30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

172.
Benim ideal kilo. 63 mus öyle çıkıyo

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ağırlık çalışan birisi için ideal kilo kelimesi yanıltıcı olmazmı.salonda birisi var 170 boyunda 90 killo sıksın baklavalar net belli olmasada 6 tane ama az çok belli yani.sen şimdi 65 oldugun zaman kassiz ve yagsız bir barış kalmasın abi ortada.

ağırlık çalışan birisi için ideal kilo kelimesi yanıltıcı olmazmı.salonda birisi var 170 boyunda 90 killo sıksın baklavalar net belli olmasada 6 tane ama az çok belli yani.sen şimdi 65 oldugun zaman kassiz ve yagsız bir barış kalmasın abi ortada.
Ya görüntü ortada resimde 67.5 yani 65 olursam niye kas gitsin .
Dediğin doğru VG çalışan biri için 65 çok az ama temiz başlıcam işte
Dediğimin yüzde 100 doğru olduğuna inanmıyorum zaten ondan çelişki içindeyim deneme yanılma yapıyorum

Dediğimin yüzde 100 doğru olduğuna inanmıyorum zaten ondan çelişki içindeyim deneme yanılma yapıyorum

inşallah lean giderken hedefine ulaşırsın abi.o zamanda çok fazla dikkat etmek gerekecek.lean gitmek gerçekden ciddi ciddi büyük emek istiyor.

Yağ dahi olsa bu gücünüzü etkiler 2.5 kilo vermenize gerek yok kas kütleniz arttıkça o kilo zaten belli dahi olmayacaktır. Özellikle bench press gibi hareketlerde kendi ağırlığınız önemli.

Yağ dahi olsa bu gücünüzü etkiler 2.5 kilo vermenize gerek yok kas kütleniz arttıkça o kilo zaten belli dahi olmayacaktır. Özellikle bench press gibi hareketlerde kendi ağırlığınız önemli.
Yüzde 17 yağ oranı ile bulk olayina giriştim daha önce ama kas yaparken yağ Oranı da 22 lere çıktı ama makro hesabı yapmadan yedim çalıştım belkide ondan oldu daha dikkatli olmak lazım bu sefer

abiler dun spor salonundan çıktıkdan sonra kapusonlu sweat alam önü fermuarlı olanlardan dedim bir mağazaya gittim.şu anda olan L beden denedim olmadı sonra XL denedim oda olmadı kolumdan geçmedi.yaa kalıpları çok dardı anlayamdım.benden çok iri olan insanlarda var nerden alırlarkı bunlar bu kıyafetleri?body yapanlar genelde hangi marka kıyafetlere takılırlar ki.

abiler dun spor salonundan çıktıkdan sonra kapusonlu sweat alam önü fermuarlı olanlardan dedim bir mağazaya gittim.şu anda olan L beden denedim olmadı sonra XL denedim oda olmadı kolumdan geçmedi.yaa kalıpları çok dardı anlayamdım.benden çok iri olan insanlarda var nerden alırlarkı bunlar bu kıyafetleri?body yapanlar genelde hangi marka kıyafetlere takılırlar ki.
Ben S giyiyorum ezigim ben ☺☺

Bende arıyorum o tür kıyafetler

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Ben S giyiyorum ezigim ben ☺☺

ben sana göre yağlıyım onun farkıda var abi.inşallah seneye tertemiz L olursun abi;)
Bende arıyorum o tür kıyafetler

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
çözecem ama bu işi abi araştırıyom bu sporu yapıp bizden iri olanlar hangi markalara takılıyorlar.birde bacaklar kalınlaştı pantolonda sıkıntılı bacak olsa bel bol oluyor, bel olsa bacak dar oluyor :)

ben sana göre yağlıyım onun farkıda var abi.inşallah seneye tertemiz L olursun abi;)

çözecem ama bu işi abi araştırıyom bu sporu yapıp bizden iri olanlar hangi markalara takılıyorlar.birde bacaklar kalınlaştı pantolonda sıkıntılı bacak olsa bel bol oluyor, bel olsa bacak dar oluyor :)
Çıplak gezin boşuna mi kas yapionuz Slip giyip çıkın

Bu makro işini ayarlamak çok zor karbo lari yukseltemiyorum ozaman yağ da yükseliyor 50-70 gr arası yağ alıyorum ama daha aşağı çekemedim. Lapa mi yemek lazım pilavı mesela bir süre sonra temiz beslenmeye gecicem 350 gr civarı karbo almam lazım ama yağ miktarı artmadan
Kim soktu beni VG işine iki elim yakasında ☺

IMG-20161010-WA0017-1.jpg
Buda benden olsun abiler

Back
Yukarı