30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Arkadaslar herkese selam. Su anda memleketim Ordu dayim. Ramazan dolayisiyla yaklasik 5 kilo verdim. 83.5 ile girdigim ramazan ayinda su anda 78.5 kiloyum. Hacim ve agirlik kaybetmeyelim diye cok ugrastik ama olmuyor iste. Son form durumum asagidaki resimdeki gibi. Artik ramazan sonrasi kaliteli yuksek kalori almaya devam edicez. Herkese hayirli bayramlar.
2012 yılının ağustos ayında çekilmiş resmimle 15 temmuz (dün) 2015 tarihinde aynı yerde çekilmiş iki resmimi ekliyorum.Eki Görüntüle 38825 Eki Görüntüle 38826

gayet guzel valla helal olsun. Bronzluk yakismis sana. Tarzında degismis şort dogru bi tercih :)

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaslar herkese selam. Su anda memleketim Ordu dayim. Ramazan dolayisiyla yaklasik 5 kilo verdim. 83.5 ile girdigim ramazan ayinda su anda 78.5 kiloyum. Hacim ve agirlik kaybetmeyelim diye cok ugrastik ama olmuyor iste. Son form durumum asagidaki resimdeki gibi. Artik ramazan sonrasi kaliteli yuksek kalori almaya devam edicez. Herkese hayirli bayramlar.
2012 yılının ağustos ayında çekilmiş resmimle 15 temmuz (dün) 2015 tarihinde aynı yerde çekilmiş iki resmimi ekliyorum.Eki Görüntüle 38825 Eki Görüntüle 38826
Vay adaş muhteşem gorunuosun helal olsun Valla Tebrikler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacim eksigim var ama yeni bir resimde benden olsun

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1437086699144.jpg
    uploadfromtaptalk1437086699144.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 367
Vay adaş muhteşem gorunuosun helal olsun Valla Tebrikler

cok tesekkurler adasim. Daha hacimliydim ramazan oncesi ama 5 kilo verdik:)) yag da yaktim bu arada.hayirli bayramlar. Verilen kilolari nasil alcaz bakalim.

senin kilo alma durumun ne alemde.[DOUBLEPOST=1437107098][/DOUBLEPOST]
Hacim eksigim var ama yeni bir resimde benden olsun

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Goguslerin gayet iyi durumda. Bi bende yok napsam da yeterince gelismedi:))[DOUBLEPOST=1437107192][/DOUBLEPOST]
gayet guzel valla helal olsun. Bronzluk yakismis sana. Tarzında degismis şort dogru bi tercih :)

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
:) Eyvallah. Cok tesekkur ederim. Ankara da bir gun goruselim istiyorum. Selamlar. Iyi bayramlar

1 ayda 700-800 gr almıs durumdayım tartıma gore az da olsa belirginlik var yada kendimi avutuyorum :)

Barış hep çok sert bakıyorsunuz resimlerdegöz göze gelmeye çekiniyorum :)
Winston daha n olsun şu kadar yapsam ben vücudumu yeterde artar bile :) plajda gözler hep sendedir, nazar boncuğu falan tak :)[DOUBLEPOST=1437170891][/DOUBLEPOST]Bu arada Ramazan Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar...

cok tesekkurler adasim. Daha hacimliydim ramazan oncesi ama 5 kilo verdik:)) yag da yaktim bu arada.hayirli bayramlar. Verilen kilolari nasil alcaz bakalim.

senin kilo alma durumun ne alemde.[DOUBLEPOST=1437107098][/DOUBLEPOST]
Goguslerin gayet iyi durumda. Bi bende yok napsam da yeterince gelismedi:))[DOUBLEPOST=1437107192][/DOUBLEPOST]
:) Eyvallah. Cok tesekkur ederim. Ankara da bir gun goruselim istiyorum. Selamlar. Iyi bayramlar
Valla adaş çok yavaş olsada alıyorum 1 aydan fazla oldu 1 kilo civarı almışım 66.5 tan 67.5 a çıkmışim 75 e kadar kontrollü cikicam kismetse az olsun güzel olsun :)

Back
Yukarı