bende de aynı dert var çözüm ne ?Ben diyetten KH azligindan kücüccük bisiy kaldim yaaww![]()

bende de aynı dert var çözüm ne ?Ben diyetten KH azligindan kücüccük bisiy kaldim yaaww![]()
cözümü yok diyete devam ayrica bu kücülme bir kayip degil,vücudun almis oldugumuz KH miktarina göre daha az su tutmasi,buda kaslarimizda tuttugumuz suyunda az olmasi anlamina gelirki buda görüntüyü etkiler kücülmüs gibi bir görüntü olusturur,yani su anda vücudumuz aslinda solmus bir cicek gibi suyu(KH i)yükleyince yine canlanip kendine gelicektir merak edicek bir durum yok yani.bende de aynı dert var çözüm ne ?![]()
[DOUBLEPOST=1434112593][/DOUBLEPOST]diyetin ilk haftalarinda buraya benc videosu ekledim vücut daha diriydi,glikojenler henüz tam bosalmamisti ama simdi o agirliklara bak simdikilere bak simdi 80 kg larda ezildigim oluyoraynen bekçi ben de kendimi öyle hissediyorummoralim bozuluyor. bir de kh azlığından ağırlıklar da beni çok zorluyor. dün dips ekleyeyim dedim antrenmanın en sonuna, 2 ay önce 20-25 kilo dumbelları bacaklarımın arasına alıp 15 tekrar zorlanmadan çıkarabiliyorken, dün kendi ağırlığımla 8 tekrarı zor çıkardım
Baris valla bende ayni dertten muzdariptimde sagolsun Bekci guzel ve motive edici bir yazi yazmista icim rahatladi
UfkKcn ben BCAA kullaniyorum ama ne ise yarar diyorsan valla ben bisey anlamadim bugune kadar2 aydir kullaniyorum
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Normalde suplement kullanmama taraftari olsamda diyet doneminde su anda bende whey ve bcaa kullaniyorum,antreman once ve sonrasi,off gunlerde sabah gun arasi aliyorum 2 porsiyonAbiler zayıflama sürecinde bcaa kullanımına ne diyorsunuz
Hangi marka hangi ürün kullanmak lazım..
Biliyorum yağ yakım sürecinde kas inşaası mümkün değil ama şekillendirmek için işe yararmı dersiniz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Normalde suplement kullanmama taraftari olsamda diyet doneminde su anda bende whey ve bcaa kullaniyorum,antreman once ve sonrasi,off gunlerde sabah gun arasi aliyorum 2 porsiyonAbiler zayıflama sürecinde bcaa kullanımına ne diyorsunuz
Hangi marka hangi ürün kullanmak lazım..
Biliyorum yağ yakım sürecinde kas inşaası mümkün değil ama şekillendirmek için işe yararmı dersiniz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu cevabi bilimsel olarak vermiyorum sadece kendi yaptigimi söylüyorum,yani bilimsel bir dayanagim yok fakat mantigim böyle olmasi gerektigini söylüyor.Bwkci sana kritik bir soru sorayimmi
Bazen cok pis tatli aseriyorum. Eskiden kalma aliskanligim , bi gofret ve yanina koca bi bardak sut ama 4 5 aydir bunu biraktim hala canim cekiyor, tatli olarak ne yiyebiliriz ne onerebilirsin
meyve onerme ama
Benim tavsiyem, protein bar tanesi 5-7 tl arasinda degisiyor, bunlari canin cektigindede yiyebilirsin kendini kısıtlamadan, bildigin cilolata hatta daha lezzetliCevaplar icin tesekkur ederim arkadaslar , valla ne olacak bu tatli krizi bilemiyorum cildirmak uzere olurum bagzendiyet yapicam diye KH yi iyice dusurdun ondan demekki Bekci
üstadım bende fulbody+biceps+triceps yapıyorum bayadır. yazın squat yüzünden hareketleri biraz splite çevirip düşük tekrarla vurmaya çalışacam. yazın zaten vücut sıcak ilk seti normal ağırlıkla ısınmış olucam. bakalım biraz da öyle çalışayım[DOUBLEPOST=1434214998][/DOUBLEPOST]@Mesut AK Kas yanar biter kül olurmuş felan bunlara inanmadığım gibi çok aşırı çalışmanında kolları büyüttüğü e inanmıyorumm
Ne hareket olduğunu önemsemeden barbel curl gibi temel hareketleri öne çıkararak ve ogun sadece ön ve arka kol çalışıyorsak,3 hareket biceps,3 hareket triceps temel hareketler 4 digerleri 3 er set,toplamda 20 set,yapabileceğin en iyi ağırlık,hadi olmadi ennn son ön arka kol bittiğinde biceps triceps süper set eklersin 2 set bence yeterli.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
biraz çikolata zarar etmaz yav. biraz yemek iyi ama çıkıp bir 15-20 dakika sert yürüyüşle yakmak ta gerek tabi şekeri.Cevaplar icin tesekkur ederim arkadaslar , valla ne olacak bu tatli krizi bilemiyorum cildirmak uzere olurum bagzendiyet yapicam diye KH yi iyice dusurdun ondan demekki Bekci
Abi harika duruyor sırf bunun için protein tozu alırım valla sağlıklı protein bar işte içinde ne var biliyorsunOnzaman çok basit bir atıştırmalık paylaşıyim sizinle tatlı krizinizin önüne geçer diyetinizde bozulmaz.
Malzemeler
150 gr yulaf
100 gr süzme yoğurt(normal yoğurt kullanmayın)
1 ölçek protein tozu
2 yemek kaşığı bitter çukulata parçacığı
2 yumurta beyazı
Bir çay bardağı yağsız süt
Bıçağın ucu kadar kabartma tozu
- yulafı un haline getirin
-ayrı bir yerde süzme yoğurt ve yumurta beyazını çırpın
En son bu bütün malzemeleri birleştirin sütüde ilave edin
Elde edilen karışımı 4 eşit parçaya bölerek adını bilmiyorum hani şu fırın için pişirmr kağıtları varya onun üzerine o böldüğünüz 4 parcayı fırında 170 derecede altın sarısı olana kadar pişirin.
Besin değerleri 100 gr için
250 kalori
25 kh
15 protein
9 yağ
İlkönce deneyin beğenirseniz malzemeleri artırarak tek seferde 1 haftalık yapabilirsiniz,bozulmaz bayatlamaz saklama kabında uzun süre taze durabilir,protein tozunu artırarak protein değğeri artırılabilir
Afiyet olsun[DOUBLEPOST=1434146430][/DOUBLEPOST]Şöyle bişiy elde ediceksiniz.
Mesut, benim tatlı krizim geldiğinde Cola Zero içiyorum; bölece kriz sona eriyorCevaplar icin tesekkur ederim arkadaslar , valla ne olacak bu tatli krizi bilemiyorum cildirmak uzere olurum bagzendiyet yapicam diye KH yi iyice dusurdun ondan demekki Bekci