30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Hey maşallah :) 100 birqz fazla değil mi boy kaçtı abi senin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boy 175 barış.fazla biliyorum ama bi deneyecegim . Spora baslamadan öncede yüz kiloyu görmüştüm. Ama bel çevrem 105 di. Şimdi doksani görmek üzereyim bel cevrem 90 yüz kiloyu bu bel cevresiyle görürsem gözüm açık gitmez.[emoji4]

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boy 175 barış.fazla biliyorum ama bi deneyecegim . Spora baslamadan öncede yüz kiloyu görmüştüm. Ama bel çevrem 105 di. Şimdi doksani görmek üzereyim bel cevrem 90 yüz kiloyu bu bel cevresiyle görürsem gözüm açık gitmez.[emoji4]

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi benimde 173 boy ama 100 kilo olduğumu düşünemiyorum bile biraz fazla gibi geldi sonra vermek zor olur abartma bence

Bugün kan tahlili yaptırdım bazı değerlere baktirdim hepsi güzel allaha sukur urik asit ve üre azotu biraz yüksek çıktı bide CK değeri ama protein ağırlıklı beslenenlerde zaten hafif yüksek çıkıyor sadeve d vitamini eksik çıktı baya doktor takviye yazdı alicam yarın malum d vitamini kemikler için çok önemli

Bugün kan tahlili yaptırdım bazı değerlere baktirdim hepsi güzel allaha sukur urik asit ve üre azotu biraz yüksek çıktı bide CK değeri ama protein ağırlıklı beslenenlerde zaten hafif yüksek çıkıyor sadeve d vitamini eksik çıktı baya doktor takviye yazdı alicam yarın malum d vitamini kemikler için çok önemli

düşük d vitamini olursa yağ yakımı yavaşlar diye okumuştum bir yerde.
Abi bilmiyorum ona baktirmadim sağlık ocağına gidiyorum aile hekimi yazio testleri söylüyorum ben ama testoya bakmiolar sanırım hastaneye gitmek lazım onun için

saglık ocagı bakmaz abi testoya.sordum bedavaya getirem diye :)[DOUBLEPOST=1460996169][/DOUBLEPOST]d vitamini ampuller var abi ayda bir içilir ekmek üstüne dök iç :)

Back
Yukarı