barış kaptan
Üye
Ben bıraktım makro mikro islerini
supplement olarak sadece antreman yaptığım gün yani haftada 3 gün hemen antreman sonrası 1 ölçek whey kullanıyorum daha doğrusu 3 ay kullandım şimdi Mart başına kadar kullanmicam sonra tekrar aynısını tekrarlicam.sabah ballı tahin pekmezli en az 3 yumurtalı ve yulafli bir Kahvaltı yapıyorum mutlaka sonra balık ve et bulgur pilavı tam bugday makarnasi bakliyat falan 2 öğün yemek yiyorum ekstra durumlar dışında akşam 7-8 den sonra bişi yemiyorum. tavuk mumkun oldugunca az tuketiyorum.tirstim biraz.
4 ayda 4 kilo civarı aldım ölçüm tabiki tartım ama onun dışında bel bölgesi yaglanmasindan çok korktuğum için
kullandığım kemerlere işaret koydum herkangi bir sıkma falan yok şuanda pantalonlarda da yok 30 beden sabit aynada da gözüme bişi çarpmiyor bel bölgesi için .temiz kilo aldığımı düşünüyorum ama bunda en önemli etken dengeli beslenmenin yanında her antreman sonrası mutlaka 20 dk civarı kardiyo yapıyorum koşu veya uzay yürüyüşü tarzı bir alet varya ismini bilmiyorum onda 3.5 km civarı yol yapmış oluyorum kalp atış sayısını 160 -165 civarlarinda tutmaya çalışıyorum .istenmeyen yağlanma için birebir hem hızlı kilo almıyorum ayda 800 gr 1 kg arası hemde bel bölgesi fazla yaglanmiyor. Birde bana göre kardiyo metabolizmayı hızlandırdıgi için bağışıklık sistemini de guclendirdigini düşünüyorum etrafımda herkes hapisiriyo tiksiriyor hasta grip ama farkedilmeyecek kadar hafif gecio bende
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi