barış kaptan
Üye
Ölmeden mezara koydular seni losssssss[emoji1] [emoji1] sende direk öldurdun beni yahu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ölmeden mezara koydular seni losssssss[emoji1] [emoji1] sende direk öldurdun beni yahu.
Vallaha ayip ya [emoji1] [emoji1] ben yatiyorum gencler, yarin 12 saat arka arkaya 12 tane dersim var, hayirli geceler hepinize, Allaha emanet olun.Ölmeden mezara koydular seni losssssss
Zaten aldığım protein hakketen fazla ki bu fazlalık yükseltmis değeri hepsini kullanamamis vücutSen hesap yapmamissin ama ben soyle ozetleyeyim, sana gunde 100gr pro yeterli, buna gore ayarla yediklerini abi.
yiyon yiyon neden fazla çıktı değerler diyorsun yaaZaten aldığım protein hakketen fazla ki bu fazlalık yükseltmis değeri hepsini kullanamamis vücut
ben her zaman fullbody taraftarıyım, o yüzden fullbody fullbody fullbody diycemhayırlı akşamlar bu ay yeni bi program uyguladim fransız bi siteden pzrt perşembe 3haraket bacak 3 göğüs 2 triceps sali ve cuma ya cumartesi 3sirt 3 omuz 2 biceps gayet hoşuma gitti bu model hafta da kaslar 2 kez çalişmiş oluyor arada haraketleri deyişiyom bar yerine halter ..nasil buldunuz fikrinizi alayim
Abi sen yokken bilim insanları ortaya çıkardı Loss ta 2 dalak var, hatta 3. süde yoldaBizde haftada 3 antreman yapip gelismeyi bekliyoruz;adam benim bi haftada yaptigimi bi gunde yapmis
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Hehehhe [emoji1] yarin yine 3 antrenman var [emoji23]Abi sen yokken bilim insanları ortaya çıkardı Loss ta 2 dalak var, hatta 3. süde yoldao yüzden bu adam ne yaparsa normaldir diyip geçiyorum
uzaylı uzaylı
![]()
Ben dalak meselesini unutmuşum alper ıyi dedin ona güvendi 4 antreman yaptı çakal ama yemediAbi sen yokken bilim insanları ortaya çıkardı Loss ta 2 dalak var, hatta 3. süde yoldao yüzden bu adam ne yaparsa normaldir diyip geçiyorum
uzaylı uzaylı
![]()
o zaman beni açmazfullbody yok ya bunu 45..50 daka da hallediyon
ya doğru dedin sana rakı tozu lazımBen dalak meselesini unutmuşum alper ıyi dedin ona güvendi 4 antreman yaptı çakal ama yemedi
Bu arada yiyom yiyom doğru ama neden yükseliş anladım yanında rakı icmiom bütün sıkıntı orda
Hocam yapma etme bigün buralara yazacak gücün bile kalmayacak, dalaklara çok güvenmeHehehhe [emoji1] yarin yine 3 antrenman var [emoji23]
Abi sen yokken bilim insanları ortaya çıkardı Loss ta 2 dalak var, hatta 3. süde yoldao yüzden bu adam ne yaparsa normaldir diyip geçiyorum
uzaylı uzaylı
![]()
[emoji1] mucadeleden uzak kalamam ben etsote, aksiyonun icinde olmam lazim [emoji23] saka bi yana 3 antrenmani yapiyorum rahatca, bu gune kadar hic sıkıntı yasamadim bununla ilgili ama 4 harbiden fazla geldi [emoji5]Hocam yapma etme bigün buralara yazacak gücün bile kalmayacak, dalaklara çok güvenme![]()
peki hocam inşallah 3. dalağın çıkarda o zaman 4.antrenmanını da yaparsın[emoji1] mucadeleden uzak kalamam ben etsote, aksiyonun icinde olmam lazim [emoji23] saka bi yana 3 antrenmani yapiyorum rahatca, bu gune kadar hic sıkıntı yasamadim bununla ilgili ama 4 harbiden fazla geldi [emoji5]
Yok 3.yu istemem ama kalbim 2 tane olsa on numara olurdu heee [emoji4] ne diledigimede dikkat etmek lazim tabipeki hocam inşallah 3. dalağın çıkarda o zaman 4.antrenmanını da yaparsın![]()
hehe bencede yani kalp biraz sakat, neler neler sığabilirYok 3.yu istemem ama kalbim 2 tane olsa on numara olurdu heee [emoji4] ne diledigimede dikkat etmek lazim tabi
Alemsinpeki hocam inşallah 3. dalağın çıkarda o zaman 4.antrenmanını da yaparsın![]()