Yağlanmanıza Veda edin! (Karatay Beslenmesi ile Sağlıklı Beslenmenin Abc si)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZeusS_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kilo vermeyi hala kaloriye baglıyolar pumbed linkleri verdim dusuk karbonhidrat tuketen grup daha cok yag kaybı yasamıs. göz göre göre yalan söyluyolar kendi yalanlarına kendileride inanmıslar

379478_251133844947003_100001511685880_687743_1689622013_n.jpg

burda nasıl yuksek yag tuketen grup daha cok kalori almasına ragmen daha cok kilo vermis bunu acıkla Danny

Son yazdıgınız cümle bu foruma yakısmıyor. O nedenle de silindi. Üyeleri asagıyayıcı sekilde kulandıgınız ifadeler sonucunda ceza alırsınız. Hakkınızda bu tip bir sikayet daha gelirse, 3 günden az olmmak kaydı ile forumdan uzaklastırılacaksınız.

Demir00

Son düzenleyen: Moderatör:
Danny biraz duygusal yedigin soyaların kadınlık hormonuna etkisi gibi gozukuyor hehe :)
Konuyu takip eden bir üye olarak bu üslup son derece itici.
Sizin yediğiniz yaglarda erkeklik hormonuna pek etki etmişe benzemiyor, yadığınız üslup delikanlıca değil çünki. Durmadan belaltı vurup tahrik ediyorsunuz.
@ zeuss; özür dilerim off topic için.

Son düzenleme:
Konuyu takip eden bir üye olarak bu üslup son derece itici.
Sizin yediğiniz yaglarda erkeklik hormonuna pek etki etmişe benzemiyor, yadığınız üslup delikanlıca değil çünki. Durmadan belaltı vurup tahrik ediyorsunuz.
@ zeuss; özür dilerim off topic için.

aksine kolestrol den yuksek beslenme testesteronu arttırıyor cunku streoid ler icin kolestrol sart

yagsız beslenirseniz dısardan kolestrol de almamıs olursunuz

sakat durum yani yagsız beslenmek

hehe :)

kilo vermeyi hala kaloriye baglıyolar pumbed linkleri verdim dusuk karbonhidrat tuketen grup daha cok yag kaybı yasamıs. göz göre göre yalan söyluyolar kendi yalanlarına kendileride inanmıslar

379478_251133844947003_100001511685880_687743_1689622013_n.jpg

burda nasıl yuksek yag tuketen grup daha cok kalori almasına ragmen daha cok kilo vermis bunu acıkla Danny

saka dımı bu yanı gercekten bır saka yapılıyor hadı bence bıtırelım

bır tarafta obez bır adam var %60 yaglı ve 1 ay sonra cok yag kaybedıyor

dıger tarafta %12 yaglı bır adam var ve az yag kaybedıyor ve sne bunu dıyete baglıyorsun

bunun garıpsencek bır tarafı yokkı bu cok normal

neyse zaten anlayan anladı durumu

Son düzenleyen: Moderatör:
saka dımı bu yanı gercekten bır saka yapılıyor hadı bence bıtırelım

bır tarafta obez bır adam var %60 yaglı ve 1 ay sonra cok yag kaybedıyor

dıger tarafta %12 yaglı bır adam var ve az yag kaybedıyor ve sne bunu dıyete baglıyorsun

bunun garıpsencek bır tarafı yokkı bu cok normal

neyse zaten anlayan anladı durumu

universitelerde yapılan arastırmaların bu sekilde olmadıgını random olarak yapıldıgını cok iyi biliyorsun

aynı kilolarda esit sartlarda kisiler izlenerek sonuca ulasılıyor.

saka degil bildigin gercek

tabiki esit sartlarda

esit sartlarda olmayan bir gözlem gözlem olabilir mi ? benim uslubum hep aynı sende alınganlık huyu var 10 gunde bir forumu bırakıyorum diye baslık acıyorsun bir türlü gidemedin gitti :)

heldic bence gitmesi gereken kişi sensin, çünkü burası bir vücut geliştirme forumu, haydi teyzeler,amcalar,dayılar sağlıklı beslenip yağlarımızdan kurtulalım forumu değil ve sen bunun farkında olmadan insanları yönlendirmeye devam ediyorsun, bir de sabah kahvaltısı falan etmeyin diyorsun söylediğin şeylerin tamamı vücut geliştirme namına hiçbir şey ifade etmiyor,gözlemlediğim kadarıyla akıllı bir insansın ve bu durumun da farkındasın fakat halen daha aynı şeyi yapmaya devam ediyorsun, ciddi ciddi bu diyetin ticaretini falan mı yapıyorsun sen anlamadım...
Deneyler var diyorsun ama sen de biliyorsun ki bu deneylerden hiçbirisi ağır spor yapan sporcular için uygulanmamış zaten uygulanması da mümkün değil...

Burası karatay beslenmesi ile alakalı bir konu vücut geliştirme ile alakası yok.

çok güzel de forum vücut geliştirme forumu bilmem farkındamısınız...

Arkadaşlar yapıcı olmak için çok uğraşıyorum ama hala daha aynı üsluplar devam ediyor...

Karşı çıkan arkadaşlara tek bir soru soruyorum; ama yanıtı kendi başlığınızı açıp bilimsel veriler ile düzgün bir üslup ile anlatacaksınız, burada offtopic devam ederek değil.

S: Keto beslenmelerin Vg ile alakası olmadığını, Vg yapanlara asla uygun olmayacağı, başarılı örneğinin dahi olmadığını iddia eden arkadaşlar, bu iddianız önyargınızın bir ürünümü, yoksa gerçekten bilimsel olarak bildiğiniz bazı veriler varda ondan mı bu şekilde konuşuyorsunuz?

Eğer bilimsel olarak bir bildiğimiz var diyorsanız iddianızı kanıtlamakla mükellefsiniz, buyrun başlığınızı açın bizde okuyup yeni bir şeyler öğreniriz!

Dünyanın en popüler Vg sitelerinden biri, eğer alakası yoksa bu sitede bunların ne işi var?
Reklam olmaması için ismini silmeye çalıştım ama herkes anlamıştır hangi site olduğunu.
+ madem hiç başarılı örneği yok ve uygunda değil bu adamlar hem forumlarında niye 10lar başlıkca bunu konuşuyor o da yetmezmiş gibi offical kısımlarına da bunun makalelerini koyuyorlar?

Cevaben açacağınız başlığı merakla bekliyorum, lütfen bilimsel olsun, kim olursa olursa olsun bilimsel konuşan bir insana her zaman saygım sonsuz ve asla ondan bir şey öğrenmekden çekinmem ;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:11 ----------

Bu da Keto ile bulk olmaz diyenlere...

keto ile nasil bulk olundugunu ben merak ettim cunku kcal sinirlamasi olmayan surekli yag yakan bir diyet bu degilmi

bulk nasil olunuyor

saf ketojenik bir diyet ornegi paylasin bulk donem icin bende ogrenmis olurum

cunku iddianiza gore kcal saymadan yapilan bir diyet k.h nerdeyse 0 ve bu sistemde nasil bulk olunur

yok eger olunursa o zaman anlatimda sorun var

bide su off topik sacmaligini birak zeuss . admin ayaklarina gerek yok

a bide madem cok basarili neden bunu en iyi bilen sen bile basarili olamadin .

@heldic

seni burda yakalamışken soruyum bi ara sen fruktozun en tehlikeli şeker oldugunu iddia ediyordun hatta who tarafından en tehlikeli şeker olduguna dair yazı oldugunu söylemiştin , buraya o linki koyabilirmisin ?

danny ketoyla yagsız bi şekilde bulk yapabilirsin cok rahat onuda ögrendim :)
sabah ve antrenmandan önce 30 ar 40 ar gram kh la yada haftasonu carp up larla cok güzel yag kaybedip kas yapabilirsin

ben bastan beri bu konuyu başarılı bulurum bulurdum hatta taki izlediginiz son üsluba kadar

kendinizi ilah ilan ettiniz heldic ve zeuss

sizde biliyorsunuzki bu diyetle fitness bodybuilding hardcore body ne dersen de 1 cm yol alamaz

bu hacim işi değil

herkese tavsiye veriyorsunuz güzel tamam ama bi tavsiyelere bakın gidip bodybuilding sitesindeki adamları koyuyorsun adam keto yapsın banane vücutta tonla igne varken iplermiyim ben

heldic desen yaşlı teyzelere nasihat verir gibi beslenme yapıyor

zeuss sana hic yakıstıramadım son zamanları iskender yiyorum diyetteyken diyorsun tam bir acemi davranışı , yetmezmiş gibi başkalarınıda örnek veriyorsun

dısardan atlamak istemem ama olay hacim kazanmak . konunun yag yakımı oldugunu biliyorum ama cıkıpta hacim aldım demeyin ..

danny ve speedtouch gibi adamlarla yan yana gelseniz onlar xl siz s beden kalırsınız..

Son düzenleme:
danny ketoyla yagsız bi şekilde bulk yapabilirsin cok rahat onuda ögrendim :)
sabah ve antrenmandan önce 30 ar 40 ar gram kh la yada haftasonu carp up larla cok güzel yag kaybedip kas yapabilirsin

nasil yapildigini biliyorum zaten

ama burda olay yanlis anlatiliyor

ve gunde 80gr ile saf ketojenik olmaz

bildigimiz low carb diet

asil nokta 50gr alti ile nasl yaplr cnku heldic in anlattigi keto bu bol yagli etli bir beslenme

nasil yapildigini biliyorum zaten

ama burda olay yanlis anlatiliyor

ve gunde 80gr ile saf ketojenik olmaz

bildigimiz low carb diet

asil nokta 50gr alti ile nasl yaplr cnku heldic in anlattigi keto bu bol yagli etli bir beslenme
http://www.***********/2009/03/guclu-ve-atletik-bir-vucut-yapmak.html
http://www.***********/2009/03/kasli-ve-atletik-bir-vucut-yapmak.html
http://www.***********/2009/03/atletik-guclu-bir-vucut-yapmak.html

serkan yimsel böyle bi başarısı var mesela
Güçlü ve Atletik Vücut Yapan 6 Aylık Bu Programın Ürünü

İste inanılması güç rakamlar:
Parametre**********************Başlangıç**********************Bitiş**********************Değişiklik
Vücut Ağırlığı______________91 kilogram_____________86 kilogram___________-5 kilogram
Vücut Yağ Oranı (%)__________%21__________________%11________________-%10
Yağsız Kas Kitlesi___________72 kilogram____________76.5 kilogram___________+4.5 kilogram
Yağ Kitlesi________________19 kilogram______________9.5 Kilogram___________-9.5 Kilogram

şimdi böyle yok kısın bulk yazın definasyon filan yapacam derseniz sizin terciginiz ama bu yöntemle 2 sinide 1 arada yapmış adam yani :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:02 ----------

ayrıca 0 kh ilede bulk degilde kaslanabilirsin proteini arttırmakda fayda var cunku zaten fazlasıda şeker oluyo kh almış gibi oluyosun yani

Diyelim ki ketojenik beslenmeyle vg olmuyor.

Gerçi önyargılı olduğunuz yazılardan belli ya diyelim ki olmuyor.

vg = hacim kazanmak

değil.

Öyle tipler var ki yağ ve suyu atsan sabun gibi eriyecek. S bedene düşecek. :)

Arkadaşlar tek bir amacım var ilk iletimde yazdığım konuyu açıklamak ve uygulamasında yardım isteyen insanlara yardım etmek!

İzin verecekmisiniz yoksa beni Vg sporuna harcadığı süre yada vücut kilom olarak yeterli görmediğiniz için benim yerime siz mi yapmak istiyorsunuz, nedir bu yahu gerçekten bazı üyeleri anlamak da zorluk çekiyorum.

Kim ne derse desin, resmini koyduğum gibi makaleleri Türkçeye çevireceğim, başlıklar yazmaya devam edeceğim, uygulamada yardım isteyen soru soran her üyeye bilgim dahilinde cevap vermeye çalışacağım, bu kararım kesindir!

Paylaşımda bulunmayı devam ettireceğim arkadaşlar son kararım, bilgim ve vaktim dahilinde.

Şimdi yağ yakımı ile ilgili sorusu olan üyelerin sorusu var ise alayım ;)

Güçlü ve Atletik Vücut Yapan 6 Aylık Bu Programın Ürünü

İste inanılması güç rakamlar:
Parametre**********************Başlangıç**********************Bitiş**********************Değişiklik
Vücut Ağırlığı______________91 kilogram_____________86 kilogram___________-5 kilogram
Vücut Yağ Oranı (%)__________%21__________________%11________________-%10
Yağsız Kas Kitlesi___________72 kilogram____________76.5 kilogram___________+4.5 kilogram
Yağ Kitlesi________________19 kilogram______________9.5 Kilogram___________-9.5 Kilogram

Yağsız kas kütlesi yerine yağsız vücut kütlesi yazıcaktın heralde bir yanlışlık olmuş. Vücut kas ve yağlardan ibaret değildir çünki.

Yagsiz vücut kutlesi ;

Kaslar, kemikler ve organlardan oluşur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı