servet dağlı
Üye
Daha sert bir görünüm olmus,fotograflar dogru yolda oldugunuzu gosteriyor..
Bence iyi gidiyorsunuz resimlere bakılırsa azmin elinden bişey kurtulmaz çalışmaya devam sabırlı olun ..Bu soğuk resimler.bu da antremanda gorusleriniz önemli.
bence şu an definasyona gerek yok biraz daha hacim yapın yaza doğru mart nisan gibi definasyon yaparsınızTeşekkür ler hocam.ama defineyle hacim arasinda kaldim.bi görüş daha.lutfen.
aldığın yağlar ne tür peki hangi besinlerden alıyorsunEvet biraz daha kardiyo.ama nedense kilo veremiyoz o da ayrı bi soru isareti.vucut agirligimin 2 kati protein 2 kati karbonhidtat ve bir katida yag aliyorum.asagi yukari 700 kalori açık var ama sorun nerde bilemedim.
yaş 46 maşallah devam gayet güzelUzun süredir takipteyim ama yazamiyorum.yas 46 uc yildir çalışıyorum. 105 kilodan 80 indim.ama takildim kaldim.iki resim atsam ikiside ayni kilo.uc aylik periyod dogru yoldamiyim acaba.![]()
Son halinizde yaşınızı göstermiyorsunuz sakın yılmayın kardiyoya devamTeşekkür ler.aslinda ilk halim olsaydı uc sene onceki.bel cevresi 105 di.
o zaman karbonhidratı biraz daha aşağı çek diycem ama çok az miktarda fakat kış ayı definasyon için biraz zor tabiHepsi nizami.o konuda makro ve mikrolara süper dikkat.yaglar kuruyemis zeytinyagi ve balik yagi karbonhidrat lar yulaf ve sebze protein tavuk et suplement protein tozu creatin gulutamin ve bca
Peki yaş ve metebolizmanın etkisi yokmu sence?belli dönemlerde durgunluk yaşabiliyor?o zaman karbonhidratı biraz daha aşağı çek diycem ama çok az miktarda fakat kış ayı definasyon için biraz zor tabi
tabikide yaş faktörüde var 40lı 50 li yaşlarda metabolizma yavaşlamış oluyor bunun için 3 büyük öğün yerine 6 küçük öğün tüketmek daha faydalı olacaktır metabolizmayı çalıştırmak açısındanPeki yaş ve metebolizmanın etkisi yokmu sence?belli dönemlerde durgunluk yaşabiliyor?
3 ay için çok çok iyi,[DOUBLEPOST=1450894269][/DOUBLEPOST]Bu soğuk resimler.bu da antremanda gorusleriniz önemli.![]()
He he acele etme dur nbakalım bi 6 ay 1 yıl bi geçsin sonra bu konuya döneriz.Ya tamamda su karindaki kasları gormeden olecez bu gidişle. Varmı yokmu oda muammada.
SelamlarYa tamamda su karindaki kasları gormeden olecez bu gidişle. Varmı yokmu oda muammada.