30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

condor79q vallaha yapacak birsey yok ya bu deveyi guderiz yada bu diyardan gideriz, guc yetmiyorsa ozaman ya beklenti daha asagida tutulacak yada baska bir brans secilecek.

Valla ben suan motorsiklet,yuzme,bisiklet,vucut gelistirme ile ilgileniyorum. daha once zipkin, yamac parasutu ve dagcilikla ugrasdim. Demek istedigim su ki Türkiyede hobi sahibi olmak ve yapabilmek cok luks malesef. Hem maddi hemde sosyal imkan ve gorus acisindan. Bizden kalipa girip evden ise isden eve gidip kole gibi yasamamiz isteniyor resmen.

Neyce cok karamsar oldum galiba. Genede her seye ragmen farkli bir seyle ugrasmak ve farkli gozukmek guzel bence.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yaw hacim kirmizi etin kg olmus 40 tl,baklagilleri dwnedim yeterli olmuyor.en uygunu norvec uskumru ama hergunde balik yenmezki.balkondada tavuk bakamamki,yumurtada saibeli.uht sutlerde cok sakincali.dolayisiyla lor,peynir yogurtta ofsayt.spormu yapiyoz kanser idmanimi.steroidsiz bodycilerde kanser oraniyla ilgili arastirma warmi

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hindi organiktir. Tavuk tan biraz pahalı kırmızı etten ucuz. Yumurta, süt ve süt ürünleri ile balık eklerseniz tuvuğa ihtiyacınız kalmaz. Günde 4 öğün yemeniz yeterli bunun biri veya ikisi süt ve ürünleri diğer ikisi de et olursa sıkıntı çekmezsiniz. Şu an ramazandayız bir aydır uzağım ama geriye kalan onbir ayım yazdığım şekilde geçiyor.

Ve diyette 10.haftayıda bitirdim.Ramazan biraz zorluda geçse iyi geçirdiğimi düşünüyorum.
Önümüz bayram ve bir türkiye tatili var diyet ne olur ne kadar sadık kalabilirim bilmiyorum.Şu ana kadar çok iyi gitti,dağ gibi adam küçücük kaldı
Görünen okİ diyetin tam yarısındayım önümde bir 10 hafta daha var gibi görünüyor.
Her haftaki fark aşağıdaki gibidir.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 373
  • image.jpg
    image.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 315
  • image.jpg
    image.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 340
Ve diyette 10.haftayıda bitirdim.Ramazan biraz zorluda geçse iyi geçirdiğimi düşünüyorum.
Önümüz bayram ve bir türkiye tatili var diyet ne olur ne kadar sadık kalabilirim bilmiyorum.Şu ana kadar çok iyi gitti,dağ gibi adam küçücük kaldı
Görünen okİ diyetin tam yarısındayım önümde bir 10 hafta daha var gibi görünüyor.
Her haftaki fark aşağıdaki gibidir.
Before after yapsaydin iyi olmazmiydi bekci abi

Hindi organiktir. Tavuk tan biraz pahalı kırmızı etten ucuz. Yumurta, süt ve süt ürünleri ile balık eklerseniz tuvuğa ihtiyacınız kalmaz. Günde 4 öğün yemeniz yeterli bunun biri veya ikisi süt ve ürünleri diğer ikisi de et olursa sıkıntı çekmezsiniz. Şu an ramazandayız bir aydır uzağım ama geriye kalan onbir ayım yazdığım şekilde geçiyor.
Hacim bu linki attiim asagida,tavukla ayni ortamda,ayni yemle ve ayni sekulde yetisiyor.hindinin nesi organik

Slm arkadaslar. Sırt kaslarımda, özellikle alt kanat bölgemde istediğim hacimi yakalayamıyorum. Sırt ant. cok sert ve yorucu geciyor inanın hakkını gercekten veriyorum, zaten en cok sevdigim bolge. Sizin yorumunuzu almak icin iki foto ekledim. sırt pozu vermeyi bilmedigim icin barf. demirinde cekindim. Daha hacimli bir sirta ulasamiyacakmisim gibi geliyor yapı itibariyle. Sanki yaptigim idmana gore daha iyi sonuc almam gerekiyor. Bu arada epeydir suplmt. kullanmiyorum. Zaten 2,5 yilda toplam bir sene kullanmadim suplmt.

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1436726786877.jpg
    uploadfromtaptalk1436726786877.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 355
  • uploadfromtaptalk1436726818787.jpg
    uploadfromtaptalk1436726818787.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 338
Slm arkadaslar. Sırt kaslarımda, özellikle alt kanat bölgemde istediğim hacimi yakalayamıyorum. Sırt ant. cok sert ve yorucu geciyor inanın hakkını gercekten veriyorum, zaten en cok sevdigim bolge. Sizin yorumunuzu almak icin iki foto ekledim. sırt pozu vermeyi bilmedigim icin barf. demirinde cekindim. Daha hacimli bir sirta ulasamiyacakmisim gibi geliyor yapı itibariyle. Sanki yaptigim idmana gore daha iyi sonuc almam gerekiyor. Bu arada epeydir suplmt. kullanmiyorum. Zaten 2,5 yilda toplam bir sene kullanmadim suplmt.

Tüm vücudun hacmine bakınca sırt ın hacmi sanki bana normal geldi.Yani orantılı duruyor.

Hacim kanatlarin gayet iyi gibi,trapez calismiyosun sanirim.o kanata daha fazla trapez gelisimi olmasi lazim,alt kanat hareketleri vardi forumda,bilsem soylicem ama.abilere sormak lazim

Bacaklara yuklen daha sonra sirt farkini gorursun. Bacaklar aten ince duruyor ust tarafa gore

LG-D802 cihazımdan gönderildi

mesut tam anlayamadim bacak kanat iliskisini? aslinda ust bacagim fena deil gibi, 100 kg suat rahat yapiyorum serbes agirlik ama alt bacak bir turlu ilrrlemiyor. salonda alt bacak calisacagim makine yok malesef. buda ust bacagin fotosu

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1436781814416.jpg
    uploadfromtaptalk1436781814416.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 341
Bacak calismak ust tarafin gelisimi icin onemli , en buyuk kas gurubu oldugu icin bacak calismak testesteronun fazla uretilmesine neden olur buda ust tarafi calistigimizda daha hizli buyumeye yardimci olur.

Yanlisim varsa diger arkadaslar duzeltsin

Bu arada gecen sene ile bu sene arasindaki degisimi eklemek istiyorum.

uploadfromtaptalk1436787798754.jpg

uploadfromtaptalk1436787857349.jpg

LG-D802 cihazımdan gönderildi

mesut boyle tatlı bir kız cocugunada boyle fit bir baba yakisir. Tebrikler degisimin gayet basarili gidiyor.

Bacak testo iliskisinde haklisin tabiki. O yuzden ihmal etmiyorum zaten. gerci bu aralar sakatliktan dolayi cok yuklenemedim. Ama ben sanki genel olarak hacimlenemiyorum. Tabi beslenmeme dikkat ediyorum, iyi dinleniyorum ama sanirim ya yeterli gelmiyor yada max. bi yere kadar gelisebilecem dogal olarak. Ama durmak yok yola devam tabiki.

Bu arada

Back
Yukarı