30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Oruç tutmayın . ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Oruc daha onemli[emoji6]

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kişiye göre tabi. :)

Böyle bir polemiğe girmenin bir manası yok ve yeride burası değil.[DOUBLEPOST=1434446504][/DOUBLEPOST]
Oruç tutmayın . ;)

Oruc daha onemli[emoji6]

Kişiye göre tabi. :)

Böyle bir polemiğe girmenin bir manası yok ve yeride burası değil.

Casein için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar , kullanıp gerçekten verim farkı elde eden varmı?

paran varsa, caseininde sağlıklı olduğuna inanıyorsan sütle birlikte alınabilir
yok inanmıyorsan zararsız güvenilir beyaz peynir veya lor türü peynirler tercih edilebilir
gerçi fabrika ürünü beyaz peynir mi zaralı yoksa tozmu o da tartışılır o apayrı bir konu

Böyle düşünmeyin yahu bana bahane gibi geliyor 40 yaşında 50 yaşında 60 yaşında ne vücudu olanlar var , başka bir durumda bence kollar geride değil tam tersine göğüs ve Omuzlar geride ama tabi sen bilirsin benimkiler sadece tavsiyeydi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şimdi hak vermemek elde değil. 41 yaşındayım biyerlerimi acıtmadan çıktığım antremanı iyi geçmiş sayıyorum. ufak sakatlıkları artık çok olağan kabul ediyorum. ne yapayım böyle işte.

şimdi hak vermemek elde değil. 41 yaşındayım biyerlerimi acıtmadan çıktığım antremanı iyi geçmiş sayıyorum. ufak sakatlıkları artık çok olağan kabul ediyorum. ne yapayım böyle işte.
Var nette 60 70 yasinda hala genclere tas cikartanlar ama,cok uzun bi vucut gelistirme gecmisleri var.kroniklesicek sakatlikar bizim icin tehlikeli.ozellikle omuz ve bel kaslarinda.her halukarda hic idman yapmamaktan kat kat awantajlidir

günaydın herkeze
1-2 hafta önce dumbbell triceps extension yaparken fazla ağır girdiğimden 2 kolumdaki eklemlerde sakatlandı sanırım
Normalde ağrı yok ama dumbbell triceps extension hafiften biraz yüksek girince eklemler hareketi yaparken sızlıyor
Gene One-Arm Dumbbell Row yaparkende bir zolanma var
Ne olmuş olabilir bu hareketlerden tamamen vazgeçip iyileşmesinimi beklemeliyim yoksa hafif hafif mi yapmalıyım

Back
Yukarı