Weider Pure Creatine 100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.586
merhaba

bende aldim bu kreatini. merak ettigim bunu fazla almanin bit zarari varmi saglik acisindan. faydasi olmadigini biliyorum

Fazla kullanımında böbreğinizi zorlarsınız,belki karın ağrısıda olabilir.Ve sivilcede kaçınılmaz aşırıya kaçtığınızda.Zaten fazlası idrar ile atılır paranıza ve vücudunuza yazıkthums:

MERHABA BENİM Bİ SORUM OLUCAK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM Weider Pure Creatin Capsules 100 Kapseln BUNU ALDIRDIM AMA VAZÇECEBİLİRİM TOZUNUMU KULLANAYIM YOKSA KAPSÜLÜNÜMÜ HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:02 ----------

%30 performans artışı
İleri teknoloji ve mikronize tane boyu
%100 saf ve en kaliteli Creatine
Creatine' nin insan vücudundaki fonksiyonunu anlayabilmek için organizmadaki enerji oluşumunu yakından incelememiz gerekir. Vücudun öncelikli tercihi karbonhidratların ve yağlann yakılması ile enerji kazanmaktır. Ancak bu kazanılan enerji gelişigüzel vücutta kullanıma hazır hale gelemez ve bu durum bünyedeki serbest halde bulunan enerjinin depolanmasını gerektirir, depolanan enerji ise Adenosin-Tri-Fosfat yani ATP' nin oluşumunda kullanılır. ATP moleküllerinin parçalanmasıyla elde edilerek depolanan enerji, tam ihtiyaç duyulan bölgelere geri gelerek kullanıma sunulur. Mesela, sert antremanlarda kasların performans artışına ihtiyaç duyduğu anda kas sistemi için gerekli olan enerji daima ATP' den elde edilir. ATP nin tekrar yapımı ise glikoz ve yağın yanması ile sağlanır, Şayet vücut ağır bir antremanda yorgun düşmüş ise doğal olarak daha çok ATP' ye gerek duyar. Ancak ATP, belirli bir yüklenme sonrası çabuk ve yeterince temin edilemez. Bu gibi durumlarda acilen imdadınıza koşan bir stok vardır, CREATINE FOSFAT....

Creatine fosfat, Creatine ve ATP' den oluşur, parçalandığında ise ATP tekrar kullanıma hazır hale gelir. Bu stoğun büyüklüğü, antremana ve kasın cinsine aynı zamanda Creatine alımına bağlıdır. Creatine kas sistemini oluşturan kas hücresi elementlerinden birisidir ve sistem içinde sürekli olarak parçalanır ve Creatine' leri oluşturur. Bir kas hücresi elementi olan Creatine, hücre içi suya çok daha kolay bağlanır dolayısıyla hücre içine zorlanmadan geçerek kas sisteminin gelişmesini sağlar. Weider Araştırma Grubu' nun Creatine üzerine yaptığı bilimsel araştırmalar, mikronize tane boyunda, %100 saf ve çok kaliteli ve dolayısıyla %100 emilim sağlayabilen Weider Pure Creatine' nin ek olarak alınmasının, kas sistemindeki Creatine seviyesini yükselttiğini, sert - yoğun ve şiddetli antremanlarda süper güç üreterek performansı %30 artırdığını kanıtlamıştır.

Hazırlanılışı:
1 porsiyon = 5 gr ürünü (1 dolu çay kaşığı) 250 ml meyve suyu ile shaker yada mikser kullanarak karıştırınız.

Kullanım Şekli:
Şampiyonlar: Tüm antrenman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı söz konusudur; antremandan 1 saat önce ve iki öğün arası olmak. üzere,

< 80 kg; ilk hafta 2 porsiyon sonraki 5 hafta 1 porsiyon,
> 80 kg; ilk hafta 3 porsiyon sonraki 5 hafta 1 porsiyon,
> 100 kg: ilk hafta 4 porsiyon sonraki 5 hafta 1 porsiyon,
içiniz.

Daha sonraki 5 hafta ara veriniz ve tekrar baştan aynı şekilde devam ediniz.

Not: Kahve desteğini günlük 4 fincana kadar azaltınız.

Orta seviyeli vücut geliştiriciler: Tüm antreman günlerinde sadece 1 kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 1 saat önce olmak üzere,

< 80 kg; ilk hafta 1 porsiyon sonraki 5 hafta yarım porsiyon,
> 80 kg; ilk hafta 2 porsiyon sonraki 5 hafta yarım porsiyon,
> 100 kg: ilk hafta 3 porsiyon sonraki 5 hafta yarım porsiyon,
içiniz.

Daha sonraki 5 hafta ara veriniz ve tekrar baştan aynı şekilde devam ediniz.

MERHABA BENİM Bİ SORUM OLUCAK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM Weider Pure Creatin Capsules 100 Kapseln BUNU ALDIRDIM AMA VAZÇECEBİLİRİM TOZUNUMU KULLANAYIM YOKSA KAPSÜLÜNÜMÜ HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ

creatine

arkadaşlar ben karate ye gidiyorum antremanlar çok ağır yaklaşık 3-4 ay dır gidiyorum geçmişte 4 sene yapmıstım ama baya ara verdim 3-4 aylık sürede vucudum iyi oldu ama istediğim seviyede değil karın kası ve diğer kasları daha da eblirgin ve güçlü yapmak istiyorum creatine almak istiyordum ama sadece enerji takviye ettiğini kas yapmadıgını söylediler siz ce ne yapmalıyım? ne almalıyım? ve hangi markadan almalıyım?

kas yapmak istiyorum ama pek hacimlenmek istemiyorum yağlanmak istemiyorum bu ürünü kullandığımda yağlanma olurmu bide sivilce sorunu yaşadınızmı

kreatin kullanmayı gerçekten çok istiyorum ama su tutup definisyonu bozmasından korkuyorum.kreatin gerçekten definisyonu bozar yoksa acaba su atıcı arbuterol beraber mi kombine etsem vücudun su toplamasını bu şekilde engelleyebilirmiyim.yardımcı olursanız sevinirim . . .

kreatin kullanmayı gerçekten çok istiyorum ama su tutup definisyonu bozmasından korkuyorum.kreatin gerçekten definisyonu bozar yoksa acaba su atıcı arbuterol beraber mi kombine etsem vücudun su toplamasını bu şekilde engelleyebilirmiyim.yardımcı olursanız sevinirim . . .

Creatin su atıcı ürünlerle beraber alınmamaldıır.

Defin için sıkıntı yapma.Creatini kullanmayı kesince zaten vücut tuttuğu suyu atacak.Sıkıntı yaşamazsın.Kalıcı bir şey değil yani.

ilk önce bu foruma yeni üye oldum uzun süredir okuyordum çokta yardımını gördüm. bir arkadaş yazmışta ben kreatin ile sivilce arasında bi bağlantı kuramadım. neyse kendi sorunuma gelelim. aylardır muscletech nitro-tech protein karışımını kullanıyorum gayet memnunum bir sorunla karşılaşmadım. şimdi weiderın bu ürününü protein tozunun yanında meyve suyuyla birlikte kullandım. ileri derecede ishal yapıyor. bide ve bağırsaklarda su tuttuğunu okudum tamam fakat acaba aşırı ishal bu ürünün boşa gittiğini mi gösteriyor yoksa normal mi. 5 gündür alıyorum. bu durum devam eder mi. sizce kreatin tipinden dolayımıdır. farklı bir tip kreatin mi kullanmalıyım. benim sorum kısacası ürünün boşa gidip gitmediği. bide hiçbişeyle tam karışmıyo dibe çöküyo. bardağın kenarlarına yapışıyor. daha çok sıvıylamı karıştırmalıyım. teşekkürler.

Son düzenleme:
kendi soruma kendi tecrübelerim ile cevap veriyim. ishal yapması 5 gün sonra geçti heralde bağırsakların alışma süreci olarak düşünüyorum. herkes meyve suyuyla içiyo ama suyla içimi daha kolay daha iyi karışıyo. ben ilk önce bi bardakta karıştırıp içiyiorum kenarlarda kalanı üstüne bi bardak daha su koyup hallediyorum. buarada bu ürün gerçekten çok işe yarıyor.

1,5 hafta evvel aldım bu ürünü gayet memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum..
3 hafta evvel de gnc kreatine bitirmiştim kıyaslıcak olursak wieder derim.
1 bardak elma suyuyla içiyorum ilk hafta antremandan evvel 5 gram antremandan sonra 5gram şeklinde kullandım.
Herhangi bir yan etkisini de görmedim..
Şu an günde antremandan 30-40dk evvel 5 gram alıyorum..
Kullanma miktarı kişinin kilosuna göre değişir ama fazlası tabiki zararlı olucaktır..

bu ürünü kullanan arkadaşlar var mı almayı düşnüyorum ayrıca kaç hafta gidiyor bir fikri olan var mı?
slm ben kullandım arkadasım faydasını gördüm ama bu ürünü 5 hafta kullanmalı ve pause yapmalısın en az 4 hafta fıyatı ne kadar türkıyede bılmıyorum ama ben almanyada yasıyorum burda 600 gr türk parası ıle 60 tl falan yıne bır sey sormak ıstersen yanıtlarım....

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:05 ----------

1,5 hafta evvel aldım bu ürünü gayet memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum..
3 hafta evvel de gnc kreatine bitirmiştim kıyaslıcak olursak wieder derim.
1 bardak elma suyuyla içiyorum ilk hafta antremandan evvel 5 gram antremandan sonra 5gram şeklinde kullandım.
Herhangi bir yan etkisini de görmedim..
Şu an günde antremandan 30-40dk evvel 5 gram alıyorum..
Kullanma miktarı kişinin kilosuna göre değişir ama fazlası tabiki zararlı olucaktır..
5 hafta kullanmanı ve en az 4 hafta ara vermenı tavsıye ederım arkadasım...

termogenic yağ yakıcı ile kreatin kullanmada sorun olurmu?
birde protein ile creatini karıştırıp beraber içmenin sakıncası varmı?

ürün bugün elime ulaştı yarın kullanmaya başlıyorum ancak sormak istediğim birşey var.ürünü kullanma talimatında yazdığı gibi kullanacağım sadece spordan önce 5gr olarak haftada 3gün spora gidiyorum günlük ortalama kaç lt su içmem gerekiyor sakat bi durum çıkmaması için ve kreatin kullanırken alkol almamın bi sakıncası olurmu ?

creatin monohydrat bu ürünü kullanın cok büyük gelişim sağlayacagınıza inanıyorum ama creatin kullandıgınız zaman asla ama asla cola içmeyın creatinin bütün yararını bozar yarar elde edemezsınız.

bu ürünü haftada 3gün spordan yarım saat önce 1tatlı kaşığı kadarını vişne suyuyla karıştırıp içiyorum ve SIFIR etki...ayrıca yemek yedikten en az 2saat sonra içiyorum ne enerji artışı nede hacim kazandırıyo acaba biyerde yanlışmı yapıyorum acil yardım lazım :( asitli içecek de içmiyorum sadece sabah akşam 1bardak sıkma portakal suyu onunda kreatini etkileyeceğini düşünmüyorum ama sizlere bi sormak istedim ne yapmam gerektiğini ??

Back
Yukarı