barış kaptan
Üye
Var alpercim.%15 suan gidio yavaş yavaşGuzel belde yag hic yok gibi
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var alpercim.%15 suan gidio yavaş yavaşGuzel belde yag hic yok gibi
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah ☺Ses
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Damarli mamarli adamı banlarlar dikkat et ☺☺☺☺☺Hatta sana taze damarli biceps atayim
![]()
![]()
☺☺☺☺☺Tobe tobeniebanlasinlar abi
Allah razı olsun. Hoş bulduk. Şu hamlanma acısını bir seven ben miyimHoşgeldin abi aramıza.
değilsin bende çok seviyom kas agrısınıAllah razı olsun. Hoş bulduk. Şu hamlanma acısını bir seven ben miyim))
Bu hafta başından itibaren etkili bir program ile devam etmem lazım. 10 günlük ısınma turu yeter. 30 kilo fazlam var. (175 cm 106 kg) amaç kilo verirken inşa etmek hedef 8 ay.değilsin bende çok seviyom kas agrısını![]()
5-6 gun ilşk etapda ağır gelmesin birdeBu konu üzerinden devam edeyim.
Kendime uygun haftalık düzenli bir program bulamadığımdan ve bu konuda elimizden tutan olmadığından araştırmalarım neticesinde 3 gündür Youtube üzerinde Egefitness adlı kullanıcının yaptığı fullbody antrenmanını uyguluyorum.
Önceliği kilo vermek olan birisi için inanılmaz terledim ve şu an bacaklarım,belim ve omuzbaşlarım zonkluyor resmen.
Kaplumbağa gibi ağır çekim yürüyorum.
Kendime yaptığım haftalık programı 5 veya 6 gün olarak düşünüyorum.
Kısaca tam performans olarak çalıştığım her günün ertesi günü sadece karın bölgesi çalışma kararı aldım. Ne kadar verimli olacağını göreceğiz.
Mesela bugün mide günü.
Daha verilecek 30 kilo var. Pes etmek yok..
Kardeşim ilk etapta bende öyle düşündüm acaba dedim yapabilir miyim.?5-6 gun ilşk etapda ağır gelmesin birde
motivasyon yuksekse çok güzel inşallah kazasız belasız sporlar olsun.Kardeşim ilk etapta bende öyle düşündüm acaba dedim yapabilir miyim.?
İşimden dolayı sosyal hayatı kısıtlı biriyim ve tek yapabileceğim aktivite bu. Yaparım gibime geliyor. Ama şu an her yerim tutulmuş durumda ilk önce uzun bir açma germe şart)
Bu konuda gayet doldurmuş durumdayım kendimi inşallah ters tepmez))
Kulaklıklarımda Metallica olduğu sürece motivasyon bozulmaz![]()
Keza yulaf ağırlıklı besleniyorum ve yaklaşık 20 gündür ekmek,şeker,tuz,yağ gibi şeyerden uzak duruyorum ve bol su tüketiyoum.
Ama;
Bu şekilde çalışarak kilo vermem mümkün mü.?
Başlangıç noktam yanlış mı.?
.