Oruc daha onemli[emoji6]Oruç tutmayın .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kişiye göre tabi.Oruc daha onemli[emoji6]
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oruç tutmayın .
Oruc daha onemli[emoji6]
Böyle bir polemiğe girmenin bir manası yok ve yeride burası değil.[DOUBLEPOST=1434446504][/DOUBLEPOST]Kişiye göre tabi.
Oruç tutmayın .
Oruc daha onemli[emoji6]
Böyle bir polemiğe girmenin bir manası yok ve yeride burası değil.Kişiye göre tabi.
Polemiğe girmedikkiBöyle bir polemiğe girmenin bir manası yok ve yeride burası değil.[DOUBLEPOST=1434446504][/DOUBLEPOST]
Böyle bir polemiğe girmenin bir manası yok ve yeride burası değil.
Polemik kesinlikle yok,olmasina gerwkte yok[emoji2]Böyle bir polemiğe girmenin bir manası yok ve yeride burası değil.[DOUBLEPOST=1434446504][/DOUBLEPOST]
Polemiğe girmedikkiBöyle bir polemiğe girmenin bir manası yok ve yeride burası değil.[DOUBLEPOST=1434446504][/DOUBLEPOST]
Ne gibi bir fark bekliyorsun? Casein de proteindir sonucta gunluk yeterince protein aliyorsan bir fark olmayacaktır.Casein için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar , kullanıp gerçekten verim farkı elde eden varmı?
Casein için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar , kullanıp gerçekten verim farkı elde eden varmı?
bence casein e gerek yok, aksam çayla iki dilim kaşar peyniri ya da biraz lor aynı işlevi görür.Casein için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar , kullanıp gerçekten verim farkı elde eden varmı?
şimdi hak vermemek elde değil. 41 yaşındayım biyerlerimi acıtmadan çıktığım antremanı iyi geçmiş sayıyorum. ufak sakatlıkları artık çok olağan kabul ediyorum. ne yapayım böyle işte.Böyle düşünmeyin yahu bana bahane gibi geliyor 40 yaşında 50 yaşında 60 yaşında ne vücudu olanlar var , başka bir durumda bence kollar geride değil tam tersine göğüs ve Omuzlar geride ama tabi sen bilirsin benimkiler sadece tavsiyeydi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var nette 60 70 yasinda hala genclere tas cikartanlar ama,cok uzun bi vucut gelistirme gecmisleri var.kroniklesicek sakatlikar bizim icin tehlikeli.ozellikle omuz ve bel kaslarinda.her halukarda hic idman yapmamaktan kat kat awantajlidirşimdi hak vermemek elde değil. 41 yaşındayım biyerlerimi acıtmadan çıktığım antremanı iyi geçmiş sayıyorum. ufak sakatlıkları artık çok olağan kabul ediyorum. ne yapayım böyle işte.