30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Okadar süper set yapmama rağmen yanana kadar çalışmama rağmen yok omuzlar agrimio lateral raise falan agritmio anlamadim gitti bakalm bikaç ay Sonra görüntüye bakmak lazım no pain no gain herzaman geçerli olmayabilir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okadar süper set yapmama rağmen yanana kadar çalışmama rağmen yok omuzlar agrimio lateral raise falan agritmio anlamadim gitti bakalm bikaç ay Sonra görüntüye bakmak lazım no pain no gain herzaman geçerli olmayabilir

Madem omuzlar bu kadar takıntı haline geldi sıradaki antrenmanda 6 tekrar maksimum yüklenme deneyebilirsin hocam. Denemekle hiç bir şey kaybetmezsin. Öncesinde güzelce ısınma önemli. Ağırlık da 4 tekrarın altında kalacak kadar ağır ya da 6 tekrarı geçecek kadar hafif olmamalı. Setler arası en az 2dk dinlenme olmalı.

Biraz alışılagelmişin dışında ama ben bu sistemle çalılıyorum sürekli çok da memnunum. Dediğim gibi denemeye değer bence.

Detaylı bilgi için;

https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=566857483334143&id=207958639224031

Madem omuzlar bu kadar takıntı haline geldi sıradaki antrenmanda 6 tekrar maksimum yüklenme deneyebilirsin hocam. Denemekle hiç bir şey kaybetmezsin. Öncesinde güzelce ısınma önemli. Ağırlık da 4 tekrarın altında kalacak kadar ağır ya da 6 tekrarı geçecek kadar hafif olmamalı. Setler arası en az 2dk dinlenme olmalı.

Biraz alışılagelmişin dışında ama ben bu sistemle çalılıyorum sürekli çok da memnunum. Dediğim gibi denemeye değer bence.

Detaylı bilgi için;

https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=566857483334143&id=207958639224031
Eyvallah
Ben ağırlık seçiminde mesela 4x12 çalışıyorum hep ill sette 12 tam.cikiyor rahat sayılır ama diğer setlerde son 2 tekrar çok zor kalkıo max zorlama yaptığımı düşünüyorum
Çok ta takıntı haline gelmedi aslında tüm. Çalışmalar sonunda heryerde sırayla ağrı oluo ama omuzlari yanları falan ağrıtamadim hiç :)
Denerim bakalm

Bu hareket ilede agrimaz ise b en bu sporu birakirim :D normal yana acisi 12.5 kg ile yapabiliyorum ama bunda 5kg den yukari cikamadim

Bugün omuz caliscam deneyeyim bakim bunu lateral yerine bunu yapayım .kaç set ve tekrar yaptın 5 kg ile bizde 5 lik dumbell yok zaten 2-4-6-8 diye gidiyor 6 ile başlarım bakim

bu akşam benimde omuz arkakol var.lateral yerine bende yapayım bu hareketi ilginç birşeye benziyor :)
ben genelde hep ağır kilo, fazla set, az tekrar takılıyom :) verimde aldıgıma inanıyorum.
lateralde falanda önden yormalı takılyıom yuksek ağırlıkla yoruyom hafif ağırlıkla pompalıyom gayet guzel oluyor.[DOUBLEPOST=1460711259][/DOUBLEPOST]
arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
protein, bcaa ve kreatin almayı düşünüyorum
bu 3ünü nasıl kullanmalıyım sizce, birliktemi yoksa farklı zamanlardamı.
kreatini almayabirilm daha karar vermedim
benim kombinde bu üçünden oluşuyor.spor öncesi bcaa ve kreatin karıştırıp beraber içiyom.protein tozu spor sonrası ve sabah kalkınca içiyorum.

arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
protein, bcaa ve kreatin almayı düşünüyorum
bu 3ünü nasıl kullanmalıyım sizce, birliktemi yoksa farklı zamanlardamı.
kreatini almayabirilm daha karar vermedim
Ben bcaa yi antreman sırasında yudum yudum antreman sonrası 1 ölçek whey haftada 3 gün sadece diğer günler suplement almıyorum

bu akşam benimde omuz arkakol var.lateral yerine bende yapayım bu hareketi ilginç birşeye benziyor :)
ben genelde hep ağır kilo, fazla set, az tekrar takılıyom :) verimde aldıgıma inanıyorum.
lateralde falanda önden yormalı takılyıom yuksek ağırlıkla yoruyom hafif ağırlıkla pompalıyom gayet guzel oluyor.[DOUBLEPOST=1460711259][/DOUBLEPOST]
benim kombinde bu üçünden oluşuyor.spor öncesi bcaa ve kreatin karıştırıp beraber içiyom.protein tozu spor sonrası ve sabah kalkınca içiyorum.
Mali az tekrar derken 8 den aşağı mi

Mali az tekrar derken 8 den aşağı mi

tabi abi öncelikle ısınma.sonrasında 6-4 tekrarlı 6-7 setli.bunu ben temel hareketlerde yapıyorum bu akşam omuzda overhead pres arkakoldada dar tutuş bench pressde böyle yapıcam diğerlri 10-12 tekrarlı falan yapıyorum izoleleri yani.
Evet ağır girilirse sakatlık yapabilir dikkatli olmak lazım

sakatlık olmaması için iyi ısınmak gerekiyor abi.ben şahsen overhead pressde boş barla 24 tekrarla hem öne hem arakaya ısınıyorum.2,5kiloluk dambıllarla one yana arkaya yaparak omuzları ısıtmaya çalışıyorum.ısınmadan sonra direk ağır takıp başlamıyorum zaten abi.çalışacağım ağırlığın %50 si ile 16-12 tekrar falan giriyorum gerçek idman sonrasında başlıyor.[DOUBLEPOST=1460714161][/DOUBLEPOST]
Hareketin bitisinde yani asagida dumbel in vucudunuza temas etmesine izin vermeden kaldirin,ama yavas kaldirin biraz sakat bi hareket agir kilo yada ani kaldiris konusunda
vucuda değdirmeyerek böylece yuk yan omuzlarda kalmış oluyor değilmi hocam yani kas hep gergin kalıyor.

Ben bcaa yi antreman sırasında yudum yudum antreman sonrası 1 ölçek whey haftada 3 gün sadece diğer günler suplement almıyorum

bende sadece spor yaptığım günler kullanmayı düşünüyorum, spordan önce BCAA, spordan sonra protein, ama kreatini BCAA yla birliktemi kullansam bilemedim.[DOUBLEPOST=1460717663][/DOUBLEPOST]
Anladım bende buna yakın kullanmayı düşünüyorum ama sadece spor yaptığım günler kullanmayı düşünüyorum

bende sadece spor yaptığım günler kullanmayı düşünüyorum, spordan önce BCAA, spordan sonra protein, ama kreatini BCAA yla birliktemi kullansam bilemedim.[DOUBLEPOST=1460717663][/DOUBLEPOST]
Anladım bende buna yakın kullanmayı düşünüyorum ama sadece spor yaptığım günler kullanmayı düşünüyorum
hepsi bir yere gidecek zaten kreatin ile bcaa karıştırsanda bir kayıp olmaz.bcaa ve kreatini bende sadece idman gunleri kullanıyorum başka kullanmıyorum.herkesin kendince bir doğrusu var.salonda idman sonrası bcaa(saf olan bu aromasız) glutamin kreatin protein tozu karıştıırp kullanan bile gördüm :)

Arkadaşlar bu ürünü sordum bayisine, kafam karıştı
bunun içerisinde BCAA var diyorlar, ekstra olarak BCAA almanıza gerek yok diyorlar ? bu hem protein hem BCAA olarak yeterli diyorlar sizce doğrumu anlayamadım.

Eklentiler

• Gold-Standart-Whey-Strawberry_4224_1.jpg
    Gold-Standart-Whey-Strawberry_4224_1.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 356
Arkadaşlar bu ürünü sordum bayisine, kafam karıştı
bunun içerisinde BCAA var diyorlar, ekstra olarak BCAA almanıza gerek yok diyorlar ? bu hem protein hem BCAA olarak yeterli diyorlar sizce doğrumu anlayamadım.
tum protein tozlarında bcaa var zaten.aşağı yukarı hepsinde aynı oranda var.ama serbest formda değil.
o yuzden ayrıyetten almak daha mantıklı bence.

bu üründede BCAA + KREATİN ikide var diyolar ayrı ayrı almanıza gerek yok diyolar :s ne yapacam şaşırdım
böyle olunca fiyat makul oluyor, ayrı ayrı alında pahalı olacak ama hangisi verimli olacak anlamadım

Eklentiler

• Nitro-Tech-Whey-Isolate-Milk-Cho_4318_1.jpg
    Nitro-Tech-Whey-Isolate-Milk-Cho_4318_1.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 343
Back
Yukarı