yeni full body programim.yorumlar lutfen

haftada 3 gun calisacagim. on kol, arka kol,omuz,sirt,bacak:tek hareket 4*12 gogus :2 hareket 4*12 protein tozu kullaniyorum.yorum yapanlara tesekkurler.

Tamamda hareketlerin ismini yazmamissiniz ki neyine yorum yapalim yazarsaniz daha iyi yardimci olunabilir.
Ayrica kacinci ayiniz boy yas kilo ?

Hammer curl yerine barbell curl tercih edebilirsin. Bide bacak eklemelisin programına

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tekrar sayılarını 10 a düşürebilirsin. Bende full body çalışıyorum. Kullandığım ağırlığa yada kas grubuna göre 3x10, 4x8, yada 4x10 şeklinde oluyo genelde. Programın genel olarak güzel. Bacak içinde squat yada leg press ekledinmi tam olucaktır.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benchpress yap 4.8 ondan sonra göğüs açış yap 4.8 ondan sonra kelebek'e geç 4.8 onuda bitirdikten sonra barbor curl yap 4.8 sonra doumble curl yap 4.8 sonra arm curl' yap 4.8 sonra lat pull yap 4.8 mekiklere geç 4.50 yarım mekik 4.50 alt mide yap fakat yapamıyorsan sana kalmıs mekiklerde yapabildiğin kadar yap ondan sonra makara yap ve esneme yap güzel bir program :) agırlık ekleyerek yardım alarak cogu hareketi yaparsan kasların daha iyi calısır :)

hammer curl 4*12
push down 4*12
barbell row 4*12
omuz press 4*12
bench press 4*12

Hareket Sıralamanı şu şekilde değiştirmen gerekiyor :
Bench Press
Barbell Row
Omuz Press
Hammer Curl
Pushdown

Buna ek olarak doxux'un da dediği gibi Squat yaparsan faydasini görürsün. 60 Kilo ağırlık gayet yeterli

Back
Yukarı