30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

@Thesyseng
Lateral raiseyi ayakta yapardım yan omuz için kolları açıp kapatma vardı ya onun yerine incline sehpasinda yana yatıp yapılan hareket abi.yeni öğrendim bende ama süper hareket yan omuzlar bitiyor.
Ben on ön omuz için dumbell front raise gibi bir hareket var ağırlık halkaları ile iki elle tutup yukarı kaldır indir yanana kadar kollar 10 kg ile yapıyorum çok güzel bir hareket hatta onla up rowing z bar ile süper set yaptım yanana kadar halka ile sonra 10 tekrar up rowing 4 set

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben on ön omuz için dumbell front raise gibi bir hareket var ağırlık halkaları ile iki elle tutup yukarı kaldır indir yanana kadar kollar 10 kg ile yapıyorum çok güzel bir hareket hatta onla up rowing z bar ile süper set yaptım yanana kadar halka ile sonra 10 tekrar up rowing 4 set

ön omuz göğüs günü arka omuz sırt gunu çalışıyor zaten abi onu gözardı etmemek lazım.

ön omuz göğüs günü arka omuz sırt gunu çalışıyor zaten abi onu gözardı etmemek lazım.
Benim normal omuz günüm cuma sırt ve omuz çalışıyorum ama omuz biraz zayıf geldiği için servet çarşamba bacak sonrası omuz yapabilirsin dedi dumbell press lateral raise süper set bide barbell press o bahsettigim ağırlık halkası ile ön omuz yine 4 set 12 tekrar super set
Onun disinda cuma günü bunları tekrar ediyorum ayrı ayrı süper set olarak değil de dumbell press barbell press enseye ve goguse ayrı ayrı lateral raise bide ağırlık tekerlek ile ön omuz bide up rowing

Biri yemek mi dedi.78 den 88 e yolculuk vardı.
uploadfromtaptalk1460821152319.jpg

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı