yrni baslicagim ama aklimda bir takim sorular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zLatans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani her gün her bölge çalışılmaz.Kasın dinlenmeye ihtiyacı vardır.Büyük kas gruplarında minimum 72 saat küçük kas gruplarında 48 saat.Sürekli çalışırsan ayrıca overtraining olursun yani antreman yapamaz hale gelirsin Ayrıntılı bilgiler forumda mevcuttur bakıp okuyabilirsin

Küçük ve buyuk kas gruplarını ayrirak antreman programi yapicam bolgesel olarak o zaman daha hizli bi gelisim olurmu. Peki kas dinlenmesi min derecelere indiren gida takviyeleri varmi ?

öyle bir gıda takviyesi yok.büyük kas gruplarını birlikte küçükleri birlikte diye bir şey yok yanlış anlıyorsun bak beni

Pazartesi-Sırt
Salı-Göğüs
Çarşamba off
Perşembe arka kol-karın
Cuma ön kol-karın
Cumartesi omuz bacak
Benim programım bu.Yani bu tip programlar oluşturman lazım

En iyi karın egzersizi şeker ve undan kaçmaktır.Karın maksimum birer gün arayla çalışılmalı en fazla.Yani o da hafta da 3 gün yapar

Örnek vererek söylüyorum full body de göğsünüz için kaç hareket yapabilirsiniz 1 olsun olsun 2 Peki bölgesel çalışma da Göğsünüzü haftada bir kere çalışıyorsunuz ama 4-5 hareketle çalışıyorsunuz.Kaslarda hacmi saplayan pushlamalardır.kaslarda oluşturacağınız küçük yırtıklar sayesinde hacim kazanılır kas kendini yıkar yeniden yapmaya başlar yani kası zorlarsan kas kendini yeniden inşa etmeye başlar

Örnek vererek söylüyorum full body de göğsünüz için kaç hareket yapabilirsiniz 1 olsun olsun 2 Peki bölgesel çalışma da Göğsünüzü haftada bir kere çalışıyorsunuz ama 4-5 hareketle çalışıyorsunuz.Kaslarda hacmi saplayan pushlamalardır.kaslarda oluşturacağınız küçük yırtıklar sayesinde hacim kazanılır kas kendini yıkar yeniden yapmaya başlar yani kası zorlarsan kas kendini yeniden inşa etmeye başlar
Bol harakrt bölgesel calisma yani dogru anladim demi

Back
Yukarı