Ben powerlift ile başladım sayılır. daha ilk başlarda acemilikten sağ omzumu sakatladım. İlk acı anında bırakmadım seti tamamladım. Omuz öylece kaldı hep. 120kg üstü ile bench press yaparken omzum attı resmen. Yük komple kollara bindi. Buradaki hatam ise yavaşca halteri göğsüme indirmemem oldu. Onun yerine kaldırıp yerine koymaya çalıştım. Hareketin en gergin noktasında ön kol ile kemik arasında felaket bir acı hissettim. Sanıyorum kemiği tutan kaslar yırtıldı. Göğsüme indirdikten sonra yere kaydırıp sonra tekrar kaldırıp halteri yerine koydum. Bu da cilası oldu. Aslında çok şanslıyım ki bench pressi yanlış formda yapıyordum. Doğru formda yapsam koldan değil göğüsten sakatlanırdım ki çok daha kötü olurdu.

Kol ve kemik arasında ödem oluştu. 3 ayda ancak yok oldu.
Siz siz olun gaza gelmeyin. Bedeninizin size ne söylediğini dinleyin. Aslında o sakatlanacağını söylüyor.
Şuanki programımı antreman başlığımda görebilirsiniz. Kiloları düşürdüm artık. Onun yerine hızı da düşürerek aynı gerilimi elde ediyorum. Çok fazla güçlenmek bazen sorun yaratıyor. Salondaki makinelerin azami ağırlığı yetmeyebiliyor. Vazgeçtim yani powerlift mantığından.