barış kaptan
Üye

Bugünden

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hangisinin verimli olacagı kişiye göre değişiklik gösterebilir.denemeden bilinmez.adı ustunde besin takviyesi bunlar.bunlardan gelecek faydaya çok bel bağlamamak lazım keramet beslenmede.kullan dene zaten 2 ay falan yeter bir kutu bakdın kullanımı aklına yatıyor devam edersin yok yatmadı değişirsin bir sürü marka var piyasada.kimisi komplex ürün sever içinde herşey olur kimisi daha saf urunlere yönelir bunlar tamamen şahsi kavramlar.bu tip ürünler almadan önce butçeyi netleyıp o rakama göre hareket etmek lazım seçmek daha kolay olur.[DOUBLEPOST=1460728091][/DOUBLEPOST]bu üründede BCAA + KREATİN ikide var diyolar ayrı ayrı almanıza gerek yok diyolar :s ne yapacam şaşırdım
böyle olunca fiyat makul oluyor, ayrı ayrı alında pahalı olacak ama hangisi verimli olacak anlamadım
abi omuz idmanı bitti galiba![]()
Bugünden
Hızlandırılmis definasyonhangisinin verimli olacagı kişiye göre değişiklik gösterebilir.denemeden bilinmez.adı ustunde besin takviyesi bunlar.bunlardan gelecek faydaya çok bel bağlamamak lazım keramet beslenmede.kullan dene zaten 2 ay falan yeter bir kutu bakdın kullanımı aklına yatıyor devam edersin yok yatmadı değişirsin bir sürü marka var piyasada.kimisi komplex ürün sever içinde herşey olur kimisi daha saf urunlere yönelir bunlar tamamen şahsi kavramlar.bu tip ürünler almadan önce butçeyi netleyıp o rakama göre hareket etmek lazım seçmek daha kolay olur.[DOUBLEPOST=1460728091][/DOUBLEPOST]
abi omuz idmanı bitti galibadun akşamkı resminden sonra iyi define olmuşsun maşallah etsote77 görmesin yeni halini
![]()
Aga fıstık gibisin ne istiyosun yok o olmadı nu olmadı [emoji4] takıl kafana göre işte![]()
Bugünden
Eyvallah tamam.kizmaAga fıstık gibisin ne istiyosun yok o olmadı nu olmadı [emoji4] takıl kafana göre işte
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
Estağfurullah yav ne kızması [emoji4] ama iyisin yani keşke bende bu kadar olabilsem [emoji4]Eyvallah tamam.kizma![]()
Napim yetmio
Şaka yapiom oglmEstağfurullah yav ne kızması [emoji4] ama iyisin yani keşke bende bu kadar olabilsem [emoji4]
Aynı durum bendede var [emoji4] ne yapsakta her daim şişik şişik gezsek [emoji4] [emoji4]Şaka yapiom oglm
Valla ne bilim antreman sonrası şişkin vaziyet 1 saat sonra fisss
Ya gözüme çarpan bişi var ama.cozemedim çalışmışlik var ama.bisiler sanki eksik bulamadım trapez yok belkiAynı durum bendede var [emoji4] ne yapsakta her daim şişik şişik gezsek [emoji4] [emoji4]
Omuz başları yok sanki bendede aynı böyleYa gözüme çarpan bişi var ama.cozemedim çalışmışlik var ama.bisiler sanki eksik bulamadım trapez yok belki
Bişiler yapioz ama güzel duralım derken gülünç durmayalim daOmuz başları yok sanki bendede aynı böyle
Yok yok yinede iyiyiz çoğu yaşıtlarımıza göre süper kahramanız [emoji4]Ya gözüme çarpan bişi var ama.cozemedim çalışmışlik var ama.bisiler sanki eksik bulamadım trapez yok belki
Bende yaptım onu 4x15 4 kilo ile.yaptim ilk kez diye sen kaç kg kullandinomuz arka kol bittizeo66 dediği incline sehpasında lateral raise yaptım. bundan sonra hep bu hareketi yapacam.
mukemmel hareket yanıyor omuzlarım cayır cayır![]()
5 kilo ile 4x16 sonra 2,5 kilo ile 40 kere drop yaptım abiBende yaptım onu 4x15 4 kilo ile.yaptim ilk kez diye sen kaç kg kullandin
Nasıl dumbell onlar yaw bizde 2 şer artio5 kilo ile 4x16 sonra 2,5 kilo ile 40 kere drop yaptım abi![]()
2,5 5 7,5 10 12,5 15... diye gidiyor bizde çok önemli değil abi takılma o kadar 6 ile yaparsın ben haftaya 7,5 ile deneyecem, hatta 10 kilo ile önden yorma yapıp hafife doğruda gidebilirim tekrar saymadan.Nasıl dumbell onlar yaw bizde 2 şer artio
Sevindim hocam ise yaradiginaomuz arka kol bittizeo66 dediği incline sehpasında lateral raise yaptım. bundan sonra hep bu hareketi yapacam.
mukemmel hareket yanıyor omuzlarım cayır cayır![]()
Şuan bu ürünü kullanıyorum hem servis sayısı hem tat olarak güzel bcaa extra olarak kullanıyorum . Sen bilirsinArkadaşlar bu ürünü sordum bayisine, kafam karıştı
bunun içerisinde BCAA var diyorlar, ekstra olarak BCAA almanıza gerek yok diyorlar ? bu hem protein hem BCAA olarak yeterli diyorlar sizce doğrumu anlayamadım.