Yeni Başlayıp Kilo Almak İsteyenler

merhaba arkadaşlar forumda bir haftadır araştırma yapıyorum ama hala kilo almak için ne tür egzersizler yapılmalı tam olarak bulamadım.haftaya spora başlıycm yardımnızı bekliyorum başlık açıyorum kilitleniyor yardımınızı bekliyorum

reko46;

protein tozu ve amino asit aynı şeyler diyebilirim. ikisini bir kullanmak ekmek arası simit yemek gibi bir şey. En azından 3 ay beklemeni tavsiye ederim.

WALK;

bahsedilen şeyler ektomorflar için. çok zayıf olup da kilo alamayanlar için.. tabi dozajı iyi ayarlamalı. antrenman ve yeterli proteinle yağ değil de kas olarak kilo alınmalı.

lampard;

özel mesajda da yazdım. yeni başlayanlar için örnek program bu bölümde mevcut. onlarla başlaman yeterli. açtığın başlıklar daha önce defalarca bahsedilen şeyleri içerdiği için siliniyor. lütfen forumu daha dikkatli takip et.

gittiğim spor salonundaki hoca protein tozu alamadığın vitaminleri sağlar, amino asit kas gelişimine yardımcı olur deyip ikisini de almamı söyledi bende almıştım

gittiğim spor salonundaki hoca protein tozu alamadığın vitaminleri sağlar, amino asit kas gelişimine yardımcı olur deyip ikisini de almamı söyledi bende almıştım

:) bak bu gerçekten çok ciddi bir bilgi, değerlendirmek lazım. şeftali suyunda da bol miktarda domates vardır. domatesteki vitamini alabilmek için şeftali suyu içebilirsin ;)

reko46;

protein tozu ve amino asit aynı şeyler diyebilirim. ikisini bir kullanmak ekmek arası simit yemek gibi bir şey. En azından 3 ay beklemeni tavsiye ederim.

WALK;

bahsedilen şeyler ektomorflar için. çok zayıf olup da kilo alamayanlar için.. tabi dozajı iyi ayarlamalı. antrenman ve yeterli proteinle yağ değil de kas olarak kilo alınmalı.

lampard;

özel mesajda da yazdım. yeni başlayanlar için örnek program bu bölümde mevcut. onlarla başlaman yeterli. açtığın başlıklar daha önce defalarca bahsedilen şeyleri içerdiği için siliniyor. lütfen forumu daha dikkatli takip et.

bunu mesajdan önce yazmıştım kimse cevap vermiyodu kusura bakma bundan sonra daha dikkatli olurum teşekkürler

Bir kaç sorum olucak şimdiden okuyup yardım edenlere teşekkürler.
Sanırım ektomorf vücut tipine sahibim yaşım 19 boy 1.89 kilom 65 yediklerim sürekli göbeğe gidiyor internette ektomorf ile ilgili her şey uyuyor.
Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum ancak kilo alıp düzgün bir vücuda kavuşmak için gainer veya başka bir şey gereklimi? Kollarım vs acayip zayıfım.
Teşekkürler.

arkadaşlar bn yeni üyeyim yaş:13 boy:1.40 Kilo:28 evde 3 kiloluk dambılla biceps ve triceps ağırlıklı kas çalıştırıyorum (tabiki başka yerleride)bn uzamak ve kilo almak istiyorum kas kütlesi şeklinde kilo almak için her gün 1set olmak üzere bütün vücut hareketlerini 8 tekrar yapıyorum ve biceps,triceps kaslarına 1set dha ekliyorum bna boy ve kilo için önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaslar 16 yasindayim boyum 1.79 kilom59 bende vg mek istiyorum simdi bir sporsalonuna yazilip hem kilo alip hem calisiyimmi yoksa sen otur evde bi kilonu al evde antremanini yap mi dersiniz?

Bizim almak istediğimiz kilo kas cinsinden. Kas olarak kilo almak için çoğu zaman sadece yemek yemek yetmiyor. Bunun yanında kasları çalıştırmak ve uyarı vermek gerekli. Tabi kasları çalıştırmakve uyarı vermek için illaki salona gitmek şart değil. Yeni başlayanlar evde de çalışabilirler. Ancak seviye ilerledikçe evde çalışmak yeterli olmayabilir ve salona gitmek gerekir.

Aşağıdaki linkte beslenme ve evde yapabileceğin örnek programlarla ilgili başlıklar mevcut. İnceleyebilirsin.

Bodyforumtr kullanım kılavuzu | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Merhaba Arkadaşlar spora başlayalı 2 hafta oldu 180 boyum 68.2 kilom % 10 yağ var vucüdumda salonda analize göre çıkan değerler bunlar bi programda verdiler ona göre yapıyorum benim sormak istediğim multipower Mass Granier ve Triple whey amino tablets almanı sölediler Siz ne önerirsiniz Sporun ilk ayından itibaren başlamasın diyor hoca amino asit 90 diğeride 135 tl ye salonda satıyor. Öneriniz nedir.? özellik karın ve gögüs için 3 ayda sonuç alabilceğim bilceğim program öneriniz var mı ?

Teşekkürler herkeze

Abiler bana acil kas yapıp kılo vereceğim bir program verırımısınız yağ yakımı için yanı daha doğrusu hem yağ yakımı hem kas ıcın boy 1.85 kılo 100 yağ çok karın kası özelikle yardımlarınız icin simdiden sağolun

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.
Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

ectomorph vücut tipine düzenli kıvamında supplement alın aşırı supplement almak sonucu değiştirmicektir birde sabır lazım uzun zaman sürebilir.

Merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındayım boyum:168 kilom:58 spor salonuna başlayabilir miyim şuan her gün yaklaşık 40 dakika yürüyüş ve koşu yapıp sağlam bi kahvaltı yapıp bi süre yaktıktan sonra şınav mekik çekiyorum ve dumble ile birkaç bilinen hareket yapıyorum ?

bu işte asıl mesele yemekte , sporu bi şekilde yapmaya çalışırsınız da.. kendimden örnek vereyim zayıf adam zaten yemek yiyemeyen iştahsız adamdır , burda iştahı yerinde arkadaşlarımız maaşallah 3 öğün yerine 6-7-8 öğün ye diyorlar ama, zaten adam onu yiyebilse bu foruma yazmaz ben şahsen yiyemem :) bu akşam 2 tabak tavuklu bulgur pilavı yedim ikinci tabağın sonunda bulgurlar gırtlağıma kadar geldi kusacaktım nerdeyse.. kendimi zorladım ama bu şekilde bu iş eziyet olmaktan öteye gitmez kendi adıma en azından.. velhasıl benim görüşüm bu sporu sabırla kasmadan yapmak lazım yoksa her akşam ben kusmadan yemeye çalışacaksam ne anladım o işten..bu işi başarıya ulaştıran arkadaşlarımıza da büyük saygı duyuyorum ve tebrik ediyorum.

yaş 16 boy 1.80 kilo 57 fitnes yaparak kilo+kas yapmak istiyorum fitness e yazılcam okuldan cıkar cıkmaz gitmemde bi sakınca warmı yeni üyeyim yanlıs yazdıysam kusura bakayın 62 kilo olmak istiyorum

Merhabalar kafama takılan bir konu var ve size danışmak istedim yardım ederseniz çok mutlu olurum. Benim yapmak istediğim şuan boyum 1.83 kilomda 62 , body & fitness yapıyorum istediğim olay karbonhidrat tüketerek kilo almak yerine günlük tüm aldığımı yakıp fazladan protein tüketerek sağlıklı kilo alınabilirmi bunu sormak istedim. Tüm aldığımdan kasıt , gün içinde her insan için belli kalori alması gerekiyor ben aldığımı sporda koşu vs ile nerdeyse tamamını tüketip yağ tabakasını parçalamak istiyorum ama kiloda almak istediğim için zayıf olduğumdan proteini arttırırsam sağlıkli kas gelişimi ve kilo gelişimi olurmu ? Spor için ek alıcaklarım fazla proteinden kasıt (Protein tozu,Amino Asit)

Back
Yukarı