etsote77
Üye
Ne yuhu olm porsiyonu 300 gr falan zatenYuh ☺
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yuhu olm porsiyonu 300 gr falan zatenYuh ☺
Malicim 60-68 kilo adamlarla yemek muhabbetine girme lutfen, bak ben yarin komurde palamut sardalya pane ve midye tava yiyecem, sen benle gir yemek muhabetineoda beyaz görünüyor ama çeşidini biliyormusunuz?[DOUBLEPOST=1476214723][/DOUBLEPOST]
ancak denk geldi abi ekmeksiz yanında 1 baş soğanla super gitti bol limonlu hemde abi![]()
Bende size gemicilik maceralarımi anlatayım ozaman ☺☺Malicim 60-68 kilo adamlarla yemek muhabbetine girme lutfen, bak ben yarin komurde palamut sardalya pane ve midye tava yiyecem, sen benle gir yemek muhabetine
Onun kilosu olmaz anlat hadiBende size gemicilik maceralarımi anlatayım ozaman ☺☺
Hemen nasıl atliyorsun alper beni sasirtmadigin için teşekkürler .ama onlar anlatilmazki yaşanır ☺☺Onun kilosu olmaz anlat hadi
300gr ancak yeter spor yapan adamaNe yuhu olm porsiyonu 300 gr falan zaten
tamam abi girmiyim artık barış abi yapsın biz yiyelim yemekleriMalicim 60-68 kilo adamlarla yemek muhabbetine girme lutfen, bak ben yarin komurde palamut sardalya pane ve midye tava yiyecem, sen benle gir yemek muhabetine
kaptanların her limanda sevgilisi olurmuş abi doğrumuBende size gemicilik maceralarımi anlatayım ozaman ☺☺
Boşver o konular sana ağır gelir mali benzemez kas yapmaya .sen palamutunla ilgilen ☺☺☺300gr ancak yeter spor yapan adama
tamam abi girmiyim artık barış abi yapsın biz yiyelim yemeklerimidye yemek nasip olmadı merak ediyom ilk fırsatta denemek lazım.
kaptanların her limanda sevgilisi olurmuş abi doğrumu![]()
ben büyüklerimi dinlerim abi.Boşver o konular sana ağır gelir mali benzemez kas yapmaya .sen palamutunla ilgilen ☺☺☺
Boşver o konular sana ağır gelir mali benzemez kas yapmaya .sen palamutunla ilgilen ☺☺☺
Kolay gelsin afiyet olsunEyvallah Abi sizede iyi hafta sonları.allah nesemizi bozmasın.bende idmandan çıktım sırt bacak.tavuk göğsü bulgur abanacam sonra eve gidip yatana kadar film bakarim
Kanatlar gayet guzel, emin adimlarla ilerliyorsun cok iyi![]()
Bugünden ☺☺☺
Eyvallah burakcimKanatlar gayet guzel, emin adimlarla ilerliyorsun cok iyi
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beni sizler yarattıniz ☺☺☺☺maşallah abi çok iyisin.
yaratma işlerine karışmam ben abi karışırsam yarattım deyip zekatını yolla derimBeni sizler yarattıniz ☺☺☺☺
Guzel belde yag hic yok gibi![]()
Bugünden ☺☺☺