30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Herkese hayirli ramazanlar, RABBIM hepinizin dileklerini, dualarini kabul eylesin.
Oruc tutatak olan arkadaslar, Allah kabul etsin...

Sic Semper Tyrannis
Herkese hayirli ramazanlar
günaydınlar ve hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.
Cümlemize inşallah.[DOUBLEPOST=1434611993][/DOUBLEPOST]
Herkese hayirli ramazanlar, RABBIM hepinizin dileklerini, dualarini kabul eylesin.

Sic Semper Tyrannis
Cümlemize inşallah.[DOUBLEPOST=1434612026][/DOUBLEPOST]

Sic Semper Tyrannis
Cümlemize inşallah.

https://www.bodyforumtr.com/threads/boksbody-beslenme-gunlugu.112473/page-3#post-1000196
arkadaşlar hani beslenme günlüğüme katkı sağlayacaktınınz
yorumlarınızı bekliyorum
bekçi sağolsun ilgileniyor
Tabiiki bakiyorum,takip ediyorum ama acik ve netde söyliyim beslenmen cokda düzenli degil,neresinden tutsak elimizde kalicak gibi,gerci simdi ramazanda cokda düzen beklenemez ama ben ramazan öncesinden bahsediyorum,bi sekilde bu beslenmeyi hedefine göre düzenlememiz lazim ama tabii bunuda senin is,es,ev ilskileriyle tam olarak bagdastirmakda lazim.Acikca bisiy daha söylyim senin baslikta fazlada elestiri yapamiyorum bu sefer basliginda tartisma ve Polemik ortami olussun,Motive bozucu elestiriler olsunda istemiyorum.iyi oldu icimdekileri Burda söyledim:):)
Ha bu arada bizim ihtiyarlar ramazan dolayisiyla tükkani kapattilar sanirim:)[DOUBLEPOST=1434707464][/DOUBLEPOST]Demek istedigim tam anlasilmamis Polemik elestri felan derken,
yani senin basliginda cikipta boksbody yaa bu gece yarisi tatlinin,makarnanin ne isi var napiyosun bu sporu yapiyosan bunlardan vazgecmen lazim yazamiyorum,yazsam baska elestriler gelicek motivasyon bozulucak,ayrica bunlarin cogunuda cok iyi bildiginden eminim,ama Tatlli olsun basit KH olsun fena cezbediyor.

Tabiiki bakiyorum,takip ediyorum ama acik ve netde söyliyim beslenmen cokda düzenli degil,neresinden tutsak elimizde kalicak gibi,gerci simdi ramazanda cokda düzen beklenemez ama ben ramazan öncesinden bahsediyorum,bi sekilde bu beslenmeyi hedefine göre düzenlememiz lazim ama tabii bunuda senin is,es,ev ilskileriyle tam olarak bagdastirmakda lazim.Acikca bisiy daha söylyim senin baslikta fazlada elestiri yapamiyorum bu sefer basliginda tartisma ve Polemik ortami olussun,Motive bozucu elestiriler olsunda istemiyorum.iyi oldu icimdekileri Burda söyledim:):)
Ha bu arada bizim ihtiyarlar ramazan dolayisiyla tükkani kapattilar sanirim:)[DOUBLEPOST=1434707464][/DOUBLEPOST]Demek istedigim tam anlasilmamis Polemik elestri felan derken,
yani senin basliginda cikipta boksbody yaa bu gece yarisi tatlinin,makarnanin ne isi var napiyosun bu sporu yapiyosan bunlardan vazgecmen lazim yazamiyorum,yazsam baska elestriler gelicek motivasyon bozulucak,ayrica bunlarin cogunuda cok iyi bildiginden eminim,ama Tatlli olsun basit KH olsun fena cezbediyor.

yok bekci istediğini yazabilirsin
atış serbest
aslında zaten epey bilgiliyim ( kendimi övmeyi sevdiğim sanılmasın)
yıllardır bu işi yaparım hayatımın tam ortasında hissederek yaparım
ama dışardan bir gözün bakması her zaman iyidir
insan kendi hatalarını bilse bile kendine söyleyemeyebiliyor
sen devam et sıkıntı yok :)

günaydın herkeze
1-2 hafta önce dumbbell triceps extension yaparken fazla ağır girdiğimden 2 kolumdaki eklemlerde sakatlandı sanırım
Normalde ağrı yok ama dumbbell triceps extension hafiften biraz yüksek girince eklemler hareketi yaparken sızlıyor
Gene One-Arm Dumbbell Row yaparkende bir zolanma var
Ne olmuş olabilir bu hareketlerden tamamen vazgeçip iyileşmesinimi beklemeliyim yoksa hafif hafif mi yapmalıyım
golfçü dirseği gibi görünüyor (birazda tenisçi dirseği) muhtemelen tam iyileşme 1-2 ay sürer. ve sık sıkda tekrar edebilir. acıtan hareketi acıtmayacak formda yapmaya çalış yada 1-2 ay az kiloda yaparak tedavi olmasına izin ver. örnek dumbelcurl acıtırsa hammercurl yap. dirsek gerçekten ihmale gelmez.

Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar, niyeyse bu sefer çok yorgun ve devamlı uyuma isteğiyle dolu bir 3 ramazan günü geçirdim, dün evde çalıştım kendimce ama çokta yeterli olmuyor gibi, salı salona gitmeye çalışcam ama eve girincede insanın çıkası gelmiyor yaw, noldu bana böle :)
Eğer oruç tutuyor ve bu iftar öncesiyse malum halsizlik ve susuzluk etkisini gösterir,fakat bu bahsettiğiniz iftar sonrasıysa bunun sebebi anii insülin yükselmesi,dalgalanmasıdır.

günaydın herkeze
1-2 hafta önce dumbbell triceps extension yaparken fazla ağır girdiğimden 2 kolumdaki eklemlerde sakatlandı sanırım
Normalde ağrı yok ama dumbbell triceps extension hafiften biraz yüksek girince eklemler hareketi yaparken sızlıyor
Ne olmuş olabilir bu hareketlerden tamamen vazgeçip iyileşmesinimi beklemeliyim yoksa hafif hafif mi yapmalıyım
Hafif acı vermeyecek şekilde devam edin sorun düZelmezse mutlaka bir doktora gidin derim

Sent from my iPhone using Tapatalk

günaydın herkeze
Hafif acı vermeyecek şekilde devam edin sorun düZelmezse mutlaka bir doktora gidin derim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlı ramazanlar. Oruç güzel gidiyor. Her şey yolunda çok şükür. Kreaitini kestim. Vücut tuttuğu suyu atmaya başladı. Tartıda şuan gördüğüm rakam 88.7 Kg. üst iki dilim göz kırptı hafiften şekiller görünmeye başladı. Güzel bir duygu :)

Bu ramazan cümlemiz için hayırlara vesile olur inşallah. Hayırlı ramazanlar dilerim.

Veeee sonunda devlerin buluşması gerçekleşti [emoji1] [emoji1]
uploadfromtaptalk1435349466856.jpg

Created by loss ve Bekci harika bir ramazan akşamında yanyana...

Back
Yukarı