30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Arkadaşlar bende bazı özel sebeplerden dolayı 3 haftadır antrenman yapamıyordum göğüs triceps gireyim dedim hızımı alamadım birazda ağır girdim peri oldum sanki üzerimden kamyon geçmiş..

Sent from my iPad using Tapatalk

hayırlı akşamlar bu ay yeni bi program uyguladim fransız bi siteden pzrt perşembe 3haraket bacak 3 göğüs 2 triceps sali ve cuma ya cumartesi 3sirt 3 omuz 2 biceps gayet hoşuma gitti bu model hafta da kaslar 2 kez çalişmiş oluyor arada haraketleri deyişiyom bar yerine halter ..nasil buldunuz fikrinizi alayim

Zaten aldığım protein hakketen fazla ki bu fazlalık yükseltmis değeri hepsini kullanamamis vücut

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yiyon yiyon neden fazla çıktı değerler diyorsun yaa :D toza ihtiyacın yok zaten boşa alıyorsun, müzisyen adamsın müzik ruhun gıdasıdır, onu ye :D[DOUBLEPOST=1450384217][/DOUBLEPOST]
hayırlı akşamlar bu ay yeni bi program uyguladim fransız bi siteden pzrt perşembe 3haraket bacak 3 göğüs 2 triceps sali ve cuma ya cumartesi 3sirt 3 omuz 2 biceps gayet hoşuma gitti bu model hafta da kaslar 2 kez çalişmiş oluyor arada haraketleri deyişiyom bar yerine halter ..nasil buldunuz fikrinizi alayim
ben her zaman fullbody taraftarıyım, o yüzden fullbody fullbody fullbody diycem :D

Abi sen yokken bilim insanları ortaya çıkardı Loss ta 2 dalak var, hatta 3. süde yolda :D o yüzden bu adam ne yaparsa normaldir diyip geçiyorum :) uzaylı uzaylı :)
Ben dalak meselesini unutmuşum alper ıyi dedin ona güvendi 4 antreman yaptı çakal ama yemedi :)
Bu arada yiyom yiyom doğru ama neden yükseliş anladım yanında rakı icmiom bütün sıkıntı orda :)

fullbody yok ya bunu 45..50 daka da hallediyon
o zaman beni açmaz :)
ama denemekten zarar gelmez bence deneyip görmelisin, her program her kişide aynı etkiyi göstemiyor bence, denenmeli derim...tabi işin varsa ona göre bir program seçmelisin, mesela benim çalışma düzenime uyan fullbody...[DOUBLEPOST=1450384811][/DOUBLEPOST]
Ben dalak meselesini unutmuşum alper ıyi dedin ona güvendi 4 antreman yaptı çakal ama yemedi :)
Bu arada yiyom yiyom doğru ama neden yükseliş anladım yanında rakı icmiom bütün sıkıntı orda :)

ya doğru dedin sana rakı tozu lazım :)

Back
Yukarı