30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

bende full severim 2 kas bi antrenman da sevmem 1saat ta geçmemeli verim li olmasi için
amaan geçsin nolcak benim 1.5-2 saat sürende oluyor toplam, eskiye göre gayette verimli geçiyor :)
bence süre değilde nasıl yaptığın önemli ama dediğim gibi bu spor kişiye göre parametreleri olan bir spor, sende olan bende olmaz, bende uyan sende uymaz. deneyip gör
Zaten sporu kastetmedim ki [emoji6] [emoji4]
tamam işte oda bi spor sonuçta :)

etson ağa bugün squat.2 leg ler ..benç.benç inclin.halter açiş . enseye halter push yani 3 bacak 3gögüs 2 triceps iyi mi yazilar sakat malum yabanciyiz

Yaw kimseninde aklina gelip sormamis,kardes bu keder bu efkar niye kafandan zorunmu var gunde 3 antreman yapiyosun diye,abi olarak ben soruyorum,yemişim antrenörlüğü felan[emoji4],derdin ne elimizden ne gelirse yardim edelim ,yaw kimi derdinden ickiye sigaraya vurur kendini bu derdinden kendini antremana vurmuş,yapma etme gözünün yağını yidiğim:)[emoji106][emoji1]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yaw kimseninde aklina gelip sormamis,kardes bu keder bu efkar niye kafandan zorunmu var gunde 3 antreman yapiyosun diye,abi olarak ben soruyorum,yemişim antrenörlüğü felan[emoji4],derdin ne elimizden ne gelirse yardim edelim ,yaw kimi derdinden ickiye sigaraya vurur kendini bu derdinden kendini antremana vurmuş,yapma etme gözünün yağını yidiğim:)[emoji106][emoji1]

Sen biliyorsun abi nedenini.....

Yaw kimseninde aklina gelip sormamis,kardes bu keder bu efkar niye kafandan zorunmu var gunde 3 antreman yapiyosun diye,abi olarak ben soruyorum,yemişim antrenörlüğü felan
emoji4.png
,derdin ne elimizden ne gelirse yardim edelim ,yaw kimi derdinden ickiye sigaraya vurur kendini bu derdinden kendini antremana vurmuş,yapma etme gözünün yağını yidiğim:)
emoji106.png
emoji1.png

Sen biliyorsun abi nedenini.....
Bence sixpack ler su kaynattı :D

Günde 3 antrenman ki 3 ude agirliksa metabolizmayı ve hormon dengesini altüst etmiyormu? Birde ben günde 1 saat ayırmaya zor buluyorum millet günde 3-4 antrenman atıyor ya ben çok meşgulum yada siz başka zaman diliminde yaşıyorsunuz günün 35 saat felan olduğu evrende

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı