30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Barış bu başlığı basindan beri takip ediyorum.herkesi nerdeyse taniyorum.senin azmine loss un sabrina bekcinin ilgisine daha sayamadigim butun isimlere gibtayla bqkiyorum.
Eyvallah abi onur duydum
Kendimize göre bir grup oluşturduk burda bazılarimiz imkanları ölçüsünde dışarıda görüşüyoruz bazılarimiz burda güzel saygılı eğlenceli bir forum oluşturduk aramiza hoşgeldin
Hepimizin azmi muhteşem bence loss unda sabri tabiki :)
E metabolizma ortada hücre bölünmesi ortada elden geldiği kadar ama azimle :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buda naçizane benim son halim zor oluyor ama oluyor

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1450899763613.jpg
    uploadfromtaptalk1450899763613.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 385
Yok
Servet bizi fena gömdün yauww☺️
Oyle bir niyetim yok tam tersi bence 40 yasindan sonra spora baslayan biri icin görüntü gayet guzel,hormonlara ve metabolizmaya ragmen bence büyük basari..
Gelisim yavas olur ama yinede degisim olur ,beklentiyi de buna göre ayarlamak lazim..

Abi senin son resmini gördüm masallahin var biraz diyetle bence gayet güzel form tutarsin..

Yok

Oyle bir niyetim yok tam tersi bence 40 yasindan sonra spora baslayan biri icin görüntü gayet guzel,hormonlara ve metabolizmaya ragmen bence büyük basari..
Gelisim yavas olur ama yinede degisim olur ,beklentiyi de buna göre ayarlamak lazim..

Abi senin son resmini gördüm masallahin var biraz diyetle bence gayet güzel form tutarsin..
Biliyorum Servet takılıyorum sana:)söylediklerinde doğruluk payı çok büyük ve bunların hepsinide bizzat yaşıyorum,sadece son tahlilde testo sürpriz yaptı ama yağ yakmak öldürüyor bu yaşta.

Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler bu gün bootcamp diye bir ders başladı katıldım ve çok iyiydi bilen varmı acaba bunu..

Sent from my iPad using Tapatalk

Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler bu gün bootcamp diye bir ders başladı katıldım ve çok iyiydi bilen varmı acaba bunu..

Sent from my iPad using Tapatalk
Kapali alanda yaptiniz sanirim, oldukca yuksek siddetli ve eglenceli bir egzersiz tipi, hatta acik alanda yapildiginda neredeyse bildiginiz ciftlik hayati gibi diyebiliriz

İf beslemme hakkinda bilgi birikimi olan uygulayan varmi acaba.bizim yaşlarda metobolizma yavaslamasi bakimindan bi handikap olabilirmi veya vücudu sasirtmak maksadiyla bi süre yapilabilirmi.

İf beslemme hakkinda bilgi birikimi olan uygulayan varmi acaba.bizim yaşlarda metobolizma yavaslamasi bakimindan bi handikap olabilirmi veya vücudu sasirtmak maksadiyla bi süre yapilabilirmi.
Yaklasik yöntem cok basit ,50 yıldır vucut gelistirmecilerin bircogunun uyguladığı yöntem;
Düşük karbonhidrat yuksek protein ve sebzeler...
İşlenmis gidalardan uzak durmak vucuda bunlari sokmamak..

Basit ama uygulamasi da biraz irade ve sabir isteyen bir yöntem. .

Isin sirri bu bence irade ve sabır, zaten sporcuyu da diger insanlardan ayiran ozellik bu..

Kolay gelsin

Abi kasttettigi İF (Intermitten Fasting) olan fasilali açlık olan.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi kasttettigi İF (Intermitten Fasting) olan fasilali açlık olan.

Ona gerek yok diyorum
Sonucta hem spor yapip hem de kisa araliklarla dogru besinler yenirse hem ac kalinmaz hem insulin belirli bir seviyede tutulur, hem de gereksiz yaglanma olmaz

bircok kişi en temel seyleri denemeden baska seylere yöneliyor, bunu yanlis buldugumu soylemeye calisiyorum..

Aslinda ben ana ve ara öğün sistemini üç sene makrolara dikkat ederek uyguladim.ama bi suredir sekiz saatlik periyotta iki yada üç öğün beslenme sisteminde hem yağ yakiminda hemde vücut direnç ve gücünde daha bi fayda gördüm. Gibi.ama hesap ladigim makrolarin hep bikacyuz kalori altinda besleniyorum.

Ok pardon o zaman Bende IF'in çok fark yaratacağını düşünmüyorum. Bu konu ile ilgili güzel bir yazı vardı. Bulunca paylaşırım.

Back
Yukarı