suskunprens74
Üye
Sakarya'lımısın neresindenBizim sakarya tarafunda buyukbas hayvancilik yapanlar yeme kuspe derler.aslinda sekeepancari oluyor ogutulmus
Sakarya'lımısın neresindenBizim sakarya tarafunda buyukbas hayvancilik yapanlar yeme kuspe derler.aslinda sekeepancari oluyor ogutulmus
condor79q vallaha yapacak birsey yok ya bu deveyi guderiz yada bu diyardan gideriz, guc yetmiyorsa ozaman ya beklenti daha asagida tutulacak yada baska bir brans secilecek.
Hindi organiktir. Tavuk tan biraz pahalı kırmızı etten ucuz. Yumurta, süt ve süt ürünleri ile balık eklerseniz tuvuğa ihtiyacınız kalmaz. Günde 4 öğün yemeniz yeterli bunun biri veya ikisi süt ve ürünleri diğer ikisi de et olursa sıkıntı çekmezsiniz. Şu an ramazandayız bir aydır uzağım ama geriye kalan onbir ayım yazdığım şekilde geçiyor.Yaw hacim kirmizi etin kg olmus 40 tl,baklagilleri dwnedim yeterli olmuyor.en uygunu norvec uskumru ama hergunde balik yenmezki.balkondada tavuk bakamamki,yumurtada saibeli.uht sutlerde cok sakincali.dolayisiyla lor,peynir yogurtta ofsayt.spormu yapiyoz kanser idmanimi.steroidsiz bodycilerde kanser oraniyla ilgili arastirma warmi
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Before after yapsaydin iyi olmazmiydi bekci abiVe diyette 10.haftayıda bitirdim.Ramazan biraz zorluda geçse iyi geçirdiğimi düşünüyorum.
Önümüz bayram ve bir türkiye tatili var diyet ne olur ne kadar sadık kalabilirim bilmiyorum.Şu ana kadar çok iyi gitti,dağ gibi adam küçücük kaldı
Görünen okİ diyetin tam yarısındayım önümde bir 10 hafta daha var gibi görünüyor.
Her haftaki fark aşağıdaki gibidir.
Kaynarca ve merkez,ama cikali cok oldu 18 imden beri disaridayim.su an yalovaSakarya'lımısın neresinden
Hacim bu linki attiim asagida,tavukla ayni ortamda,ayni yemle ve ayni sekulde yetisiyor.hindinin nesi organikHindi organiktir. Tavuk tan biraz pahalı kırmızı etten ucuz. Yumurta, süt ve süt ürünleri ile balık eklerseniz tuvuğa ihtiyacınız kalmaz. Günde 4 öğün yemeniz yeterli bunun biri veya ikisi süt ve ürünleri diğer ikisi de et olursa sıkıntı çekmezsiniz. Şu an ramazandayız bir aydır uzağım ama geriye kalan onbir ayım yazdığım şekilde geçiyor.
Görüntüde malesef halen bi cacık yok condor.ilk günden biraz daha küçülmüş bir bekci işteBefore after yapsaydin iyi olmazmiydi bekci abi
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu kuculsen nekadar kuculucen,kemiklerinde buzusmicek ya,def sonu sicak foto atarsin artikGörüntüde malesef halen bi cacık yok condor.ilk günden biraz daha küçülmüş bir bekci işte![]()
Tüm vücudun hacmine bakınca sırt ın hacmi sanki bana normal geldi.Yani orantılı duruyor.Slm arkadaslar. Sırt kaslarımda, özellikle alt kanat bölgemde istediğim hacimi yakalayamıyorum. Sırt ant. cok sert ve yorucu geciyor inanın hakkını gercekten veriyorum, zaten en cok sevdigim bolge. Sizin yorumunuzu almak icin iki foto ekledim. sırt pozu vermeyi bilmedigim icin barf. demirinde cekindim. Daha hacimli bir sirta ulasamiyacakmisim gibi geliyor yapı itibariyle. Sanki yaptigim idmana gore daha iyi sonuc almam gerekiyor. Bu arada epeydir suplmt. kullanmiyorum. Zaten 2,5 yilda toplam bir sene kullanmadim suplmt.
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hacim kanatlarin gayet iyi gibi,trapez calismiyosun sanirim.o kanata daha fazla trapez gelisimi olmasi lazim,alt kanat hareketleri vardi forumda,bilsem soylicem ama.abilere sormak lazimSlm arkadaslar. Sırt kaslarımda, özellikle alt kanat bölgemde istediğim hacimi yakalayamıyorum. Sırt ant. cok sert ve yorucu geciyor inanın hakkını gercekten veriyorum, zaten en cok sevdigim bolge. Sizin yorumunuzu almak icin iki foto ekledim. sırt pozu vermeyi bilmedigim icin barf. demirinde cekindim. Daha hacimli bir sirta ulasamiyacakmisim gibi geliyor yapı itibariyle. Sanki yaptigim idmana gore daha iyi sonuc almam gerekiyor. Bu arada epeydir suplmt. kullanmiyorum. Zaten 2,5 yilda toplam bir sene kullanmadim suplmt.
Slm arkadaslar. Sırt kaslarımda, özellikle alt kanat bölgemde istediğim hacimi yakalayamıyorum. Sırt ant. cok sert ve yorucu geciyor inanın hakkını gercekten veriyorum, zaten en cok sevdigim bolge. Sizin yorumunuzu almak icin iki foto ekledim. sırt pozu vermeyi bilmedigim icin barf. demirinde cekindim. Daha hacimli bir sirta ulasamiyacakmisim gibi geliyor yapı itibariyle. Sanki yaptigim idmana gore daha iyi sonuc almam gerekiyor. Bu arada epeydir suplmt. kullanmiyorum. Zaten 2,5 yilda toplam bir sene kullanmadim suplmt.