Created By Loss
Üye
Hepinizin kadir gecesi mubarek olsun arkadaslar, Rabbim dualarinizi kabul eylesin.
[DOUBLEPOST=1436886751][/DOUBLEPOST]Bacak calismak ust tarafin gelisimi icin onemli , en buyuk kas gurubu oldugu icin bacak calismak testesteronun fazla uretilmesine neden olur buda ust tarafi calistigimizda daha hizli buyumeye yardimci olur.
Yanlisim varsa diger arkadaslar duzeltsin
Bu arada gecen sene ile bu sene arasindaki degisimi eklemek istiyorum.
Eki Görüntüle 38773
Eki Görüntüle 38774
mesut harika gelişim bence bravo,ama fıstık hanımdaki guzellik daha daha onemli benceallah bagıslasın masallah
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Bacak calismak ust tarafin gelisimi icin onemli , en buyuk kas gurubu oldugu icin bacak calismak testesteronun fazla uretilmesine neden olur buda ust tarafi calistigimizda daha hizli buyumeye yardimci olur.
Eki Görüntüle 38773
Eki Görüntüle 38774
mesut harika gelişim bence bravo,ama fıstık hanımdaki guzellik daha daha onemli benceallah bagıslasın masallah
bu arada ağaç da bayağı gelişmiş1 yılda hehe
Acill sifalar hacimYorumlar icin tesekkurler arkadaslar tatilde souk suyu fazla kacirinca bogaz iltahab olmus 1000 lik antibiyotigi dayadi doktor yatıyorum 3 gundur 39 derece atesle
Geçmiş olsun Allah şifa versinYorumlar icin tesekkurler arkadaslar tatilde souk suyu fazla kacirinca bogaz iltahab olmus 1000 lik antibiyotigi dayadi doktor yatıyorum 3 gundur 39 derece atesle
mesut tam anlayamadim bacak kanat iliskisini? aslinda ust bacagim fena deil gibi, 100 kg suat rahat yapiyorum serbes agirlik ama alt bacak bir turlu ilrrlemiyor. salonda alt bacak calisacagim makine yok malesef. buda ust bacagin fotosu
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Mesut uzun zamandan beri giremiyordum. Ama gayet iyi define olmussun. Cok da iyi gorunuyorsun masallah. Bu arada cok gecmis olsun. Yaz ayinda hastalik da daha kotu etkiliyor insani. Selamlar.Bacak calismak ust tarafin gelisimi icin onemli , en buyuk kas gurubu oldugu icin bacak calismak testesteronun fazla uretilmesine neden olur buda ust tarafi calistigimizda daha hizli buyumeye yardimci olur.
Eki Görüntüle 38773
Eki Görüntüle 38774