30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bu makro işini ayarlamak çok zor karbo lari yukseltemiyorum ozaman yağ da yükseliyor 50-70 gr arası yağ alıyorum ama daha aşağı çekemedim. Lapa mi yemek lazım pilavı mesela bir süre sonra temiz beslenmeye gecicem 350 gr civarı karbo almam lazım ama yağ miktarı artmadan
Kim soktu beni VG işine iki elim yakasında ☺

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aga koy makarnayi suya 10 dakika pisir ye. Bulgur olur pirinc olur. Olay bu. Sonra 100 gr da leblebi ue gün icinde hem karbo hem proteinde alirsin baya.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben resimden anlamam kac gr kas olmuş onu söyle;)

ben gr işlerine girmiyom artık en son vucut kaslandıgını bildiğim halde makine kas yapamamışın dedi hayallerimi yıktı resimlere bakıyom :)
Yağsız ye diyorsun yani pilav makarna

yağ alacaksın zaten abi yağ alınmadan yağ yakılmaz derler.sağlıkjlı yağlar tuketecen kuruyemişş zeytinyağı falan.[DOUBLEPOST=1476177639][/DOUBLEPOST]
Evet

çinliler lapa gibi yiyor pilavı hepsi çelimsizler :):):)

ben gr işlerine girmiyom artık en son vucut kaslandıgını bildiğim halde makine kas yapamamışın dedi hayallerimi yıktı resimlere bakıyom :)

yağ alacaksın zaten abi yağ alınmadan yağ yakılmaz derler.sağlıkjlı yağlar tuketecen kuruyemişş zeytinyağı falan.[DOUBLEPOST=1476177639][/DOUBLEPOST]
çinliler lapa gibi yiyor pilavı hepsi çelimsizler :):):)
Oda yeterli protein yemiyodur ve tabi genetik durum, sadece protein yiyende bi ise yaramaz, hepsinden dengeli alcan. Mali ama geçen resme gore farketmis bence sanki bir powerlifter var arkadan :) ama onden bilemem :) bacak şov yokmu:)

Oda yeterli protein yemiyodur ve tabi genetik durum, sadece protein yiyende bi ise yaramaz, hepsinden dengeli alcan. Mali ama geçen resme gore farketmis bence sanki bir powerlifter var arkadan :) ama onden bilemem :) bacak şov yokmu:)

Ne bacak meraklısı çıktın be alper

en önemlisi beslenme abi.powerlifter bana daha sıcak geliyor her zaman zaten.bodybuilder videoları heyecen vermiyor ama adam çıkıyor 300kilo deadlift yapıyor 250 squat falan yapıyor off tadından yenmiyor izlerken:cool:
abi bacak alıma gelmedi yaa bunuda badi çekti abi bir resim yapalım sırttan dedi öyle yoksa benim aklıma gelen birşey değil.ilk fırsatta bacak çekerim.
Ne bacak meraklısı çıktın be alper

bacak feda olsun alper abimize yaa ne olacak 100gr kas var zaten:D:D:D
Abi adam mal ortada diye beyanda bulunuyo benmi merakliyim simdi :)

abi mal beyanında bulunmak vazifemiz.az daha kas olsa çıplak gezerim ben :D:D:D

en önemlisi beslenme abi.powerlifter bana daha sıcak geliyor her zaman zaten.bodybuilder videoları heyecen vermiyor ama adam çıkıyor 300kilo deadlift yapıyor 250 squat falan yapıyor off tadından yenmiyor izlerken:cool:
abi bacak alıma gelmedi yaa bunuda badi çekti abi bir resim yapalım sırttan dedi öyle yoksa benim aklıma gelen birşey değil.ilk fırsatta bacak çekerim.

bacak feda olsun alper abimize yaa ne olacak 100gr kas var zaten:D:D:D

abi mal beyanında bulunmak vazifemiz.az daha kas olsa çıplak gezerim ben :D:D:D
Neyden keyif aliyosan ona devam kardes, en buyuk motive o, ama hacim olusmus belli, sen bakma ben şu kaptani guldureyim diye takılıyorum malum bogazin hasin kaptani dalgalarla bogusuyo diye :)

Yaw bu palamut benim yağ makrolarimi altüst ediyor 230 gr yedim ayıptır söylemesi 41 gr yağ var ee diğer öğünler e bişi kalmadı buyrun burdan yakın ne etcez

Oldu 90 gr yağ bugün

olsun birşey olmaz abi karbodan kesersin sende az karbo alırsın.illa ayarlayacam dersen gunluk başdan hesaplaman gerek abi yiyeceğin şeyleri ona göre yiyecen baştan hesaplayıpta yani o zaman böyle sürprizler olmaz.ama bu şekilde eziyete dönüşür be abim ben dun akşam 400gr palamut yedim :)

Onların tükettiği pirinç ile bizimkiler aynı ırktan/çeşitten değil. Yağsız yendiğinde elbette dediğiniz gibi oluyor.
oda beyaz görünüyor ama çeşidini biliyormusunuz?[DOUBLEPOST=1476214723][/DOUBLEPOST]
Yuh ☺

ancak denk geldi abi ekmeksiz yanında 1 baş soğanla super gitti bol limonlu hemde abi :):):)

oda beyaz görünüyor ama çeşidini biliyormusunuz?
Adını bilmiyorum. Çinlilerin tükettiği pirinçte kromozom sayısı farklı olduğu için besin değerlerinin farklı olduğunu biliyorum. Bunun dışında Çinliler bizim gibi yağlı, unlu şeyler tüketmiyor. Gün içinde sürekli hareket ediyorlar, bisiklete biniyorlar. Yaşam tarzları ve beslenmeleri şişman bir toplum olmaya müsait değil.

Back
Yukarı