Yumurtayı abartmak

ora abartı 300gramı whey olarak bile miden almaz zaten. bir öğünde bir kilo et yiyecek parayı nerden buldun? hadi paran var miden de varmı derler adama. 20-30 gram çok az ama tamam 100 demiyorumda 50-60 gramlık öğününde çöpe gideceğini sanmıyorum açıkcası
kardeşim normal yani 35-40 gr ama öbür arkadaşlar 300 gr proteini aldıracaklar sakın bunların aklı ile iş yapma hem emegine yazık hem parana yazık MADEM Vucut istedigi kadar protein alır niye vucut kilonun 2 katıda 10 katı 20 katı degil ? ?[DOUBLEPOST=1410377716][/DOUBLEPOST]
Ne kadar boş konuşuyorsun. Senden bilimsel makale bekliyorum. Saçma saçma şeyler yazma, agzımı da bozmayacagım ben. Et konusunda da evet 1 kilo etteki tüm proteini kullanacak vücut, önemli olan günlük alım, öğünlük alım degil
Tamam sen 1 ögünde 1 kilo et ye affiyet olsun burda kimseye zorla birşey yaptıracak degilim

kardeşim normal yani 35-40 gr ama öbür arkadaşlar 300 gr proteini aldıracaklar sakın bunların aklı ile iş yapma hem emegine yazık hem parana yazık MADEM Vucut istedigi kadar protein alır niye vucut kilonun 2 katıda 10 katı 20 katı degil ? ?[DOUBLEPOST=1410377716][/DOUBLEPOST]
Tamam sen 1 ögünde 1 kilo et ye affiyet olsun burda kimseye zorla birşey yaptıracak degilim
la 300gramı nasıl alacan zaten :D

Şimdi öncelikle ortama bir insan evladı yılda 2-3 kg kas yapar diyelim sallıyorum. Bu günde 5 Gr eder. Yani işin özeti zaten senin aldığın proteinin %100 ü ister 10 öğün ye ister 2 öğün değerlendirilmiyor. Ayrıca Proteinin 30 gr ile sınırlandırılmasının asıl nedeni karaciğerin bu proteini işleme kapasitesi. ( bu arada günlük fazla alınan protein, protein sentezlenmesini arttırdığı gibi glikojen çevrimini de arttırır)
Peki müsabıklar neden standart diyet yapıyor ? Adam işini şansa bırakmak istemiyor çünkü neredeyse bütün müsabıklar aynı şekilde besleniyor ve günde 6000-7000 kcal i alan adamlar bunlar. Tek öğünde bu kadarını yiyemez.
Ama işte yumurta zararsız diyenlere uyup da 10 yumurta yemek yada if diye bir şey çıkmış bütün proteini tek öğünde yiyeyim demek de çok ihtiyatsız bir davranış. 2-3 öğün neyinize yetmiyor.

la 300gramı nasıl alacan zaten :D
requ. Denilen şahış alır diyor 300 gr proteini :D sonrada arkadan atar aldıgı proteini bunun hesap bu[DOUBLEPOST=1410377961][/DOUBLEPOST]
Şimdi öncelikle ortama bir insan evladı yılda 2-3 kg kas yapar diyelim sallıyorum. Bu günde 5 Gr eder. Yani işin özeti zaten senin aldığın proteinin %100 ü ister 10 öğün ye ister 2 öğün değerlendirilmiyor. Ayrıca Proteinin 30 gr ile sınırlandırılmasının asıl nedeni karaciğerin bu proteini işleme kapasitesi. ( bu arada günlük fazla alınan protein, protein sentezlenmesini arttırdığı gibi glikojen çevrimini de arttırır)
Peki müsabıklar neden standart diyet yapıyor ? Adam işini şansa bırakmak istemiyor çünkü neredeyse bütün müsabıklar aynı şekilde besleniyor ve günde 6000-7000 kcal i alan adamlar bunlar. Tek öğünde bu kadarını yiyemez.
Ama işte yumurta zararsız diyenlere uyup da 10 yumurta yemek yada if diye bir şey çıkmış bütün proteini tek öğünde yiyeyim demek de çok ihtiyatsız bir davranış. 2-3 öğün neyinize yetmiyor.

arkadaşın yazdıgı yazı gayet mantıklı

Benim burda anlatmak istedigim olayda buydu 1 kilo et yemenin bi anlamı yok vucut o kadar proteini almaz diye sabahtan berli bağırıyom ?
Sen bir ögünde 30 gramı geçme dedin. 2 -3 öğünde 60-90 gram alırsın nasıl olacak ? Kendinle çelişiyorsun

Öğün başına alınması gereken protein miktarı : Tıklayın

30 gramın üstünde alınan Protein, vücud tarafından sekere ve yağa donusturuldugunden, bılım ınsanları beslenmenin gün icersınde dagıtılmasını öneriyorlar; ”Alışıldığı üzere bizler kahvaltıda daha az protein tüketiriz, buna karşın oğle yemeğınde biraz daha fazla ve en çok da aksam yemeğinde tüketiriz” diyor Paddon-Jones.

Benim anlatmak istedigim olayı sen daha cözememişsin Konumuzla amerikada millet IF İle yarışıyor ne alaka ?
1 Kilo Ette 276.2 Gr Protein var Sen 1 Kilo eti Yedigin Zaman 276.2 Gr Proteini 1 ögünde Vucudunun Alacagınımı sanıyorsun ?
normal bi insanın bi öğünde sindirebileceği protein miktarı 30gr dersin olabilir bi itirazım yok ama antrenmandan çıktıktan sonra bu miktar 40-45 lere kadar yükselebilir yani demek istediğim sabit bi değer yok ortada vücudun o anki durumuna bağlı olarak ayarlıyo

Sarısınıda ye hatta 8 tane beyaz yerine 4 tane sarıyla ye. Hem israftan kaçınırsın hemde kaliteli protein sokarsın vücuduna. Yumurta sarısı faydalı özellikle testosterona.
ben bu konuyu bu cümleyle açtım bi oku istersen :D '''günde ortalama 4-5 tam yumurta tüketiyorum. haftanın 'bazı' günleri bu sayı 8e çıksa (mesela sabah4, ikindi4), bir zararı olur mu? 5in zararı olmadı ama 8 için bir sorayım dedim'''

ben bu konuyu bu cümleyle açtım bi oku istersen :D '''günde ortalama 4-5 tam yumurta tüketiyorum. haftanın 'bazı' günleri bu sayı 8e çıksa (mesela sabah4, ikindi4), bir zararı olur mu? 5in zararı olmadı ama 8 için bir sorayım dedim'''
sabah kahvaltıda 5 yumurta 1inin sarısını yedim öğlen 12 gibi 100 gram yulaf 1 ölçek whey sadece saat 3 gibi 3 yumurta ve çorba akşamda 200 gram falan tavuk yedim 8 yumurtadan bişey olmaz bence demek istediğim 20 lerde yumurta yiyen adamlar var

Back
Yukarı