Weider Pure Creatine 100

Konusu 'Kreatinler' forumundadır ve saydam tarafından 10 Ocak 2006 başlatılmıştır.

Bu ürün sizce nasıl ?

1. çok başarili

88,0%
  2. orta karar

10,2%
  3. başarisiz

1,8%
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 166 üye.
  1. bady ekrem

bady ekrem Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    bench_O Evet üstadlar ,kaslarım kasılıyor ,kreatine aç ,yerinde duramıyor ,nacizane cevaplarınızı esirgemeyin lütfen .

2. kivrak

kivrak Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    peki ara verildiğinde bu ürünü tamamen bırakmak ne derece doğrudur ? ben 4 gündür hiç almıyorum vücudumun söndüğünü hissediyorum. azaltarak mı ara vermek gerekiyor mesela 4 gr 3 gr 2 gr gibi günden güne ?

3. burak365

burak365 Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşlar creatine almak istiyorum ama bu ürün çok pahalı tavsiye edebileceginiz aynı kalitede ürünler varmı yoksa bu üründen almayı düşünüyorum 100 liram var

4. hardtime

hardtime Üye

Beğenileri:
    649
    Ödül Puanları:
    103
    Weider Pure Creatine'i bugün aldım. (Önce BSN Cell-Mass almayı düşündüm ama sonradan standart kreatin monohidratta karar kıldım.) sanırım kullanım talimatı çok değişmiş eskisine göre. Üzerindeki etikette yüklemeden falan bahsetmeden, her gün 1 porsiyon= 3 gr 6 hafta boyunca alın ve 4-6 hafta ara verin diye belirtmiş.

5. Cellucorc4

Cellucorc4 Üye

Beğenileri:
    229
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    istanbul
    bende sipariş verdim .. yarın elime geçer yalnız üstünde yazdığı gibi mi kullanıcaz yoksa sitede yazdığı şekilde ilk bi hafta yükleme yapıcakmıyız ? neden üstündeki talimatla sitelerdeki kullanım şekilleri birbirine uymuyor ?

6. moothy

moothy Üye

Beğenileri:
    1.308
    Ödül Puanları:
    123
    siteyi güncellememiş olabilirler,sitede iletişim numarasından arayıp net cevap alabilirsin en güzeli

7. Cellucorc4

Cellucorc4 Üye

Beğenileri:
    229
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    istanbul
    kutunun üstnde günde 3 gr 6 hafta boyunca alın dio 3 gr ne :)
    ben basladım günde 15 gr yükleme yapıcam 1 hafta daha snrakı 4 hafta gunde 10 gr a düsürücem bu arada kilom 85

3 gr kreatin alcagma gider kıymalı pide yerim :)

8. NOya__

NOya__ Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    13
    peki peki peki bence en önemli soru ! CREATİNE nin hiçbir zararı yokmu ! protein tozları ve aminoasitler gibi masumm u ! çünkü baya bir araştırdım net bişey söylenmiyor. faydası war kabul artış hacim sağlıyor ama uzmanlar benim araştırdığıma göre vücud için net bir şekilde zararı yoktur diyemiyorlar ! fikri bilgisi olan !

9. Cellucorc4

Cellucorc4 Üye

Beğenileri:
    229
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    istanbul
    ya bu kadar ince araştırdıktan sonra hiç birşeye hiçbir zararı yoktur diyemeyiz sanki içtiğim protein tozlarının yada aminoların sağlık bakanlığı onayı varmı ?
    hepsi tarım ve köy işleri tarafından onaylı zaten tarım ve köy işleri sadece bu zehir deildir diyebiliyo o demek oluyo onayı :)
    herşey tamamen masum da kreatin mi yaramaz çocuk oluyo :)

bence 6 hafta kullandıktan snra ara verdikten sonra bi sıkıntı olmaz

10. NOya__

NOya__ Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    13
    böbreklere zarar verdiği ile ilgili çok duyumlar var.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:27 ----------

Kreatin ne kadar dozda alınmalıdır? Ve herhangi bir yan etkisi var mıdır?
    Kreatin tozlarında yıllardır gerek uzmanlar arasında gerekse markalar arasında kullanım önerileri bir birini tutmamakta.
    Kısacası farklı kullanımlar söz konusudur. Sizlere burada kullanımlarla farklı görüşleri paylaşıyoruz.

Kreatini antrenman öncesindeki 30 dakika içerisinde alacağınız protein/karbonhidrat içeceğinizle birlikte bir doz ve antrenmandan hemen sonra alacağınız protein/karbonhidrat içeceğinizle birlikte ikinci bir doz olarak kullanmalısınız. Antrenman öncesinde kreatin almak, kaslarınızın olabildiğince hızlı enerji temin etmek üzere kreatin fosfat ile doymuş olmasını sağlar. Antrenmandan sonra alacağınız kreatin ise kaslarınızdaki stoğu tazeler, kas hücresi hacmini arttırma ve büyüme için IGF-I (insülin benzeri büyüme faktörü-1) seviyelerini maksimuma ulaştırır.

Dahası, antrenmanların hemen ardından, kaslarınız, kreatin gibi gıdaları almak için ileri derecede hazır hale gelir. Antrenman saatlerine yakın alınan kreatin, günün diğer saatlerinde alınan kreatine kıyasla ne kadar etkilidir? Victoria Üniversitesi’nde (Avustralya) yapılan bir etüdün Medicine & Science in Sports & Exercise (Spor ve Egzersizde Tıp ve Bilimi) dergisinde yayınlanan raporuna göre, antrenmanlardan hemen önce ve hemen sonra kreatin, whey protein ve glikoz içeren bir takviye alan deneyimli sporcular, aynı takviyeyi sabah saatlerinde ve yatmadan önce alanlardan hissedilir biçimde daha fazla kas kütlesi ve kas gücü kazanmışlardır. Bundan daha da çok şaşırtıcı olan bir husus ise, bu deneklerin antrenman yaptıkları haftanın sadece dört gününde bu takviyeyi almış olmalarıdır. Bizler, kreatin alımına bu kadar çok ara vermenizi tavsiye etmeyiz; ancak arada bir gün kreatin almayı atlayacak olursanız, bu unutkanlığınızın genel sonuca çok negatif bir etkisi olmayacağını söyleyebiliriz. Antrenman yapmadığınız günlerde kreatini o günkü herhangi bir öğünle birlikte almanızı tavsiye ederiz. Kreatini tercihen kahvaltı gibi, karbonhidrat açısından makul bir öğünle birlikte almanız daha iyi olur.

Kreatin bundan on yıldan fazla bir süre önce sahneye ilk çıktığında, aşırı yüksek dozlarla beş ila yedi gün boyunca bir yükleme safhası uygulamak, ardından, daha düşük bir dozla devam safhasına geçmek sıkça başvurulan bir yöntemdi. Yükleme safhasının, kaslardaki kreatin seviyesini doyuma ulaştırmak açısından kritik olduğuna dair bir inanış hakimdi. Günümüzde artık yükleme safhasının gereksiz olduğunu biliyoruz. Ağırlık çalışanlar M&F’in dozaj kılavuzunu takip ederek fevkalade sonuçlar alabilirler. (bkz. “Antrenman Penceresi” tablosu). Ne var ki, eğer sabırsızsanız ve beş gün gibi kısa bir sürede sonuç almak istiyorsanız, o zaman günde dört kez, bir protein tozu ya da karbonhidratlarla birlikte beş gram kreatin alarak yükleme yapmalısınız. Antrenman günlerinde, bu dozların ikisinin idman saatinize yakın olmasına (bkz. kural no. 1) dikkat edin. Eğer sonuç almak için iki hafta kadar beklemeye tahammülünüz varsa, o zaman yükleme ile uğraşmayın.
    Formu ne olursa olsun, 5 gramlık kreatin dozları en doğrusudur. Ama eğer tasarruf etmek istiyorsanız, doz başına 3 gr gibi düşük bir miktarda kreatin monohidrat ve kreatin alfa-ketoglutarat takviyesi alabilirsiniz. Kreatin etil estere gelince, doz başına 2 gram’a kadar inebilirsiniz.

Kreatin kas hücrelerine nüfuz etmek için insüline ihtiyaç duyduğundan, kreatin takviyenizi protein ve karbonhidratlarla birlikte almalısınız. Bunu yapmak, insülin seviyelerini yükseltmenize yardım edecektir. Antrenmanlardan sonra hızlı sindirilen karbonhidratları tercih edin. 40-100 gram civarı hızlı sindirilen karbonhidratı; sporcu içecekleri, beyaz ekmek, şekerlemeler, Gaterade, Powerade, Jelibon ya da beyaz pasta gibi kaynaklardan temin etmeyi deneyin.
    1. kullanım yöntemine göre; ilk hafta kaslarınızın kreatin'le doldurulması gerekir. Bunun için 4 defa 5 g (Toplam Doz: 20 gr) yemeklerden önce (yemek aralarında) ve egzersizden sonra herhangi bir asidik olmayan meyve suyu ile birlikte alınır (genellikle üzüm suyu tavsiye ediliyor ama zorunlu değil). Daha sonraki haftalar günde 1 veya 3 defa (en az 4 saat arayla) 5 gr'la devam edilir. (Toplam günlük doz: 5-15 gr)

2. kullanım yöntemine göre ise; ilk hafta kaslarınızın kreatin'le doldurulması işlemi atlanarak doğrudan günde 1 veya 3 defa (en az 4 saat arayla) 5 gr (Toplam günlük doz: 5-15 gr) başlanır ve devam edilir. Daha fazla doz almanıza gerek yoktur.
    1 tatlı kaşığı 5 grama gelir

En iyi yönü de, kreatin'in herhangi bir inceleme veya araştırmada aleyhine bir yan etkinin rapor edilmiş olmamasıdır. Kreatin tamamen güvenli ve etkilidir. Kreatin kesinlikle hiçbir zararlı veya toksik madde içermez.

.::::::: alıntıdır .

dejavus ve sultanmehmed bunu beğendi.
  11. Cellucorc4

Cellucorc4 Üye

Beğenileri:
    229
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    istanbul
    bak çok güzel bi yazı bulmuşsun her soruyu cevaplıyor

çalıştıgın günlerde 5 gr spor öncesi 5 gr sonrası al
    off günlerdede sadece uyanınca al evhamlı biri isen bu zarar vermiycek kanaatindeyim

Jesse_James ve sultanmehmed bunu beğendi.
  12. sultanmehmed

sultanmehmed Üye

Beğenileri:
    2.514
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    İstanbul/Fatih
    bende bu şekilde kullanıyorum ve sonuçlardan memnunum...

Cellucorc4 bunu beğendi.
  13. forzalazio

forzalazio Üye

Beğenileri:
    45
    Ödül Puanları:
    38
    üniversal den aldığım verimi bu üründen alamadım hatta etkisi sıfıra yakındı

DeibLER bunu beğendi.
  14. Cellucorc4

Cellucorc4 Üye

Beğenileri:
    229
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    istanbul
    üniversal kullanan tanıdıklarımın çoğu memnun kalmazken sizin weider den daha üstün bulmanız çok ilginç bünyeden bünyeye değişebilir tabiki etki

15. emrekolip

emrekolip Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    kreatin konusunda fikirlerinize ihtiyacım var

arkadaslar ve ustadlar öncelikle merhabalar...benim çok merak ettiğim bir konuda sizlere danışmak istedim öncelikle ukraynada yaşamaktayım ve vg yapmaktayım yaklasık 6 7 aylık bir süreçtir artık kreatin kullanmaya başlıcam fakat hocam bana POWERMAN isimli bir marka önerdi fakat ismini cismini hiç duymadıgım için pek içime sinmedi üstadlar yada daha önce bu marka hakkında bilgisi olanlar var ise lütfen bilgilendirebilirmisiniz? eğer önerebiliceğiniz başka bir marka varsa onlarıda duymak isterim...ayrıca kreatin+animal pak+whey iso+glutamin kombinesi nasıl bir etki ve oluşturur şuan saydıklarımın sadece kreatin eksik dierlerini zaten kombine halinde kullanıyorum...yardımlarınız için şimdeden teşekkürler,saygılar...

16. Physiotherapist

Physiotherapist Üye

Beğenileri:
    33
    Ödül Puanları:
    0
    weider creatin 1 numara bence, başka kreatin kullanmadım ama weideri kullanır kullanmaz güçte ve su tüketiminde baya artış oldu. çok düşük dozaj alıyorum ben sadece ant oncesi kullanıyorum o da 1 çay kaşığı tepesiz..

emrekolip bunu beğendi.
  17. emrekolip

emrekolip Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    .

peki benim bahsettigim POWERMAN ile ilgili bir bilginiz varmı? weider 600gr ukraynada 40 -50 dolar arasında deişen bir fiyatı var dediğim ürün ise 15 dolara denk gelior gerçekten arada büyük fark var bu ürünlerde fiyat farkı ürünün kalitesindenmi yoksa marka tanınırlıgından gelen farkmı?

18. Physiotherapist

Physiotherapist Üye

Beğenileri:
    33
    Ödül Puanları:
    0
    elbette reklamasyonuda var ama. weiderin kreatin 600 gr yani oyle kolay bitecek bi ürün değil. yeni başlayacağın için düşük dozajda kullancan orneğin 2 hafta kullancan 1 hafta ara vercen şeklinde olacağı için uzun ömürlü bi supplement olr senin için en kalitelisini almaya değer. powerman i ilkkez duyuyorum muhtemelen yerel bi üründür. artık ukraynadaki forumlarda araştır vs. ama bana kalırsa tanınmış bi markadan al derim. sağlık paradan milyon kat önemli bnm için.

emrekolip bunu beğendi.
  19. emrekolip

emrekolip Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    .

çok saol fikirlerin için doğru sölüosun sağlık herşeyden önemli tavsiyene uyucam.saygılar...

20. Jesse_James

Jesse_James Yeni Üye

Beğenileri:
    93
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaslar ben bu urunu bir sitede buldum ama 1. Sayfadaki resimle sekli biraz farkli kapagi siyah falan birde 100 tl normalmi sizce bu

Sayfayı Paylaş