Created By Loss
Üye
Yok abi tam aksine onu bombos birakir sadece kendi emellerim icin bencilce kullanirim [emoji1]hehe bencede yani kalp biraz sakat, neler neler sığabilir![]()
Yok abi tam aksine onu bombos birakir sadece kendi emellerim icin bencilce kullanirim [emoji1]hehe bencede yani kalp biraz sakat, neler neler sığabilir![]()
sen rakı tozunu bul gülmeden de düşersin hehehe[DOUBLEPOST=1450385644][/DOUBLEPOST]Alemsin
Beddua mi dua mi belli değil
Koltuktan düşüyordum gülerken![]()
![]()
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
off hocam herşeyinide spora harcama yawYok abi tam aksine onu bombos birakir sadece kendi emellerim icin bencilce kullanirim [emoji1]
Zaten sporu kastetmedim ki [emoji6] [emoji4]sen rakı tozunu bul gülmeden de düşersin hehehe[DOUBLEPOST=1450385644][/DOUBLEPOST]
off hocam herşeyinide spora harcama yaw![]()
amaan geçsin nolcak benim 1.5-2 saat sürende oluyor toplam, eskiye göre gayette verimli geçiyorbende full severim 2 kas bi antrenman da sevmem 1saat ta geçmemeli verim li olmasi için
tamam işte oda bi spor sonuçtaZaten sporu kastetmedim ki [emoji6] [emoji4]
yok kardiyo sadece başta 10 dakka ısınma yürüyüşü, özellikle 4*8 olan antrenmanlar uzun sürüyo (8 hareket), memnunsan aynen devam et bence, bende sıkılana veya verim düşene kadar kendi programımı koruyacamyapma ya 2 saat kadar kardio dan dir o zaman ben toplam.8..9 haraket 3..4 set en fazla 1saat haftada 4 kez memnunum şu an
squat-deadlift-bench press-barbell row-over head press-barbell curl-lying triceps ext.-calfsenin nasil programın
On numara program [emoji106]squat-deadlift-bench press-barbell row-over head press-barbell curl-lying triceps ext.-calf
aga sen yazdın zatenOn numara program [emoji106]
haftada 3 kezen iyi haraketleri seçmisin güzel sende de 8 haraket var haftada 3 kez mi 4 mu
Bende neden bi anda bu kadar begendim dedim kendi kendime [emoji23] [emoji23]aga sen yazdın zatentabi kral olcek
![]()
Bende neden bi anda bu kadar begendim dedim kendi kendime [emoji23] [emoji23]
sen günde 4 antrenmana devam et hocam yarın bi gün gelcek aynaya bakıp ben bu adamı neden beğeniyorum diyecen heheheBende neden bi anda bu kadar begendim dedim kendi kendime [emoji23] [emoji23]
hocam önceden dediğim gibi bu işler kişiden kişiye değişir, iyi kötü diyemem ama sen verim alıyorum diyorsan devam et. ben fullbody ciyim.etson ağa bugün squat.2 leg ler ..benç.benç inclin.halter açiş . enseye halter push yani 3 bacak 3gögüs 2 triceps iyi mi yazilar sakat malum yabanciyiz
Sen biliyorsun abi nedenini.....Yaw kimseninde aklina gelip sormamis,kardes bu keder bu efkar niye kafandan zorunmu var gunde 3 antreman yapiyosun diye,abi olarak ben soruyorum,yemişim antrenörlüğü felan[emoji4],derdin ne elimizden ne gelirse yardim edelim ,yaw kimi derdinden ickiye sigaraya vurur kendini bu derdinden kendini antremana vurmuş,yapma etme gözünün yağını yidiğim[emoji106][emoji1]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yaw kimseninde aklina gelip sormamis,kardes bu keder bu efkar niye kafandan zorunmu var gunde 3 antreman yapiyosun diye,abi olarak ben soruyorum,yemişim antrenörlüğü felan,derdin ne elimizden ne gelirse yardim edelim ,yaw kimi derdinden ickiye sigaraya vurur kendini bu derdinden kendini antremana vurmuş,yapma etme gözünün yağını yidiğim![]()
![]()
![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bence sixpack ler su kaynattıSen biliyorsun abi nedenini.....