30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

gndn arkadaşlar herkese hayırlı gunler.dun ititbariyle yurtdışından universal creatin getirdi bir arkadaşım.önceden 1 ay kullandım ama ne oldugunu anlayamadım diye almadımdı şimdi arkadaş uzun vade kullan abi faydasını görürsün dedi bende aldım :)
evde çocukların şurup ölçeği vardı onunla tarttım 3.5 gr kreatin alıyor.bu kreatini ben idman gunleri bu ölçekle idman öncesi ve sonrası alsam off gunlerde sabah protein tozunun içine karıştırıp alsam olurmu.yoksa sadece idman öncesi 5gr mi alayım.
kullanım için sizin yorumlarınız ne olur?
Kreatin seninde yazdığın gibi uzun vadede etki eden bir sup.o yüzden antreman öncesi yada sonrası alman bişiy değiştirmicektir,bu sebepten hiç kendini kasmadan günde bir kez içtiğin whey in içine 3-5 gr arasında karıştırıp içebilirsin.
Kreatini alıp antremana gittim,manyak enerji verdi ağırlıklar yetmedi felan diyenlerede inanma sallıyolar:)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Akşamları çayın yanına mutlaka bisküvi gofret vs yiyorum
Çayın yanına siz ne yiyorsunuz
Bu durumdan kurtulmam lazım

Illa yiyeceksiniz yani

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi özellikle spordan sonra çay yanına illa birşey olsun istiyorum bende.evde çoluk çocuk gofret çikolata falan alıyorlar insanın canı çekiyor :):)
bitter çikolata falan yiyom bazen elimden geldikçe kendimi tutmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor saldırıyom:):):)

Gece yatarken icilen light sut, casein sayesinde uzun suren aclik yuzunden kas yikimini minimuma indirir mi yoksa yaglanmaya mi katkisi olur ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
yatmadan 2 saat önce ne yenilecekse yenmesi yatana kadar sindirim işinin bitmesi taraftarıyım.çünkü vucut sabaha kadar dinlensin gun içi yeterince yoruluyor zaten karaciğer böbrek vs.

Kakao oranı yüksek bi parça bihtercikolata ve küçük bi kase kabak Çekirdeği.ben bunlara duble Türk kahvesinin yanında alıyorum.tabi kahve sade.cayin yaninada uyar bence.kabak çekirdeği deyip geçmeyin önemli.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Casein falan almayalim mi yani ?

alma demiyorum abi alınır muhakkak faydası vardır o kadar kullanan var neticede.ben sadece kendi şahsım adına gece yatarken vucut dinlenmesi adına kullanmıyorum.yoksa gece yatarken alınan casein uzun süren emilimi sayesinde kasları sabaha kadar besleyecektir.1 su bardağı süt heryeri yağlanma yapsa ne olacak hiçbirşey olmaz.

alma demiyorum abi alınır muhakkak faydası vardır o kadar kullanan var neticede.ben sadece kendi şahsım adına gece yatarken vucut dinlenmesi adına kullanmıyorum.yoksa gece yatarken alınan casein uzun süren emilimi sayesinde kasları sabaha kadar besleyecektir.1 su bardağı süt heryeri yağlanma yapsa ne olacak hiçbirşey olmaz.
Iste o yaglanmadan korkuyorum ben de, kas yaparken goz cikarmayalim :)

bulk döneminde illaki yağlanma olur abi bundan kaçar yok amaç bunu en az haliyle atlatmak.süt sağlıklı bir besin ve sağlıklı bir yağdır.zaten light süt 1gr yağ vardır.faydası daha fazla oldugu için gönül rahatlığı ile tüketilebilir.aşağıdakini nette bir diyetisyenin sayfasında buldum.

Süt ve ürünleri faydaları birlikte kullanıldığında doğru bir sindirim oluşmasından dolayı, yağa dönüşmesine engel olur. Gün içerisinde doğru bir beslenme yaptınız ise gece yatmadan önce süt içmek, metabolizmayı canlı tutuyor. Glisemik ürünler tüketilmiş olduğunda, süt içildiği zaman bunu yavaş bir şekilde süzmesine yardımcı olarak kilo almasını engellemektedir. Bu özellik de kana daha yavaş karışmasına sebep olarak zayıflamak adına oldukça yardımcı oluyor. Bu durumda da süt ve süt ürünleri içmek hiçbir zaman kilo yapar sorusuna, kilo aldırır diyemeyiz. Aksine light olan zayıflatır.

Yatarken süt içmek kilo aldırır mı? Diye merak etmekte olan kişiler gece içilen süt kilo yapmak yerine yediğimiz ürünlerin kana karışımını yavaş yapmasından dolayı kilo yapmamaktadır. Özellikle de protein diyetlerinde daha çok tercih edilmekte. Light ya da yağlı olması bu durumu etkilemiyor. Hatta light içilen sütlerin içeriğine bakacak olursak, protein olarak daha zengin bulunmaktadır.

Back
Yukarı