Weider Pure Creatine 100

Konusu 'Kreatinler' forumundadır ve saydam tarafından 10 Ocak 2006 başlatılmıştır.

Bu ürün sizce nasıl ?

1. çok başarili

88,0%
  2. orta karar

10,2%
  3. başarisiz

1,8%
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 166 üye.
  1. gorilla

gorilla Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    merhaba

bende aldim bu kreatini. merak ettigim bunu fazla almanin bit zarari varmi saglik acisindan. faydasi olmadigini biliyorum

2. Hatred

Hatred Üye

Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Fazla kullanımında böbreğinizi zorlarsınız,belki karın ağrısıda olabilir.Ve sivilcede kaçınılmaz aşırıya kaçtığınızda.Zaten fazlası idrar ile atılır paranıza ve vücudunuza yazıkthums:

3. serhanisss

serhanisss Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    MERHABA BENİM Bİ SORUM OLUCAK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM [​IMG]Weider Pure Creatin Capsules 100 Kapseln BUNU ALDIRDIM AMA VAZÇECEBİLİRİM TOZUNUMU KULLANAYIM YOKSA KAPSÜLÜNÜMÜ HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:02 ----------

MERHABA BENİM Bİ SORUM OLUCAK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM [​IMG]Weider Pure Creatin Capsules 100 Kapseln BUNU ALDIRDIM AMA VAZÇECEBİLİRİM TOZUNUMU KULLANAYIM YOKSA KAPSÜLÜNÜMÜ HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ

4. siralex_07

siralex_07 Üye

Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    bu ürünü idman sonrası whey isolate protein+ üzüm suyu karışımına 5 gr eklesek uygun mudur?

5. AyaZEvaportioN

AyaZEvaportioN Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    creatine

arkadaşlar ben karate ye gidiyorum antremanlar çok ağır yaklaşık 3-4 ay dır gidiyorum geçmişte 4 sene yapmıstım ama baya ara verdim 3-4 aylık sürede vucudum iyi oldu ama istediğim seviyede değil karın kası ve diğer kasları daha da eblirgin ve güçlü yapmak istiyorum creatine almak istiyordum ama sadece enerji takviye ettiğini kas yapmadıgını söylediler siz ce ne yapmalıyım? ne almalıyım? ve hangi markadan almalıyım?

6. yuse

yuse Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    kas yapmak istiyorum ama pek hacimlenmek istemiyorum yağlanmak istemiyorum bu ürünü kullandığımda yağlanma olurmu bide sivilce sorunu yaşadınızmı

7. diez

diez ADMIN Yönetici Admin

Beğenileri:
    15.000
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Çorum
  8. globalraver

globalraver Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    kreatin kullanmayı gerçekten çok istiyorum ama su tutup definisyonu bozmasından korkuyorum.kreatin gerçekten definisyonu bozar yoksa acaba su atıcı arbuterol beraber mi kombine etsem vücudun su toplamasını bu şekilde engelleyebilirmiyim.yardımcı olursanız sevinirim . . .

9. emregunes

emregunes Üye

Beğenileri:
    175
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    Bursa
    Creatin su atıcı ürünlerle beraber alınmamaldıır.

Defin için sıkıntı yapma.Creatini kullanmayı kesince zaten vücut tuttuğu suyu atacak.Sıkıntı yaşamazsın.Kalıcı bir şey değil yani.

10. SHAPE

SHAPE Üye

Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    ilk önce bu foruma yeni üye oldum uzun süredir okuyordum çokta yardımını gördüm. bir arkadaş yazmışta ben kreatin ile sivilce arasında bi bağlantı kuramadım. neyse kendi sorunuma gelelim. aylardır muscletech nitro-tech protein karışımını kullanıyorum gayet memnunum bir sorunla karşılaşmadım. şimdi weiderın bu ürününü protein tozunun yanında meyve suyuyla birlikte kullandım. ileri derecede ishal yapıyor. bide ve bağırsaklarda su tuttuğunu okudum tamam fakat acaba aşırı ishal bu ürünün boşa gittiğini mi gösteriyor yoksa normal mi. 5 gündür alıyorum. bu durum devam eder mi. sizce kreatin tipinden dolayımıdır. farklı bir tip kreatin mi kullanmalıyım. benim sorum kısacası ürünün boşa gidip gitmediği. bide hiçbişeyle tam karışmıyo dibe çöküyo. bardağın kenarlarına yapışıyor. daha çok sıvıylamı karıştırmalıyım. teşekkürler.

Son düzenleme: 11 Aralık 2010
  11. SHAPE

SHAPE Üye

Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    kendi soruma kendi tecrübelerim ile cevap veriyim. ishal yapması 5 gün sonra geçti heralde bağırsakların alışma süreci olarak düşünüyorum. herkes meyve suyuyla içiyo ama suyla içimi daha kolay daha iyi karışıyo. ben ilk önce bi bardakta karıştırıp içiyiorum kenarlarda kalanı üstüne bi bardak daha su koyup hallediyorum. buarada bu ürün gerçekten çok işe yarıyor.

12. atakan.life

atakan.life Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    1,5 hafta evvel aldım bu ürünü gayet memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum..
    3 hafta evvel de gnc kreatine bitirmiştim kıyaslıcak olursak wieder derim.
    1 bardak elma suyuyla içiyorum ilk hafta antremandan evvel 5 gram antremandan sonra 5gram şeklinde kullandım.
    Herhangi bir yan etkisini de görmedim..
    Şu an günde antremandan 30-40dk evvel 5 gram alıyorum..
    Kullanma miktarı kişinin kilosuna göre değişir ama fazlası tabiki zararlı olucaktır..

13. sercinho36

sercinho36 Yeni Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Serhat
    Yer:
    Almanya
    slm ben kullandım arkadasım faydasını gördüm ama bu ürünü 5 hafta kullanmalı ve pause yapmalısın en az 4 hafta fıyatı ne kadar türkıyede bılmıyorum ama ben almanyada yasıyorum burda 600 gr türk parası ıle 60 tl falan yıne bır sey sormak ıstersen yanıtlarım....

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:05 ----------

5 hafta kullanmanı ve en az 4 hafta ara vermenı tavsıye ederım arkadasım...

14. hogan

hogan Üye

Beğenileri:
    1.244
    Ödül Puanları:
    103
    termogenic yağ yakıcı ile kreatin kullanmada sorun olurmu?
    birde protein ile creatini karıştırıp beraber içmenin sakıncası varmı?

15. burakr1

burakr1 Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ürün bugün elime ulaştı yarın kullanmaya başlıyorum ancak sormak istediğim birşey var.ürünü kullanma talimatında yazdığı gibi kullanacağım sadece spordan önce 5gr olarak haftada 3gün spora gidiyorum günlük ortalama kaç lt su içmem gerekiyor sakat bi durum çıkmaması için ve kreatin kullanırken alkol almamın bi sakıncası olurmu ?

16. Markus

Markus Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Bu ürünü almaya düşünüyorum 7 aydır yapıyorum bu sporu tercih eder misiniz

17. jameika

jameika Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    creatin monohydrat bu ürünü kullanın cok büyük gelişim sağlayacagınıza inanıyorum ama creatin kullandıgınız zaman asla ama asla cola içmeyın creatinin bütün yararını bozar yarar elde edemezsınız.

18. Markus

Markus Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    yeni aldım sonuçlarını yazacağım ancak nasıl kullansam en verimli sonuca ulaşırım

19. burakr1

burakr1 Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bu ürünü haftada 3gün spordan yarım saat önce 1tatlı kaşığı kadarını vişne suyuyla karıştırıp içiyorum ve SIFIR etki...ayrıca yemek yedikten en az 2saat sonra içiyorum ne enerji artışı nede hacim kazandırıyo acaba biyerde yanlışmı yapıyorum acil yardım lazım :( asitli içecek de içmiyorum sadece sabah akşam 1bardak sıkma portakal suyu onunda kreatini etkileyeceğini düşünmüyorum ama sizlere bi sormak istedim ne yapmam gerektiğini ??

20. burakr1

burakr1 Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    iyiki acil yardım lazım dedim hala cvp yok kimseden :D birisi yardımcı olamazmı??

Sayfayı Paylaş