30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bacak calismak ust tarafin gelisimi icin onemli , en buyuk kas gurubu oldugu icin bacak calismak testesteronun fazla uretilmesine neden olur buda ust tarafi calistigimizda daha hizli buyumeye yardimci olur.

Yanlisim varsa diger arkadaslar duzeltsin

Bu arada gecen sene ile bu sene arasindaki degisimi eklemek istiyorum.

Eki Görüntüle 38773

Eki Görüntüle 38774
mesut harika gelişim bence bravo,ama fıstık hanımdaki guzellik daha daha onemli bence :) allah bagıslasın masallah
LG-D802 cihazımdan gönderildi
[DOUBLEPOST=1436886751][/DOUBLEPOST]
Bacak calismak ust tarafin gelisimi icin onemli , en buyuk kas gurubu oldugu icin bacak calismak testesteronun fazla uretilmesine neden olur buda ust tarafi calistigimizda daha hizli buyumeye yardimci olur.

Eki Görüntüle 38773

Eki Görüntüle 38774
mesut harika gelişim bence bravo,ama fıstık hanımdaki guzellik daha daha onemli bence :) allah bagıslasın masallah
bu arada ağaç da bayağı gelişmiş :) 1 yılda hehe

Favori takibim :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Favori takibim :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar tatilde souk suyu fazla kacirinca bogaz iltahab olmus 1000 lik antibiyotigi dayadi doktor yatıyorum 3 gundur 39 derece atesle:D

mesut tam anlayamadim bacak kanat iliskisini? aslinda ust bacagim fena deil gibi, 100 kg suat rahat yapiyorum serbes agirlik ama alt bacak bir turlu ilrrlemiyor. salonda alt bacak calisacagim makine yok malesef. buda ust bacagin fotosu

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayalet alt bacak icin makina yoksa 2 sey yapabilirsin

Bench sehpasina otur dizlerine havlu koy kalin katlayip 2 tane. Birinden 50 kiloluk halteri iste ve dizlerinin üstüne koydur. Ayak parmak uclarinin ustunde kaldir indir

Yada bunu ayaktada yapabilirsin ama yere 2 tane agirlik plakasi koy ve ayak parmak uclarinla bas plakalarin ustune (bunu yukarıdaki onerimede uygulyabilirsin hatta uygula :) ). omuzundada 50 60kg yada kac uygun olursa sana bi agirlik al, halter. Ayak parmak uclarina kalk ve topuklarin yere deyene kadar geri birak

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 38773

Eki Görüntüle 38774

Mesut uzun zamandan beri giremiyordum. Ama gayet iyi define olmussun. Cok da iyi gorunuyorsun masallah. Bu arada cok gecmis olsun. Yaz ayinda hastalik da daha kotu etkiliyor insani. Selamlar.

Arkadaslar herkese selam. Su anda memleketim Ordu dayim. Ramazan dolayisiyla yaklasik 5 kilo verdim. 83.5 ile girdigim ramazan ayinda su anda 78.5 kiloyum. Hacim ve agirlik kaybetmeyelim diye cok ugrastik ama olmuyor iste. Son form durumum asagidaki resimdeki gibi. Artik ramazan sonrasi kaliteli yuksek kalori almaya devam edicez. Herkese hayirli bayramlar.
2012 yılının ağustos ayında çekilmiş resmimle 15 temmuz (dün) 2015 tarihinde aynı yerde çekilmiş iki resmimi ekliyorum.
28082011088.jpg
20150715_134039-7.jpg

Back
Yukarı