onur1234
Üye
Öncelikle eğer bu konu hakkında bir yazı varsa ben bu konuyu açtığım için özür dilerim.Çok baktım bulamadığım için yazıyorum.
Benim problemim beslenme ile ilgili ama normal beslenme degil yani forumda yazan beslenme programlarina ben uyamiyorum.
Ben antremana sabah 8 de giderek o sekilde yapiyorum okul sebebi ile ben lise 3 ogrencisiyim ve oglenciyim 12.30 ders saati ve aksam gec cikiyoruz salona gidemiyorum yuzden sabah gidiyorum aynı durum bir arkadasımla.
Ben forumda verilmis olan programlara bu sebeple uyamiyorum,antreman oncesi besinlere falan benim nasıl bir kahvalti yapmam lazım 2.ayım ve bu zamana kadar kahvaltim su sekilde
*Taze sıkılmıs portakal suyu
*Avuc ici kadar beyaz peynir
*Haslanmis 3 yumurta ikisinin beyazi biri tam(bazen omlet yapiyorum)
*Yarım ekmek
*bal,pekmez
*Salona gidince yarim kucuk su sisesi kadar süt
Evet beslenmem bu dogrumu yoksa eklemem gereken neler var yardimci olurmusunuz?
Boy:180
Kilo:57
Haliyle zayif bir yapım var.
Benim problemim beslenme ile ilgili ama normal beslenme degil yani forumda yazan beslenme programlarina ben uyamiyorum.
Ben antremana sabah 8 de giderek o sekilde yapiyorum okul sebebi ile ben lise 3 ogrencisiyim ve oglenciyim 12.30 ders saati ve aksam gec cikiyoruz salona gidemiyorum yuzden sabah gidiyorum aynı durum bir arkadasımla.
Ben forumda verilmis olan programlara bu sebeple uyamiyorum,antreman oncesi besinlere falan benim nasıl bir kahvalti yapmam lazım 2.ayım ve bu zamana kadar kahvaltim su sekilde
*Taze sıkılmıs portakal suyu
*Avuc ici kadar beyaz peynir
*Haslanmis 3 yumurta ikisinin beyazi biri tam(bazen omlet yapiyorum)
*Yarım ekmek
*bal,pekmez
*Salona gidince yarim kucuk su sisesi kadar süt
Evet beslenmem bu dogrumu yoksa eklemem gereken neler var yardimci olurmusunuz?
Boy:180
Kilo:57
Haliyle zayif bir yapım var.