mali67
Üye
evet hocam çalma lüksü yok direk yan omuzda yukSevindim hocam ise yaradiginahareketten calmak imkansiz oldugu icin omuz resmen geberiyor
![]()

omuz ağlıyor

evet hocam çalma lüksü yok direk yan omuzda yukSevindim hocam ise yaradiginahareketten calmak imkansiz oldugu icin omuz resmen geberiyor
![]()
Rear deltoid mi yaptin ?omuz arka kol bittizeo66 dediği incline sehpasında lateral raise yaptım. bundan sonra hep bu hareketi yapacam.
mukemmel hareket yanıyor omuzlarım cayır cayır![]()
Ben on ön omuz için dumbell front raise gibi bir hareket var ağırlık halkaları ile iki elle tutup yukarı kaldır indir yanana kadar kollar 10 kg ile yapıyorum çok güzel bir hareket hatta onla up rowing z bar ile süper set yaptım yanana kadar halka ile sonra 10 tekrar up rowing 4 set@Thesyseng
Lateral raiseyi ayakta yapardım yan omuz için kolları açıp kapatma vardı ya onun yerine incline sehpasinda yana yatıp yapılan hareket abi.yeni öğrendim bende ama süper hareket yan omuzlar bitiyor.
Bem haftada 2 gün çarşamba cuma omuz çalışıyorum ozaman bitanesi nde on omuz calismayayim daha mantikli ozamanBaris on omuzu her omuz idmaninda yapmamani tavsiye ederim,neden dersen arka omuzlar yeterince gelismezse on omuzlar omuzu dar gosteriyor
ön omuz göğüs günü arka omuz sırt gunu çalışıyor zaten abi onu gözardı etmemek lazım.Ben on ön omuz için dumbell front raise gibi bir hareket var ağırlık halkaları ile iki elle tutup yukarı kaldır indir yanana kadar kollar 10 kg ile yapıyorum çok güzel bir hareket hatta onla up rowing z bar ile süper set yaptım yanana kadar halka ile sonra 10 tekrar up rowing 4 set
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu mu ?@Thesyseng
Lateral raiseyi ayakta yapardım yan omuz için kolları açıp kapatma vardı ya onun yerine incline sehpasinda yana yatıp yapılan hareket abi.yeni öğrendim bende ama süper hareket yan omuzlar bitiyor.
Benim normal omuz günüm cuma sırt ve omuz çalışıyorum ama omuz biraz zayıf geldiği için servet çarşamba bacak sonrası omuz yapabilirsin dedi dumbell press lateral raise süper set bide barbell press o bahsettigim ağırlık halkası ile ön omuz yine 4 set 12 tekrar super setön omuz göğüs günü arka omuz sırt gunu çalışıyor zaten abi onu gözardı etmemek lazım.
Omuzlara gelişmekten başka çare birakmiyorumbacak gunu buyme hormonu en çok salgılandıgı için peşine yapılan idman dan daha çok verim alınır abi.bir yerde okumuştum arnold bacakdan sonra göğüs çalışırmış.
Aksine butun gun oturup hareketsiz kalmak kalbi zayiflatirBelirli yaştan sonra fitness kalbi zorlamazmı
işleyen demir ışıldarBelirli yaştan sonra fitness kalbi zorlamazmı
ben ilk defa yaptım çokda memnun oldum ara ara değiştirmekde fayda var bir süre bunla giderim ben sonra yine değişirim.Bundan daha izole hareketler var, bb.com da puani da dusukmus bunun
Abi nerelerde sin sen yawBiri yemek mi dedi.78 den 88 e yolculuk vardı.Eki Görüntüle 42733
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi