30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

abi yıpratmak derken zaten bir anda artırmayacaksın ki yedire yedire gideceksin bakdın ağırlık kalkmıyor kaldırdıgın ağırlıkla devam edicen vucut zamanla senden fazlasını isteyecek.dumbell press bence bench press yerini tutmaz abi.kişiden kişiye değşşir belki sen göğüsde daha çok fayda görürsün ama bench göğüs için temel hareket ona asılmak daha mantıklı geliyor bana.[DOUBLEPOST=1454879666][/DOUBLEPOST]
hedefleri çekerimize göre belirlememiz lazım her hafta denersin bakdın olmadı kaldığınyerden devam.şu barfixi birde ben yapabilsem sırtta ıvır zıvır şeylerle uğraşmayacam.avuç içleri bana bakacak şekilde 6 tane yapabiliyorum ondada 3.sette 4e düşüyor :):):):)
Avuç içi karşıya bakacak şekilde zorla bu daha çok sırta vuruyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dumbell açi daha iyi ve daha ağir tutarsin benç cok insan nizami tuturamiyor ve daha çok omuz lara vuruyor
omuzlara illaki vurur abi ama öncelik göğüse vurursa sorun yok bence.[DOUBLEPOST=1454879839][/DOUBLEPOST]
Avuç içi karşıya bakacak şekilde zorla bu daha çok sırta vuruyor

kanatları aşağı doğru uzatmak için hangi hareket yapılıyor abi?

Barış bi artış olsunda haftada yarım kiloda olur.ayda iki kiloda.yani kısacası artirdiginiz her ağırlık vucudunuza arti santim gobeginizden eksi santim olarak gider.nacizane yaşlı tecrübesi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dumbell çok kullandığım için artışlar 2 kg oluyor mecburi 20-22-24 diye gidiyor ondan süre uzun tutuyorum ayrıca gerçekten vücut istiyor abi artık arttir diye bu mesajı bekliyorum :) :)

abi yıpratmak derken zaten bir anda artırmayacaksın ki yedire yedire gideceksin bakdın ağırlık kalkmıyor kaldırdıgın ağırlıkla devam edicen vucut zamanla senden fazlasını isteyecek.dumbell press bence bench press yerini tutmaz abi.kişiden kişiye değşşir belki sen göğüsde daha çok fayda görürsün ama bench göğüs için temel hareket ona asılmak daha mantıklı geliyor bana.[DOUBLEPOST=1454879666][/DOUBLEPOST]
hedefleri çekerimize göre belirlememiz lazım her hafta denersin bakdın olmadı kaldığınyerden devam.şu barfixi birde ben yapabilsem sırtta ıvır zıvır şeylerle uğraşmayacam.avuç içleri bana bakacak şekilde 6 tane yapabiliyorum ondada 3.sette 4e düşüyor :):):):)

Omuz sakatligindan dolayi 7 aydir kuvvet calismalari yapiyodum, wide grip, close grip lat pull yapiyodum hep, 2 haftadir nizami barfix yapiyorum 3x10 iyi kuvvetlenmisim demekki :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeni aldığım ürünler arkadaşlar . Bcaa ve glutamin faslı geçmiş konularda resimde gördüğünüz bcaa sakin almayın . Fayda olarak bir şey diyemicem yanlız ömrü hayatım da böyle iğrenç kokan ve tadı olan bir şey görmedim . :) aklınızda bulunsun dedim
d9df1b0934a4cc59e3e5f0049caa0847.jpg

Tabikide dene özellikle bench press yaparken ayakları yere sağlam basmak ve kalçayı,sırtı kasmak daha çok ağırlık arttırmamda faydalı oldu..
Kalcayi kasmak cok etkili oluyor, bir de omuzlari geri yapistirmak gerekiyor bari gogusten kaldirmak icin [emoji106]
Aynen öyle, o şekilde barı fazla indirip kaldırmamış oluyoruz..
birinden yardım alıp ağırlığın çoğunu ona verincede çok kaldırılıyor :p:p:p

gndn arkadaşlar herkese hayırlı gunler.dun ititbariyle yurtdışından universal creatin getirdi bir arkadaşım.önceden 1 ay kullandım ama ne oldugunu anlayamadım diye almadımdı şimdi arkadaş uzun vade kullan abi faydasını görürsün dedi bende aldım :)
evde çocukların şurup ölçeği vardı onunla tarttım 3.5 gr kreatin alıyor.bu kreatini ben idman gunleri bu ölçekle idman öncesi ve sonrası alsam off gunlerde sabah protein tozunun içine karıştırıp alsam olurmu.yoksa sadece idman öncesi 5gr mi alayım.
kullanım için sizin yorumlarınız ne olur?

gndn arkadaşlar herkese hayırlı gunler.dun ititbariyle yurtdışından universal creatin getirdi bir arkadaşım.önceden 1 ay kullandım ama ne oldugunu anlayamadım diye almadımdı şimdi arkadaş uzun vade kullan abi faydasını görürsün dedi bende aldım :)
evde çocukların şurup ölçeği vardı onunla tarttım 3.5 gr kreatin alıyor.bu kreatini ben idman gunleri bu ölçekle idman öncesi ve sonrası alsam off gunlerde sabah protein tozunun içine karıştırıp alsam olurmu.yoksa sadece idman öncesi 5gr mi alayım.
kullanım için sizin yorumlarınız ne olur?
Bendeki optimum creatin'in uzerinde yukleme yapilmasi tavsiye edilmis ve tarif edilmis ama universal nasildir bilemedim

Back
Yukarı