Weider Pure Creatine 100

Konusu 'Kreatinler' forumundadır ve saydam tarafından 10 Ocak 2006 başlatılmıştır.

Bu ürün sizce nasıl ?

1. çok başarili

88,0%
  2. orta karar

10,2%
  3. başarisiz

1,8%
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 166 üye.
  1. jameika

jameika Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    bak sevgili burak1 creatini antremandan 15 dk önce üzüm suyuyla karıştır ama iyi karıştır karnın cok dolu olmasın sonra antremanını hakkıyla yap antremanın bıtınce hemen creatını al bide cay degıl tepeleme tatlı kasıgı al urunu hakkıyla bol bol kullan cogu zaman antremandan once 2 sonra ıkı tatlı kasıgı al ben sahsen creatının oyle yararını goruyorum bide sadece creatinle olmaz protein tozu al optimum yada muscletech markasını onerırım aldıgın urune acıma bol bol kullan yoksa yararını goremezsın parana daha cok yazık olur.Saygılar

2. burakr1

burakr1 Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bn antremandan 45dk önce alıyodum tepeleme tatlı kaşığı ile vişne suyuna karıştırıp içiyodum ama dediğim gibi henüz bi faydasını göremedim.yanında zaten optimum whey kullanıyorum.bide antreman öncesi 2tatlı kaşığı atıp deneyelim belki bi faydası olur ama fazlası böbreklere zararlı dedikleri için kullanım talimatına göre alıyodum
    tavsiyelerin için teşekkürler jameika

3. jameika

jameika Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    zaten bunlar mucızevı seyler degıl degıl ama yarrını gozle hafıf hafıf goruyorsun eger oda olmadıysa yanı bol kullanıpta sonuc alamazsan kaynagını degstırmende fayda vardır.

4. godoftheppic

godoftheppic Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    barış kardeşim peki neden aldığım kutuda (weider) antreman oncesi alın yazıyor . Koskoca weider firması bu işi bilmiyormu ??

5. godoftheppic

godoftheppic Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    herkese merhabalar . arkadaşlar ilk önce bu konu hakkında çok araştırma yaptığımı belirteyim . Weider pure creatine aldım ve kullanıyorum . Fakat forumda bir çok sorunun cevap bulmadığını gördüm . Çok kısaca değineceğim ; ilk önce creatine kullanımı konusunda çelişkiler var . Ancak hiç bir firma az ölçekte kullanım tavsiye etmez tamamen ticari kaygılar önplandadır . Weider de ise kutuda 5 gr antreman oncesi (1 saat) önerilmiştir . Yani çabuk bitsin yenisi alınsın diye gunde 20 gr onermek yerine adamlar 5 gr demişse bunu uygulamak gerekir ve ürünün gerçekten guvenilir ve %100 saf creatin olmasınıda kanıtlar. Diğer bir konu kullanım zamanıdır ; bu konuda yine weiderin kullanım zamanı antreman öncesidir . Bunun nedeni ise kaslardaki ADP yi ATPye çevirerek güç artışı sağlamasıdır . Eğer içinize sinmeyecekse antreman sonrasıda 1 çay kaşığı kullanabilirsiniz ancak idrar yoluyla dışarı atılmaktan bir işe yaramayacaktır . Yinede bu spordaki en onemli kkonu olan motivasyonu sağlamak açısından kafanızın rahat olmasına değer ;) Bir nokta daha var ne ile kullanılacak ? ; arkadaşlar çok basit . Eğer su ile kullanacaksanız antreamndan 1 saat eğer meyva suyuyla kullanacaksanız 30 dk once kullanırsanız aynı etkiyi sağlar . Yalnızca saf meyve suyunun ekstradan sağladığı karbonhidrat değeri nedeniyle biraz daha enerji artışınız olacaktır :) Son olarak ürünün tek dezavantajına geleyim . El mikseri olmadan karışmıyor arkadaşlar. Çok bi sorun olmasa gerek tek yapmanız gereken bi parmak su kalana kadar içmek ve bardağı calkalayarak o bi parmak suyla geri kalan kısmını hızlıca kafaya dikmek :) Saygılar

dejavus bunu beğendi.
  6. VENGEANCE

VENGEANCE Üye

Beğenileri:
    39
    Ödül Puanları:
    38
    Kullandığım süre içerisinde performans olarak bi artış yaşamadım, varsada psikolojik etkisi olduğunu hissediyorum kendimde; lakin yükleme döneminden sonra vücutta su tutması sebebiyle kilomda 2-3 kg. kadar artış yaşadım doğal olarak bu 2-3 kg. kas hacminede yansıyor...

7. brqazi

brqazi Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Weider Maximum Krea-Genic ile bunun arasında kaldım 2 sini kullanan veya bi fikri olan varmı ? hangisi daha verimli ?

8. Caribbean T

Caribbean T Üye

Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci & Sporcu
    Yer:
    İstanbul
    Bu tam olarak ne işe yarıyor ve vucuda katkısı nedir?

9. Richie

Richie Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    öncelikle herkeze iyi akşamlar. bir kac sorum olucaktı.
    yaşım 19 boyum 174 kilom 68

ben 2 aydır bu sporu yapıyorum.. gecen gun. weider whey proteın % creatin % aminoasit aldım bunları nasıl kullanmamı onerırısınız . haftada 3gün çalışıyoprum..sabah kahvaltım 3yumurta %peynir%süt ogle tavuk haslama vs.aksamdaha cok yemek yıyorum değişiyor fakat ekmeksiz ve za bana neler onere bılırsnız şimdiden sağolun.

10. tolgafb

tolgafb Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Bende bu ürünü almayı düşünüyorum...68 kiloyum antreman'dan 1 saat önce 1 tepeleme çay kaşığı sonrasında 1 tepeleme çay kaşığı 4 hafta böyle devam 2 hafta mola..Tabi bu aralarda protein tozuyla desteklicem nasıl sizce ?

11. AngryHun

AngryHun Üye

Beğenileri:
    1.132
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Kimyager
    Yer:
    İstanbul
    4 hafta kullanacaksan 1 hafta mola yeterli.

sultanmehmed bunu beğendi.
  12. mrdana

mrdana Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Spor
    Yer:
    İzmir
    kararsız kalanlara tavsiye ederim fiyatına göre gayet başarılı bir ürün.

13. Independent

Independent Üye

Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaslar ben bu urunu aldim 500 g fakat uzerinde kullanim sekli gunde 3 defa bir cay kasigi su ile karistiriniz ve 6 hafta kullanin daha sonra 2 ile 4 hafta mola veririniz daha sonra devam ediniz diyor fakat burada sizin kullanim sekliniz dahaa farkli yazmisiniz hangisine uyalim sasirdik ???

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:43 ----------

ve birde off gunlerde alicakmiyiz

14. sultanmehmed

sultanmehmed Üye

Beğenileri:
    2.514
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    İstanbul/Fatih
    Benim creatini şahsi kullanım şekli şu şekilde ,

Ant.günleri 5 gr ant.dan 30 dk önce carbopure , bcaa ile beraber..
    5 gr ant.dan sonra shaker ın içine...

Off günlerde sabah kahvaltıda meyve suyu içine 5 gr..

Weider ürünlerini fiyat açısından kullanamadığım için , iyisi mi en ucuz supplement olan creatine ni kullanıyım da weider kullanmadım demiyim dedim...

Elimdeki prolab bitince weider hayallerim gerçek olucak bu ürün sayesinde :D

15. ChivasRegal

ChivasRegal Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Antalya
    Herkese merhabalar. 10 aydır bb sporuyla uğraşıyorum.Şimdi biraz bulk dönemine girdim.Protein ve Gainer kullanıyorum.Şimdide Creatine kullanmayı düşünüyorum.80 Kg olan biri için bu ürün nasıl kullanılmalıdır sizce ? 1.Sayfadan itibaren okudum fakat herkes değişik 1 metot uygulamış bende kararsız kaldım açıkcası :)

16. tolgafb

tolgafb Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    peki diyelim 5 gün boyunca günde 4 öğün olmak üzere 20 gr yükleme yaptık bölerek.Sonraki 4 hafta ant sonra 5 gr aldık 3 hafta ara verdik tekrar başladığımız zaman tekrar'mı yükleme yapıyoruz ?

17. sultanmehmed

sultanmehmed Üye

Beğenileri:
    2.514
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    İstanbul/Fatih
    Ürünü geçen haftadan itibaren kullanmaya başladım...

Kesinlikle çok ince bir yapıya sahip , kum tanesi gibi...

Creatin Monohidratta marka pek fark etmese de , weider in psikolojik bir etkisi yok değil üzerimde..

Weider in başka bir ürününe sahip olamayacağından dolayı bari creatinini kullanıyım dedim :D

600 gr 90 TL aldım...

18. seytantuyu

seytantuyu Özel Üye

Beğenileri:
    1.152
    Ödül Puanları:
    123

O belli olmazki.

Belki Weider den daha iyi ürünler de kullanacaksın.

Çok acıklı bir cümle olmuş.:D

Daha iyi ürünler kullanman dileğiyle...thums:

sultanmehmed bunu beğendi.
  19. sultanmehmed

sultanmehmed Üye

Beğenileri:
    2.514
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    İstanbul/Fatih

Maddi açıdan yaklaştım ben olaya :D

İnşallah inşallah , teşekkürler ;)

seytantuyu bunu beğendi.
  20. bady ekrem

bady ekrem Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba Üstadlar
    6 aydır düzenli olrak spor yapıyorum .
    Bu sitede kreatinle ilgili bu konunun ve yaklaşık 6-7 en popüler ürün hakkında yazılan tüm sayfaları okudum ve okudukça kafam dahada karıştı . Aynı zamanda ratinglere baktım .
    Haftanın minimum 4 max 5 günü sabah erken saatlerde spor yapıyorum . Programım şöyle :
    http://b1112.hizliresim.com/s/6/y3jv.jpg
    2 hafta sonra daha ağır bir programa geçeceğim .

Şu an kullandıklarım :
    Multipower BCAA spor öncesi 3 sonrası 2 kapsül
    Hardline sıvı Carnifit
    Spordan sonra bir ölçek(30 gr) Muscletech toz protein
    Akşam Yatmadan önce BSN syntha 6 toz protein

Kullanacaklarım :
    -Kreatin ????Hangisi acaba karar veremedim !
    -MHP Glutamine
    -Animal Cuts
    -Spordan sonra Muscletech protein
    -yatmadan önce BSN syntha 6 protein
    -BCAA ? kullanmalıyım bilmiyorum .

Evet efendim burdaki bazı tecrübeli arkadaşlar içeriği aynı marka farksız demişler . Fakat aynı kişiler yine başka yerlerde örneğin Ultimate mikronize olduğu halde beğenmedim Mhp nin ürünü daha iyi demiş .
    Bende Genelde mikronize ürünlere yazılanlardan sonra bir sempati duydum .Mukayeselerim sonucu şu linkte gördüğünüz 3 ürünü (optimum micronized , allmax,dymatize) bb.com da karşılaştırdım . http://b1112.hizliresim.com/s/6/y3qq.jpg
    Tam optimuma karar kılmıştımki Aklıma burdaki weider ve optimum kreatine topikleri geldi . Şİmdi çok kararsızım . Optimum burdaki reytinglere göre çok başarılı değil fakat bb.com da 3500 kullanıcıdan 8.7 rating almış . Ayrıca burda oylanana optimum sanırım mikronize değil .

Evet üstadlar değerli görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok müteşekkir olurum . Hangi ürünü almalıyım bu durumda ? Tavsiyeniz ? Başka tavsiyeleriniz nedir ?

KOnu dışı : kullanacaklarım hakkındada zaman bulup yorum yaparsanız sevinirim . Gereklimi gereksiz mi hepsi? Marka olarak tavsiye .

Sayfayı Paylaş