30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Oo afiyet olsun abi :):)
Bazen değişiklik şart beslenmede, vücudu şaşırtmak lazım hep aynı şeylerle olmuyor :)[DOUBLEPOST=1455132874][/DOUBLEPOST]Ayrıca bugün bende bacak çalıştım, bakalım acısı sonradan çıkar artık:)

Avuç içi karşıya bakacak şekilde zorla bu daha çok sırta vuruyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adam komando :) ben 1 yapsam başarılı sayarım kendimi :D[DOUBLEPOST=1455144775][/DOUBLEPOST]
Akşamları çayın yanına mutlaka bisküvi gofret vs yiyorum
Çayın yanına siz ne yiyorsunuz
Bu durumdan kurtulmam lazım
ben hiçbişey yemem, bazen içine tarçın atarım toz olmayandan bu kadar :) olmazsa bi iki tane kuru üzüm dene, eskiden yapardım güzel oluyor[DOUBLEPOST=1455145031][/DOUBLEPOST]
Ama leblebi besin değeri açısından zengin değil abi, onu yerine dediklerimi deneyebilirsin, akşam biraz sağlıklı yağ almak testeron açısından fayda sağlayacaktır.. Özellikle kavrulmamış ve tuzsuz olanları tercih etmelisiniz.
leblebi candır kardeş, 100 gr da: 17 gr lif vardır, 18-19 gr da protein, ben her gün muhakkak en kötü 25-30 gr tüketirim sarı leblebiyi, özellikle lif değeri için. lifin vg için önemini zaten biliyorsunuz. bi ton sebze yemektende kurtarıyor :D ayrıca tokta tutar, boksbody çayın yanında leblebide olabilir bi avuç.

Son düzenleme:
adam komando :) ben 1 yapsam başarılı sayarım kendimi :D[DOUBLEPOST=1455144775][/DOUBLEPOST]
ben hiçbişey yemem, bazen içine tarçın atarım toz olmayandan bu kadar :) olmazsa bi iki tane kuru üzüm dene, eskiden yapardım güzel oluyor[DOUBLEPOST=1455145031][/DOUBLEPOST]
leblebi candır kardeş, 100 gr da: 17 gr lif vardır, 18-19 gr da protein, ben her gün muhakkak en kötü 25-30 gr tüketirim sarı leblebiyi, özellikle lif değeri için. lifin vg için önemini zaten biliyorsunuz. bi ton sebze yemektende kurtarıyor :D ayrıca tokta tutar, boksbody çayın yanında leblebide olabilir bi avuç.

Tamam seni de kirmiyim, oglen leblebi aksam badem yiyim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

abi şu saat itibariyle %14 olmuş:confused::confused::confused:
bende kapattım defragı içindekileri bir şekilde alıp format atmak gerekiyor galiba belki sonra bozuk sektörleri düzeltmek için birşeyler yapılabilir;)
demek baya bozuk sektör oluşmuş, bunu 2-3 ayda bir yapsan böle uzun sürmezdi :) format attınmı bari?

demek baya bozuk sektör oluşmuş, bunu 2-3 ayda bir yapsan böle uzun sürmezdi :) format attınmı bari?
film arşivim oldugu için içinde format atma lüksüm hiç olmadı 2010 senesinde aldıgımdan beri sürekli kullandım.en son takılmalar başlayınca uyandık ama geç kaldık.filmleri kurtaramadık maalesef.allahdan uzakdoğu filmlerimin 150 tanesi falan onları alabildim içinden.yaklaşık 1500 civarında film çöp oldu.dedik harici kurtaralım bad sectörler üstü kapansın öyle kullanırız low level format yaptım 28 saat sürdü.bunu yapınca hdd biçimlendirmek gerekirmiş.biçimlendirdik şimdi ne disk yönetimi ne bilgisayarım hiçbir yerde görünmüyor.recovery yapan programlarda bile görünmüyor.bilgisayar tamircisi birine sordum disk yönetminde yoksa geriye içini söküp hddyi dahili denemek kalıyor o zaman görmezse donanımsaldır çöpe atarsın abi dedi :) zaten filmlerim gitmiş 2008de başladıgım film arşivim çöp olmuş harici şu saatten sonra çöpe atsamda umrumda olmaz aslında kaldırıp vuracan duvara :):):)

Söylediğin konuda haklısın abi ama zamanlama önemli tabi :)

Selamlar
Hergün 3 tam yumurta tuketiyorum. Onun dışında haftada 3 gün antreman sonrası hemen 3 yumurta beyazı yiyorum sizce bu yumurta işini abartiyormuyum
Normalde antreman sonrası 1 ölçek whey alıyordum ama 3 ay kullandım 2 ay ara verdim martta tekrar baslicam

Selamlar
Hergün 3 tam yumurta tuketiyorum. Onun dışında haftada 3 gün antreman sonrası hemen 3 yumurta beyazı yiyorum sizce bu yumurta işini abartiyormuyum
Normalde antreman sonrası 1 ölçek whey alıyordum ama 3 ay kullandım 2 ay ara verdim martta tekrar baslicam

Hic bir sorun olmaz, bekci de yazmisti 4tam yumurta yenebilir, kolestrol fazla ziplatmaz diye, bende gunde fix 4tam yumurta yiyorum

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Selamlar
Hiç bir sorun olmaz abi bir öğünde 6 7 tane yediğim oluyor..[DOUBLEPOST=1455288046][/DOUBLEPOST]Hatta bir arkadaşım 15 tane yiyor artık nasıl mide var bilmiyorum :)

Back
Yukarı