Yardım Edebilicek Varmı

BB Sporuna Yeni Başladım Amacım Tabiri Caizse Hayvan Gibi Olmak Deyil 5 Aydır Gidiyorum Salona 117 Kiloydum Basladıgımda suan 96 Kiloyum il 1 Ay Bişey Kullanmadım Sonraki 20 Gün Musslepharm L-karnitin ve Haydroxy cut Kullandım Agır Geldiği icin Bırakdım
Suan Bunları Kullanıyorum Değiştirmem Veya Eklemem Gereken Birşey Varmı Sizce + Olarak Kilo Vermem Durdu Bu Ara Nedense Veremiyorum 85 e Düşebilirsem Küre Girmeyi Düşünüyorum
MUSCLETECH CLA 1000 MG
MUSCLEPHARM L-Carnitine
Ultimate BCAA 12.000 ( Toz )

DYMATIZE creatin

BB Sporuna Yeni Başladım Amacım Tabiri Caizse Hayvan Gibi Olmak Deyil 5 Aydır Gidiyorum Salona 117 Kiloydum Basladıgımda suan 96 Kiloyum il 1 Ay Bişey Kullanmadım Sonraki 20 Gün Musslepharm L-karnitin ve Haydroxy cut Kullandım Agır Geldiği icin Bırakdım
Suan Bunları Kullanıyorum Değiştirmem Veya Eklemem Gereken Birşey Varmı Sizce + Olarak Kilo Vermem Durdu Bu Ara Nedense Veremiyorum 85 e Düşebilirsem Küre Girmeyi Düşünüyorum
MUSCLETECH CLA 1000 MG
MUSCLEPHARM L-Carnitine
Ultimate BCAA 12.000 ( Toz )

DYMATIZE creatin

Kilo vermeniz yavaslamasi normaldir vucut korumaya aliyo falan durumu var devam diyete kalori acigi birakin..yasiniz kac bu arada kür icin erken daha yeni kilo verdiniz vs buyumek degil amaciniz hem sabirla ulasabilirsiniz hedefinize

5 aydır salona gidiyorsun, 4 tane supplement kullanıyorsun, kür düşünmeye başlamışsın ve neden kilo veremediğin hakkında bir fikrin olmayacak kadar bilgisizsin.

Kaç yaşındasın?

Steroidleri unut, beslenme bölümündeki bütün sabit başlıkları oku. O zaman kadar sadece proteini sabit tutup yediklerini azalt.

Yasim 29 cok bi diyet yapdigim soylenemez is geregi ne gelirse onu yiyoruz gibi bise ekmek yemiyorum sabah 7 de kahvalti 12 de corba 6 7 gibi tavuklu salata arada da meyve

Back
Yukarı