30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Hocam cok gecmis olsun, kurde degilsen neden o kadar zorluyorsun, o kadar zorlican kur zamani gelmistir :)

LG-P725 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji5] cok tesekkur ederim kurde degilim tabi ve benim hicbir zaman kur zamanim gelmicek juiceles [emoji4] [emoji4] az kalsin oluyodu ama ya, yani aslinda oldu sonucta 4 antrenmanida yaptimmi yaptim ertesi gunu aci oldu [emoji1] [emoji1]

Hocam yillardir bu isin icindesiniz, ozel bir sebebi varmi, yoksa bilindik yan etkilerinden mi cekiniyorsun

LG-P725 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yoo özel bir sebebi yok, karşı falan da değilim steroid kullanımına, dediğiniz gibi uzun zamandır bu işin içindeyim ve kendi üzerimde oldukça fazla şey denedim ve inan bana yan etkilerinden falanda korkuyor değilim ama yıllar içerisinde şunu anladım ki benim kendimi aynada görmekten hoşlandığım bir görüntü var ve buna ulaşmak, ulaşıcında böyle kalmak için küre ihtiyacım yok. Hani bilirsiniz bodybuilding'de hep şu laflar edilir, işte her erkek daha büyük olmak ister daha fazla kas daha daha... Samimi söylüyorum benim öyle bir arzum veya isteğim yok ben bu işin tamamen bilimsel ve estetik tarafındayım, düşünün bir, steroidlere veya suplementlere 5 kuruş ödemenden sahip olabilecekken veya çok çok komik rakamlarla satın alabilecekken neden hiç daha büyük olmak istemedim? Cevap; gerçekten böyle bir amacım yok, kendimle böyle mutluyum, hiçbir zaman vücudum da doldurmak istediğim boşluklar kafatasımın altında olmadı :)

Beyler selam
Düzenli kan tahlili yaptiriyorum dün oyke yaptırdım hersey normal ama kandaki üre azotu BUN diye bir birim yüksek olarak çıkmış fazla protein ağırlıklı beslenmek ile alakali olabilir mj yada antreman sonrası aldığım 1 ölçek protein tozu ile alakali

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler selam
Düzenli kan tahlili yaptiriyorum dün oyke yaptırdım hersey normal ama kandaki üre azotu BUN diye bir birim yüksek olarak çıkmış fazla protein ağırlıklı beslenmek ile alakali olabilir mj yada antreman sonrası aldığım 1 ölçek protein tozu ile alakali

Kullandigin herhangi bir ilac varmi ve kac cikti??

Herhangi bir ilaç kullanmıyorum
24.77 çıkmış sinir 20 dio az geçmiş ama

Ilac kullanimi yoksa soruna dogrudan cevap vereyim, evet yuksek proteinle besleniyor olmak BUN'u yukseltir, bunda kismende olsa yasinda etkisi var, BUN ilerleyen yasla birlikte yuksek protein diyeti birlesince yuksek cikmasi muhtemel

Normalde haftanin 4gunu cift antrenman bazi gunlerde 3 antrenman yaptigim oluyor, hepsi agirlik antrenmani degil ama yuksek siddetli...bir suredir merak ediyordum acaba bir gunde 4 antrenman yapabilirmiyim diye, dun kendimi oldukca zinde hissettigim icin denedim ve sabah 7den aksam 10a kadar 4 antrenman yaptim, ertesi gunku sonuclari asagidaki resimdeki gibidir [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Eki Görüntüle 40770
Bizde haftada 3 antreman yapip gelismeyi bekliyoruz;adam benim bi haftada yaptigimi bi gunde yapmis

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yani tabi, ne kadar aliyorsun su anda ve kac kilosun??
Nekadar alıyorsun derken toz diyorsan sadece antreman sonrası 1 ölçek haftada 3 gün onun dışında hergün et yiyorum tavuk balık et neyse artık 1 öğün de vede günde 4 yumurta falan belki yumurta arttiriyordur yani burdan sadece Pro aldığım anlaşılmasın makarna pilav vs kaliteli carbo da.aliyorum öğünlerde ama nezaman dir ölçerek yemiyorum makro hesabı yani 70 kilo yük suan

Nekadar alıyorsun derken toz diyorsan sadece antreman sonrası 1 ölçek haftada 3 gün onun dışında hergün et yiyorum tavuk balık et neyse artık 1 öğün de vede günde 4 yumurta falan belki yumurta arttiriyordur yani burdan sadece Pro aldığım anlaşılmasın makarna pilav vs kaliteli carbo da.aliyorum öğünlerde ama nezaman dir ölçerek yemiyorum makro hesabı yani 70 kilo yük suan

Sen hesap yapmamissin ama ben soyle ozetleyeyim, sana gunde 100gr pro yeterli, buna gore ayarla yediklerini abi.

Back
Yukarı