teşekkürler abi.bozuk sektördekiler çöp olacak ona yapacak birşey yok galiba.Filmleri baska yere alman lazım format atmak istiyorsan yoksa heosi ucar gider
Film arşivimi kaybettim yanlış adaptör takmışim hd ye bir duman çıktı filmler duman oldu gitti
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sırtını bir yere dayayarak belden vurmadan zorlanabilir bence.birde ağırlık artırmak için bazen hile yapmak iyi oluyor harekette.en mantıklısı yinede formu tam yapılan ağırlıkla çalışmak.ego tatmini için kendimizi gaza getirmek için yuksek ağırlık gerekiyor hem motivasyon oluyor.Biceps konusuna da yazdim ama pek ilgi gormedi.
3x10 36kg ayakta barbell curl nizami cikartiyorum ama sadece son setin son 3 hareketini belden atiyorum.
2x10 40g ve son seti 5 tekrar yapsam gelisimi ne yonde etkiler ?
Yada 3x8 40 kg yapsam ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ben idmanlarda aşırı terliyorum salonda kalorifer yanmıyor ama benim kafadan dumanlar çıkıyor kendimi şartlıyom içecem diyom içiyom helaya gidiytomAntreman gunlerinde yaz aylarinda 4litreye kadar çıkılır ama kis ayindayiz vucut o kadar sıvı kaybetmiyor 4litreyi pek gecmeyin bence ayrica nasil iciyorsun 4 litre ben 2 litre icsem gece elli kere cise kalkıyorum
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
piramit candır bencede bunu deneyebilirsin.böylece son 6 tekrarda 40 kiloyu zorlamış olursun kolar ağırlık görmüş olur form tam olmasada yani.Şu şekildede yapabilirsin 4 set 12 10 8 6 tekrar şeklinde ve her sette ağırlık arttır, tekrar sayıları düştükçe ağırlık yükselsin.
aynen abi hem ufaktan başlayarak yükseltince hareketten çalmamış oluyoruz hem de çok iyi bir pump yakalayabiliyoruz..piramit candır bencede bunu deneyebilirsin.böylece son 6 tekrarda 40 kiloyu zorlamış olursun kolar ağırlık görmüş olur form tam olmasada yani.
Bad sectorler ortalarda ise sıkıntı olabilir yani disc birleştirici programlar var formattan sonra kısmen düzeltiyorteşekkürler abi.bozuk sektördekiler çöp olacak ona yapacak birşey yok galiba.
sırtını bir yere dayayarak belden vurmadan zorlanabilir bence.birde ağırlık artırmak için bazen hile yapmak iyi oluyor harekette.en mantıklısı yinede formu tam yapılan ağırlıkla çalışmak.ego tatmini için kendimizi gaza getirmek için yuksek ağırlık gerekiyor hem motivasyon oluyor.
ben idmanlarda aşırı terliyorum salonda kalorifer yanmıyor ama benim kafadan dumanlar çıkıyor kendimi şartlıyom içecem diyom içiyom helaya gidiytom
piramit candır bencede bunu deneyebilirsin.böylece son 6 tekrarda 40 kiloyu zorlamış olursun kolar ağırlık görmüş olur form tam olmasada yani.
Kendini kanıtlamış ençok tüketilen bcaa hangisi pekiAyrı alinmasi gerek
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana sorarsan en iyisi piramit sistem derim..3x8 + drop set yapayim o zaman
Bana sorarsan en iyisi piramit sistem derim..
bir şekilde içindekileri bir yere atacaz öncelikle.Bad sectorler ortalarda ise sıkıntı olabilir yani disc birleştirici programlar var formattan sonra kısmen düzeltiyor
xtend benim bildiğimKendini kanıtlamış ençok tüketilen bcaa hangisi peki
bunu yap abi peşine 20 kilo ile yapabildiğin kadar hareketi çok yavaş ve nizami yap.ben bazen böyle yapıyorum.zaten 4 set piramitte kollar tükenecek peşinede 20 kilo ile yapabildiğin kadar yapınca süper pump oluyor.12 10 8 6, 34 36 38 40 kg deniyim o zaman
Pazartesi deniycem saolAynen abi en mantıklısı bu..
bir şekilde içindekileri bir yere atacaz öncelikle.
xtend benim bildiğim
bunu yap abi peşine 20 kilo ile yapabildiğin kadar hareketi çok yavaş ve nizami yap.ben bazen böyle yapıyorum.zaten 4 set piramitte kollar tükenecek peşinede 20 kilo ile yapabildiğin kadar yapınca süper pump oluyor.
o duygu süper birşeyO son seti 15 kilo yapiyodum kolum morariyodu sanki pumptan [emoji1]
o duygu süper birşey![]()
ben bütün hareketlerde uyguluyorum hiç bir zararını görmedim.Patliycak gibi oluyo o son setten sonra
Piramit sistemini baska hangi kas grubunda hangi hareketlerde kullanabiliriz daha iyi verim alabilmek icin ?