antrenman yokken 2215 kal, yağ agirlikli, proteinler iki durumda da ayni. Haftada bir, mesela yarin cheat day yapıyorum, tek ögune karsiyim
afiyet bal kaymak olsun abi.bende 2 hafta aradan sonra bacak girdim dun akşam maksimuma yakın girdim az tekrar o bile yetti bacaklarım berbat agrıorNe istersem, pizza olur, pide olur, koyden gelen pestil cevizli sucuklar olur... O gun kalori saymiyorum. Kilo verirkende yapiyordum, hic sorun cikarmadi
yok abi değildir bu saatte mutfakdadır belkiSagol Malicim, baris aga spordadir belki
birgün baskın yapıp kendimize baktırsak ne güzel olurOda dogru palamut pisiriyodurmr cektim sali gunu aciklancakti sonuc bekliyorum daha