Created By Loss
Üye
Bende hergun 7-8 adet yiyorum acikcasi, selamlar bu arada herkese...
Losscum hoşgeldinBende hergun 7-8 adet yiyorum acikcasi, selamlar bu arada herkese...
Hosbuldum abiLosscum hoşgeldin
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yumurtanın yeri ayrı abi ne kadar tiksindirse de amino asit değerleri çok iyi.
Hafif sulu tüketmeye çalış bencendaha lezzetli ve daha çabuk yeniyorBende sarısını yerken miğdem bulanıyor![]()
Aynen abi bazen kıvamını tutturamıyorum çok pişince yenilmiyor zaten az pişmişi daha faydalı diye duymuştum..Hafif sulu tüketmeye çalış bencendaha lezzetli ve daha çabuk yeniyor
Ben 2 dk tutuyoum kaynadiktan sonra benim kız da alıştı katı yumurta yemioAynen abi bazen kıvamını tutturamıyorum çok pişince yenilmiyor zaten az pişmişi daha faydalı diye duymuştum..
İyi valla abi çocuğuda alıştırmışsın5 6 tane olunca soymak da sıkıntı abi, biraz çiğ olunca patlıyor soyarken![]()
O da güzel fikir aslında hem karbonhidrat hem protein almış oluruz.Yumurtanın beyazini yulaf kepegiyle krep yapın
Soyma işi pis hakketen bazen yapısio soyulmuyor parcalaniyor falan en iyisi sulu yemek kaşıkla siyir mis gibi5 6 tane olunca soymak da sıkıntı abi, biraz çiğ olunca patlıyor soyarken[DOUBLEPOST=1455296338][/DOUBLEPOST]
İyi valla abi çocuğuda alıştırmışsın![]()
En mantıklısı bu abi aynenSoyma işi pis hakketen bazen yapısio soyulmuyor parcalaniyor falan en iyisi sulu yemek kaşıkla siyir mis gibi![]()
Bulk sayılmaz tam olarak yani 71.5 kiloyum ama 73-74 hedefim orda kalicam çok yavaş ama temiz kilo almaya çalışıyorumEn mantıklısı bu abi aynenbu arada hedef ne bulk mu definasyon mu
Benim boy 173 kiloda 74 falan ideal olacak diye düşünüyorum bakalm görüntüye göre karar vericemHadi hayırlısı o zaman abi bende 85 90 kiloya ulaşmaya çalışıyorum
Soyma işi pis hakketen bazen yapısio soyulmuyor parcalaniyor falan en iyisi sulu yemek kaşıkla siyir mis gibi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi