deadlift yapıncada karın kasları çalışıyor abi.yağ oranı duşmeden karın kası görünmuyor maalesef.Ben suan karın kaslarını güçlendirmek amaçlı hiç bişey yapmıyorum yani squat dışında o Biraz etkili oluyor sanırım kaslar görünmedigi sürece ne yazar güçlü olması benim derdim toplam yağ oranı ni azaltmak ama uzun zamana yaydim yani acelem de yok dengeli beslenip sporumu yaptıkça gider diye düşünüyorum
boş zamana gelince ben vardiyalı çalıştigim için hafta ici boş zamanım baya oluyor onda da spor yapıp kızıma bakıyorum hanim çalıştığı için h.sonu gezelim tozalim modunda oluyor bide spor sıkıştırma araya haliyle zor kavga çıkar zaten
![]()
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lazar angelov karın rutini var benim baya hoşuma gidiyor o karın yaparsam bir ara onu yapardımDeadlift,squad surekli yapiyorum zaten,baygidir karin yApmiyodum tekrar basladim ama karina yonelik bir strateji gelistirwmedim henuz ondan soruyorum
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bench press i 60 kg da yapıyorum 3×12 şeklinde Mart da arttircamBaris bench i arttirabildinmi,benim cok geride kaldi bench.benchi arttirmanin yolunu bilen varmi
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabikibar içindemi
Bar 20 kgbiz kirk lik iyidir ben 25kg sag 25 sol 4x12 yapiyom bar kac kilo bilmiyom
abi 4*12 yapacağına 80-90 zorlamıyormusun? yada ağırlık artırmayı neye göre yapıyorsun?biz kirk lik iyidir ben 25kg sag 25 sol 4x12 yapiyom bar kac kilo bilmiyom
artırabilirsin aslında abi 3*12 60 kilo ile çıkıyorsa denemek lazım zorlamadan gelişmez bence.yardımlı falan zorlamak lazım.Tabikitoplam
Az olabilir ama yavaş yavaş biyere yetismiyorum sonuçta
halter derken abi overhead press falan ise ikisinin işlevi farklı değilmi?var mi o kadar toplam bende 70 mi oli ben benç brakicam halter daha verimli yoksa bana öyle geli
benchde 60 squatta 80 deadliftte 90 8 tekrar çaıkrıyorum abi.ama aralrında 3-4-5 orantısı( bench-suat-deadlift) var abı bunların.bunlarda ağırlıkartışı birbirini destekliyor.özellikle overhead press artıkçe bench artıyor gibime geliyor.Arkadaşlar burda hedefiniz kendi agirliginiz kadar benc ve Squad sekiz tekrar dips ve barfiks yapabilmek olmalıdır.bunu yakaladığımız zaman bi insan kendi gücüne hakim olmuş sayılır.bu sayılara ulaşmak hedef olmalı.ancak ondan sonra detaylara geçmek lazım.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi her hafta arttırmak hızlı bence ben aylık hedefler koydum mesela 22 kg dumbell ile çalışırım göğüs ve omuz için Mart basında 24 yapıcam kismetse bench de 70 yaparım muhtemelen barfiks avuç içi karşıya bakacak şekilde nizami 10 -8-6 yapıyorum 10 ile basliyorum ama 3.settw 6 zor cikioHer hafta yaptığınız antreman lara salondaki en küçük kiloyu ekleyin.gerekirse son tekrarlarda yardım alın.kaldirdiginiz kiloları arttirmazsaniz gelişim beklemeyin.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi yıpratmak derken zaten bir anda artırmayacaksın ki yedire yedire gideceksin bakdın ağırlık kalkmıyor kaldırdıgın ağırlıkla devam edicen vucut zamanla senden fazlasını isteyecek.dumbell press bence bench press yerini tutmaz abi.kişiden kişiye değşşir belki sen göğüsde daha çok fayda görürsün ama bench göğüs için temel hareket ona asılmak daha mantıklı geliyor bana.[DOUBLEPOST=1454879666][/DOUBLEPOST]mali ağa artirma olur da artik vucuda zarar vermek istemiyom çok ağır bu yaşta yipratir gibi halter dedim duz sehpada 2 dumbell la 25...25kg yapiyom bazen 27.5kg
hedefleri çekerimize göre belirlememiz lazım her hafta denersin bakdın olmadı kaldığınyerden devam.şu barfixi birde ben yapabilsem sırtta ıvır zıvır şeylerle uğraşmayacam.avuç içleri bana bakacak şekilde 6 tane yapabiliyorum ondada 3.sette 4e düşüyorAbi her hafta arttırmak hızlı bence ben aylık hedefler koydum mesela 22 kg dumbell ile çalışırım göğüs ve omuz için Mart basında 24 yapıcam kismetse bench de 70 yaparım muhtemelen barfiks avuç içi karşıya bakacak şekilde nizami 10 -8-6 yapıyorum 10 ile basliyorum ama 3.settw 6 zor cikio
Barış bi artış olsunda haftada yarım kiloda olur.ayda iki kiloda.yani kısacası artirdiginiz her ağırlık vucudunuza arti santim gobeginizden eksi santim olarak gider.nacizane yaşlı tecrübesiAbi her hafta arttırmak hızlı bence ben aylık hedefler koydum mesela 22 kg dumbell ile çalışırım göğüs ve omuz için Mart basında 24 yapıcam kismetse bench de 70 yaparım muhtemelen barfiks avuç içi karşıya bakacak şekilde nizami 10 -8-6 yapıyorum 10 ile basliyorum ama 3.settw 6 zor cikio