Kaldirdigin ağırlıklara göre vücudun ince değil mi?
170 boy 74 kiloyum,yeterince hacmim yok bende kendimi gayet küçük görüyorum doğrudur,ayrıca ağır da çalışamıyorum bu da doğrudur

Kaldirdigin ağırlıklara göre vücudun ince değil mi?
Agir calismiyorum diyor yaaa170 boy 74 kiloyum,yeterince hacmim yok bende kendimi gayet küçük görüyorum doğrudur,ayrıca ağır da çalışamıyorum bu da doğrudurama hacim eşit değildir güç.biraz ne amaçlı çalıştığınıza göre değişir.
Agir calismiyorum diyor yaaa
Benim fikrim asiri agir calisiyorsun ve bu gelisimini engelliyor,senin antremanini seyretmeye gelsem birak antremani sana bakarken yorulurum.
Set sayisi,hareket sayisi fazla,agirliklara bakiyorum kilona bakiyorum gayet yerinde madem yerinde istedigin gibi Calis,ister ppl yap ister split Calis,istersen bölgesel,yada buna benzer daha 10 tane program ismi tak.Antremanlarini kisa ve siddetli yap,5 set,8 set bilmem kac set bu nedir yaa?Bir bölgeye hadi en iyi ihtimalle 2 temel 2 de izole hareket yaptin bunun yetmesi lazim ki bu bile cok,kaldiki izole hareketlerin bir cogunu vakit kaybi olarak görüyorum.
Bazen bakiyorum set sayisi abartili,bazen bakiyorum calistigin bölgeye hareket sayisi abartili,bazende her ikisi tavan yapiyor, o antremani o agirliklarla yapip 2 günde recovery olabilme sansin benim düsünceme göre yok(olamaz demiyorum bana göre olmaz diyorum),ama yazdiklarina göre gelisimine bakiyorum gayet iyi görünüyor,o yüzdende uzaktan takip ediyorum,ama arada dayanamayip böyle comak soktugumda oluyor![]()
Zeo bu donguyu haftada iki kere tekrarlayabiliyorsan helal olsun!
Bayagi agir bir program ama sen bu programlarda recovery olmakta sorun yasamiyorsan ne ala![]()
Onemli olan kisinin kendine en uygun olani bulmasi zaten. Upper lower da deneyebilirsin aslinda lyle mcdonald in rutini gayet guzel. Tabi suan ki durumdan memnunsan degistirmene gerek yok.
he he heneymiş,sırtı hiç es geçmezken göğsü hiç es geçmezken nolursa olsun bacağı da es geçmeyecekmişiz.hayırlı sporlar.