Huhuuuuuuuu, afiyet olsun [emoji4] harika gorunuyor gercektenBuda bu tatilin hediyesi olsun[emoji41][emoji39]![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Üzerindeki dondurmamı [emoji4]Buda bu tatilin hediyesi olsun[emoji41][emoji39]![]()
Bekci, tabakta akdeniz dondurmacisi yaziyor ama ben biryere gitmistim ismini hatirlayamadim, orasi bu merkezdeki ziraat bankasinin ordaki dondurmacimi?Buda bu tatilin hediyesi olsun[emoji41][emoji39]![]()
selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum 35 yaşındayım aralıklı olarak 20 senedir spor yapıyorum her zaman kilo problemi yaşamış biri oldum kilom şu anda 104 boy 183 cm beslenmeme dikkat edemiyorum değişik antrenman deniyorum bazen az kilo çok tekrar bazen piramit şeklinde suplement kullanmıyorum denebilir sıkı bir diyete başlamak üzereyim tavsiyeleri okumak isterim
en buyuk tavsiye sakin pes etme keyfini cikar, kim ne derse desin disiplinini bozma. basarilar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
K.hidrati kesmekte cozum degil, en azindan kalici cozum degil, bence bos bir zamaninizda bu baslik altindaki yazilari detaylica bir okuyun, isin mantigini kavrayacaginiza inaniyorum.evet disiplini bozmamak gerek desteğin teşekkürler daha önceki zamanlar ilk evlendiğimde kendimi çok bıraktım ve terazide 117 kg gördüm o dönemlerde kendimi çok bırakmıştım 7-8 sıkı çalıştım karbonhidratı kestim ve 80 kilo olmuştum ve yine yeniden başa döndüm yaş ilerleyince herşey daha zor geliyor 2 yaşında 2 kızım var ikizler kahvaltımız onlara uymak zorunda neyseki akşam çalışıyorum spor a öğlen saatlerinde gidebiliyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayirli olsun agiz tadiyla oturursunu insaAllahyaw arkadaş evde tadilat var kısmetse bitirip yeni evimize tasıncaz moloz falan cuvala koyarken ustalara yardım edeyim dedim agırlık calısıoz ya artizlik yapıcaz butun bileklerim sırtım agrıodogal çalişma ile yapay çalişma arasındaki fark olsa gerek bende hamlıgımı attım diyordum.zaten bu 1 hafta on gundur hem spor duzeni bozuldu hemde yeme duzeni yani tatlı falan yemiyorum ama kaliteli de beslenmıyorum.kaba işler bitsin evde yine donucem sahalara .ustaların basından pek ayrılamıyorum hep bişi cıkıyor
[emoji41][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji106][emoji106]
Eyvallah kardeşim saolasin.Hayirli olsun agiz tadiyla oturursunu insaAllah
LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Süpersin valla bravo [emoji4]Selam gencler nasilsiniz
Definasyonda kendi capimda 2. Ayim ve 5kg verim 91 den 86 ya dustum. 3 4kilo daha vermek istiyorum. Parcalanmaya basladim sanki
Eki Görüntüle 38136
Eki Görüntüle 38137
Eki Görüntüle 38138
LG-D802 cihazımdan gönderildi