atilla_hakan
Üye
Gece vardiyasina hazırlık zor oluyor ama napcaz mecbur
No pain no gain

No pain no gain

İyi vardiyalar afiyet olsunGece vardiyasina hazırlık zor oluyor ama napcaz mecbur![]()
No pain no gain
![]()
Can çiftçi adında bir doktor var fitekran diye bir forumda yazıyor hem doktor hemde kendiside spor yapıyor çok güzel bilgilerde veriyor makaleleri var soru cevap şeklinde bilgilendirme yönlendirmede yapıyor takip edin derim [emoji4]ne zaman doktora birşey sorsam ortaya farklı birşey çıkıyor en güzeli sormamak.yada body yapan bir doktor bulmak lazım![]()
Fabrika da calisiyorum barış forklift oparatör uyumİyi vardiyalar afiyet olsun
ne iş yapıyorsun
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi inceliyorum siteyiCan çiftçi adında bir doktor var fitekran diye bir forumda yazıyor hem doktor hemde kendiside spor yapıyor çok güzel bilgilerde veriyor makaleleri var soru cevap şeklinde bilgilendirme yönlendirmede yapıyor takip edin derim [emoji4]
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
Anladım allah kolaylik versin biladerFabrika da calisiyorum barış forklift oparatör uyum
buldum abi ardahana yeni tayini çıkmış bana çok uzakabi inceliyorum siteyibu dokor nerde görev yapıyor onu bulamadım.
Mali check up paket program mı yaptircan yoksa direk kardiyoloji ye gidip kontrol mu ettrcenbuldum abi ardahana yeni tayini çıkmış bana çok uzak![]()
Cerrahpaşa'da eğitim almış ama nerde görev yaptığını bilmiyorumabi inceliyorum siteyibu dokor nerde görev yapıyor onu bulamadım.
benim niyetim direk kardiyoloji gitmek kalp mr diye birşey varmış kalple ilgili herşey görünüyormuş 200tl civarındaymış ondan yaptırmak niyetim chekup şekilleride var bir kaç tane ama kaç paradır nedir ne değildir bilgi sahibi olmadıgımdan balıklama atlamak istemiyorum.bu kalp mr işini buyukbabama yaptılardı bende oradan öğrendim.bugun arayıp sorarım checkup işini?Mali check up paket program mı yaptircan yoksa direk kardiyoloji ye gidip kontrol mu ettrcen
Nasıl bişi o hareket resim varmiiki seferdir bacak idmanında leg press ve leg extension çıkardım yerine front squat yapıyorum.formu oturtana kadar baya uğraştım ama şimdi formu düzelttim sayılır ufak tefek hatalar olsada.
çok güzel karın kası çalıştırıyor.karın kaslarım tatlı tatlı acıyortavsiye ederim.[DOUBLEPOST=1460626590][/DOUBLEPOST]unuttum yazmayı
barın durdugu yerler biraz acıyor yukden ötürü ama onada yapacak birşey bulamadım.
Nasıl bişi o hareket resim varmi
Bunu yapanlar var görünce hatırladım bizim salonda da leg press 3 aydır hizmet dışı habire giydirip duruyorum sosyal medyadan ama utanmazlar hala yaptırmadi neymiş amerikadan parça bekliyorlarmis[DOUBLEPOST=1460627286][/DOUBLEPOST]ben barı ellerimi çapraz tutupda yapıyorum abi birde çapraz yapmadan sağlı sollu barı tutarak var onu yapamıyom bileklerim çok acıyor.
leg press falan ben yapmıyorum abi artık.belki arada bir ego tatmini için yaparsam o kadar başka bulaşmam.leg extension ısınmak için yapıyorum oda canım çekerse.yoksa squatla ısınıyom.Bunu yapanlar var görünce hatırladım bizim salonda da leg press 3 aydır hizmet dışı habire giydirip duruyorum sosyal medyadan ama utanmazlar hala yaptırmadi neymiş amerikadan parça bekliyorlarmis
abi ben onu sadece yulafla tuketebiliyom.onun dışında tuketemiyorum.Mali 1 kutu chia tohumu aldim, tarif alayim hemen senden
Bu arada acele edin a101'e 1 kutu gelmis onu da ben aldim, icinde 6 paket var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hic sevmedim tadini ama mecbur tuketicezabi ben onu sadece yulafla tuketebiliyom.onun dışında tuketemiyorum.
tek tuketimi değişik birşey abi su ile denedim ben jjel gibi oldu içmekde zorlandım.iki gunde bir yulaf sut karışımına atıyom bir çorba kaşığı fazlasıda olmuyor acaip süt çekiyorHic sevmedim tadini ama mecbur tuketicez![]()