30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Günde 3 antrenman ki 3 ude agirliksa metabolizmayı ve hormon dengesini altüst etmiyormu? Birde ben günde 1 saat ayırmaya zor buluyorum millet günde 3-4 antrenman atıyor ya ben çok meşgulum yada siz başka zaman diliminde yaşıyorsunuz günün 35 saat felan olduğu evrende

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haftada sert 4 antreman bile yeter aslinda belli bir seviyeden sonra ve guzel bir diyet programi da olmali..[DOUBLEPOST=1450644164][/DOUBLEPOST]Öğünler...
20151220_224137.jpg

Son düzenleme:
Haftada sert 4 antreman bile yeter aslinda belli bir seviyeden sonra ve guzel bir diyet programi da olmali..[DOUBLEPOST=1450644164][/DOUBLEPOST]Öğünler...Eki Görüntüle 40820
Antrenman konusuna harfi harfine katiliyorum abi ben bundan 1 sene önce haftada 5-6 dan az antrenman yapmazdim ama bu sene sosyal hayata ve derslere daha fazla zaman ayırmak istememle 3 veya 4 güne indirgedim sporu aynı zamanda supplement kullanımını minumuma indirdim ve çokda memnunum vucudumdan spor yaptığım belli olmasının yanı sira gayet estetik ve göze hoş geliyor ve bu formu haftada 3 4 antrenman ve bol bol ödül öğünuyle yakaladim ,artık antrenman tekniğimi iyilestirmem mi ? Beslenmeye dikkat etmemmi? moral olarak yüksek seviyede olmammi? Veya başka sebeplermi bilmiyorum. Fakat şimdiden kafamı kurcalayan sorulardan biri ilerde iş hayatı , eşim ve cocuklarima ayıracak zamandan dolayi bu spor hayatımda yer bulabilecekmiyim bilemiyorum

Günde 3 antrenman ki 3 ude agirliksa metabolizmayı ve hormon dengesini altüst etmiyormu? Birde ben günde 1 saat ayırmaya zor buluyorum millet günde 3-4 antrenman atıyor ya ben çok meşgulum yada siz başka zaman diliminde yaşıyorsunuz günün 35 saat felan olduğu evrende

Mwtobolizma konusunu uzmanlar cevaplasin bişi diyemem ama bahsettiğin kişinin işi bu zaten bizler gibi hobi olarak spor yapmıyor profesyonel sporcu eğitmen yani günde 3 antreman a zaman bulması çok doğal hem zaman hem mekan onun için rahat yani bukadar kendinle kiyaslayip dert etme

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spor hayatımda çok üst yerlerde
Çoğu zaman diğer insanlarla muhabbetimi, gezmelerimi, sosyalliğimi etkiliyor
Bileye karar vermeden önce antrenmanımı etkilermi diye düşünüp öyle karar veriyorum
Buda baya zorluyor beni.
bağımlılık mı derseniz
Evet bağımlıyız

Selam, ben de 37 yaşındayım. 1,5 yıl önce özellikle kilo vermek amacıyla Ağustos 2014 te 112 Kg ile başladım. Boyum 1,75.. Şuanda kilom 79 . Yağ oranım %12,5 . Haftada 4 gün düzenli salondayım. Tüm kas gruplarımı mutlaka eksiksiz çalışırım. 4 aydır yağ oranımı düşüremiyorum bu arada... :) Çok çok memnunum yine de halimden... Before - After ekte...

Eklentiler

• Öncesi Sonrası.jpg
    Öncesi Sonrası.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 414
Selam, ben de 37 yaşındayım. 1,5 yıl önce özellikle kilo vermek amacıyla Ağustos 2014 te 112 Kg ile başladım. Boyum 1,75.. Şuanda kilom 79 . Yağ oranım %12,5 . Haftada 4 gün düzenli salondayım. Tüm kas gruplarımı mutlaka eksiksiz çalışırım. 4 aydır yağ oranımı düşüremiyorum bu arada... :) Çok çok memnunum yine de halimden... Before - After ekte...
Sizin gibi insanlara herzaman saygi duyup takdir etmisimdir, harika birsey basarmissiniz. Tebrik ederim.

Valla değişim gecirmisssiniz resmen Tebrikler. Çalışma programı nedir kullandığınız

Valla değişim gecirmisssiniz resmen Tebrikler. Çalışma programı nedir kullandığınız

Selamlar, düzenli olarak sadece Protein Tozu kullanıyorum, ilk aylarda Zero Shoot L-Karnitine kullandım. Tahmin edeceğiniz üzere yemek düzenim hem saat hem de içerik olarak çok çok disiplinle devam ediyor. 1,5 yılda sadece birkaç kez düzenimi bozdum. Her idmanda minimum 500 Kalori yakacak kadar ağırlık + kardiyo çalışmak dışında saplantım yok. Dediğim gibi en çok yemek konusunda dikkatliyim. Ambalajlı hiçbir şey (yoğurt ve Eti Lifalif hariç) yemiyorum, içmiyorum. Eskiden çok alkol alırdım, bırakmak çok destekledi kilo vermeyi... Asıl amacım yağ oranımı %8 seviyesine çekip sabitlemek.. Umarım başarırım ama maalesef yol alamıyorum artık. %12 altına inemiyorum...

Selamlar, düzenli olarak sadece Protein Tozu kullanıyorum, ilk aylarda Zero Shoot L-Karnitine kullandım. Tahmin edeceğiniz üzere yemek düzenim hem saat hem de içerik olarak çok çok disiplinle devam ediyor. 1,5 yılda sadece birkaç kez düzenimi bozdum. Her idmanda minimum 500 Kalori yakacak kadar ağırlık + kardiyo çalışmak dışında saplantım yok. Dediğim gibi en çok yemek konusunda dikkatliyim. Ambalajlı hiçbir şey (yoğurt ve Eti Lifalif hariç) yemiyorum, içmiyorum. Eskiden çok alkol alırdım, bırakmak çok destekledi kilo vermeyi... Asıl amacım yağ oranımı %8 seviyesine çekip sabitlemek.. Umarım başarırım ama maalesef yol alamıyorum artık. %12 altına inemiyorum...
Yüzde 8 cok zor bence yani imkansız değil ama çok disiplinli bir çalışma ve beslenme gerektiriyor sanırım kolay gelsin ne diyim

Protein tozu hangi sıklıkta kullanıyorsun

Bence evrim geçirmiş gibisiniz azminizden dolayı kutluyorum.fakat yağlanmamak için sporu bırakmamanızı tavsiye ederim.[DOUBLEPOST=1450888607][/DOUBLEPOST]
Ara ara yaptigim yulafli whey proteinlli kek ve sabah kahvaltisi...Eki Görüntüle 40821
Kekin tarifini alabilirmiyim;)

Bence evrim geçirmiş gibisiniz azminizden dolayı kutluyorum.fakat yağlanmamak için sporu bırakmamanızı tavsiye ederim.[DOUBLEPOST=1450888607][/DOUBLEPOST]
Kekin tarifini alabilirmiyim;)
Tabi vereyim diger arkadaslarda yapmak isterse yararlanabilir..

1 su bardagi yulaf
1 olcek whey protein
1 adet muz
1 kac adet ceviz
Tarcin
Yarim bardak su
Hepsini borcamda karistiriyorum sonra onceden isttigim firinda 20 dk kadar pisiriyorum..
Yarım bardak sut ve iki tatli kasigi kakao ve bir adet tatlandirici ile de sosunu yapiyorum
Sosu üstüne döküp soguduktan sonra buzluga atiyorum,2 -3 saat sonrada donmus sekilde cikariyorum..

Tabi vereyim diger arkadaslarda yapmak isterse yararlanabilir..

1 su bardagi yulaf
1 olcek whey protein
1 adet muz
1 kac adet ceviz
Tarcin
Yarim bardak su
Hepsini borcamda karistiriyorum sonra onceden isttigim firinda 20 dk kadar pisiriyorum..
Yarım bardak sut ve iki tatli kasigi kakao ve bir adet tatlandirici ile de sosunu yapiyorum
Sosu üstüne döküp soguduktan sonra buzluga atiyorum,2 -3 saat sonrada donmus sekilde cikariyorum..
Yaparsaniz paylasin..[DOUBLEPOST=1450889208][/DOUBLEPOST]
teşekkür ederim;)

Uzun süredir takipteyim ama yazamiyorum.yas 46 uc yildir çalışıyorum. 105 kilodan 80 indim.ama takildim kaldim.iki resim atsam ikiside ayni kilo.uc aylik periyod dogru yoldamiyim acaba.

Back
Yukarı