30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bende herkesin mubarek ramazan bayramini kutlarim arkadaslar...
@winston123, iyisin iyisin :)
Loss, senin gibi profesyonel ve bu isin ilmini bilen bir arkadasimiz oldugu icin cok sansliyiz. Sabirla dinleyip,tavsiye verip yanlislarimizi duzelttin. Allah razi olsun. Bekci de oyle.herkese selam ve hayirli bayramlar[DOUBLEPOST=1437209092][/DOUBLEPOST]
Barış hep çok sert bakıyorsunuz resimlerdegöz göze gelmeye çekiniyorum :)

Winston daha n olsun şu kadar yapsam ben vücudumu yeterde artar bile :) plajda gözler hep sendedir, nazar boncuğu falan tak :)[DOUBLEPOST=1437170891][/DOUBLEPOST]Bu arada Ramazan Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar...
Cok sagol etsote valla abartiyorsunuz:)) ama bircok seyi buradan ogrendim. Amator olarak bu kadar oldu. Eksiklerim cok ama memnunum.

Son düzenleme:
Loss, senin gibi profesyonel ve bu isin ilmini bilen bir arkadasimiz oldugu icin cok sansliyiz. Sabirla dinleyip,tavsiye verip yanlislarimizi duzelttin. Allah razi olsun. Bekci de oyle.herkese selam ve hayirli bayramlar[DOUBLEPOST=1437209092][/DOUBLEPOST]
Cok sagol etsote valla abartiyorsunuz:)) ama bircok seyi buradan ogrendim. Amator olarak bu kadar oldu. Eksiklerim cok ama memnunum.
Estagfurullah, yardimci olabildiysem ne mutlu bana, allah senden de razi olsun.

arkadaşlar 2 aydır definasyondayım, 90 kilo ile başladığım definasyona şuanda 86,5kg ım sabah şöyle bi foto çektim yoruma açığım :)

39b972.jpg
Çok güzel gerçekten bravo

ben herturlu suplement kullanimini birakdim beyler yaklasik bir aydir. İnanin hic bir degisiklik yok ant. performansimda. Sadece biraz creatini ariyorum ama onuda ant.larimi iki gunde bir yaptigim icin dinlenerek gitmis oluyorum. pre workout yerine bende sade kahveyi oneririmmmm arkadaslar. İcmeden gitmiyorum ant.

Kiz gidi demeyelimde ben ole durumlarda kendimi genelde muzikle ve arkadaslarimla motive edip toparliyorum kendimi.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Antrenman esnasında dinlenen müziklerin çok etkisi oluyor motivasyona salonlarda bu husus çokta önemsenmiyor ama ben sporumu evde yapıyorum müziğinide kendim seçiyorum ayrıca kahvede çok etkili tavsiye ederim[emoji4]

Merhaba arkadaşlar
15 gündür sıkı diyetteyim (katojen diyet) tahmin ettiğimden fazla kilom varmış 3 kg kadar verdim hala tam istediğim görüntüye ve six packlare ulaşamadım ama en azından ucundan kıyısından belli olmaya başladılar.
Belim 87 cm e düştü şu an , göbeği salmış halde yapılan ölçümde
Sanırım şu an en zor aşamaddayım yağ yakım hızı baya düştü ve düşük kaloriden idmanları zor çıkarıyorum
Bir 3 kg ile 82 cm ile daha bu iş olacak gibi , sonrasında beli sabit tutup kilo büyümeye çalışacağım
diyet.JPG

Merhaba arkadaşlar
15 gündür sıkı diyetteyim (katojen diyet) tahmin ettiğimden fazla kilom varmış 3 kg kadar verdim hala tam istediğim görüntüye ve six packlare ulaşamadım ama en azından ucundan kıyısından belli olmaya başladılar.
Belim 87 cm e düştü şu an , göbeği salmış halde yapılan ölçümde
Sanırım şu an en zor aşamaddayım yağ yakım hızı baya düştü ve düşük kaloriden idmanları zor çıkarıyorum
Bir 3 kg ile 82 cm ile daha bu iş olacak gibi , sonrasında beli sabit tutup kilo büyümeye çalışacağım
Eki Görüntüle 38870
Hocam diyetiniz icinde belirli günler carb yuklemesi yaparsaniz bu zayiflamanin devamliligini saglarsiniz. Carb cycling diye de gecer. Bir arastirin isterseniz

üst vücut program son hali

UPPER

Rotator Cuff Isınma
(60 sn)

90 Degree Pike Push Up (max3)

(120 sn)

Push Up (max3)
(90 sn)
Chin Up (max3)

(120 sn)

Diamond Push Up (max3)
(90 sn)