Vucudum Nekadar gelısebılır omuzlarım genısleyebılırmı ?

Ben göğüs kafesinin şekli sonradan oluşur gibi bişe dedim mi kafana göre yazılar yazma hakkımda. Bu arkadaşın vucudu zayıf omuzlar dar karın kası simetrisi kötü sonuc bu bozukluk falan yok anlayacağın akıl var mantık var bu fotoğrafa yazdığın yazıya bak sen zayıf dar omuzlu deyip kendini yüceltmeye çalışıyorsun gibi basit cümle kurmandan belli ne kadar bildiğin bişeyleri adam ben demeden kendisi konu açmış zaten dar omuzluyum diye sen kafandan uydurmuşsun bişe sende duruş bozukluğu olabilir diye milleti paniğe sokuyorsun atacaksan düzgün cevaplar at akşama kadar tartışırım gereksiz cevaplar alakasız cevaplar yazarsan cevap atmayacağım
Zayıflıkla alakası yok diyorum sana senin uykun gelmiş belli algılayamıyorsun,Sen önceki postları oku sonra da yat uyu en iyisi

Ben kimseyi paniğe sokmuyorum sadece arkadaşı önlemini alması için uyarıyorum,ama kendin hakkında paniğe kapılsan iyi olur çünkü bodybuilding den anlamadığın gibi vücut anatomisinden de anlamıyorsun ve doğru düzgün derdini anlatamıyorsun bile

Ayrıca senin hakkında niye yazı yazayım sen cahilin tekisin zamanıma bile değmezsin

VE NOT OLARAK; duruş bozukluğu falan yok göğüs kafesinin şekli bozuk bu yazdığımı defalarca oku ve bi ihtimal anlamaya çalış

Zayıflıkla alakası yok diyorum sana senin uykun gelmiş belli algılayamıyorsun,Sen önceki postları oku sonra da yat uyu en iyisi

Ben kimseyi paniğe sokmuyorum sadece arkadaşı önlemini alması için uyarıyorum,ama kendin hakkında paniğe kapılsan iyi olur çünkü bodybuilding den anlamadığın gibi vücut anatomisinden anlamıyorsun ve doğru düzgün derdini anlatamıyorsun bile

Ayrıca senin hakkında niye yazı yazayım sen cahilin tekisin zamanıma bile değmezsin
:D prof dr.hocamız konuştu 1 resimle analiz edebilen şahıs kaburgayı zayıflıktan görünce duruş bozukluğu diyen adamla ne uğraşırsın ki Amacın laf sokmak kendini boş laflarınla tatmin etmek istiyorsun insanın vucudundan belli olur ne yaptığı skyp at istiyorsan bende sana artistlik yapayım senin bana klavyede yapmaya çalıştığın gibi ama değmez ben sana insan gibi rencide etmeden yazmaya çalışıyorum biraz daha gayret et konuyu nereden nereye çektin işte senin bilgin bu 2 satır yazıp tıkandın bu sefer saldırmaya başladın başarılar sana

Bırak şimdi iki dakika önce ne diyordun şimdi başka dünyalara geçtin yarın da alt yağları nasıl yakarım diye sorarsın :))

beyler sahurda cekıldım mıgdem baya doluydu bı resmımı daha atıyım bekleyın gelıyor durus bozuklugu varmı varsa nasıl duzelır ? Omuzlarımı gnısletebılırmıyım?

Bence yok zayif oldugun icin oyle duruyo diye düşünüyorum ben takma kafana

IMG_20140329_232620.jpg
[DOUBLEPOST=1405856351][/DOUBLEPOST]bir kaç foto daha atıcagım bu hallerım calıstıktan sonra kendımı sıkmıs hallerım[DOUBLEPOST=1405856424][/DOUBLEPOST]
2014-03-01 20.20.15_2.jpg
[DOUBLEPOST=1405856956][/DOUBLEPOST]
2014-03-01 20.21.06.jpg
Evet bu sekılde vucudum omuzlarımı ve gogus kasını buyutmek belırgın bı hale sokmak ıstıyorum.Vucumda sekıl bozuklugu varsa nasıl bısey yapmalıyım bu sporla duzeltebılırımmıyım yoksa tıbbı yardım mı almalıyım? Ve bana gore calısma programı verebılcek bır ustad varmı evde calışmam gerekıyor salona gıtme sansım yok cunku yasadıgım yerde salon yok . Evde dambılım multi flex prom var bırde barfıx demırı alıcagım programla hem kılo almak hemde vucudumu geliştirmek ıstıyorum yardımlarınızı beklıyorum ?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 31076[DOUBLEPOST=1405856351][/DOUBLEPOST]bir kaç foto daha atıcagım bu hallerım calıstıktan sonra kendımı sıkmıs hallerım[DOUBLEPOST=1405856424][/DOUBLEPOST]Eki Görüntüle 31077[DOUBLEPOST=1405856956][/DOUBLEPOST]Eki Görüntüle 31078 Evet bu sekılde vucudum omuzlarımı ve gogus kasını buyutmek belırgın bı hale sokmak ıstıyorum.Vucumda sekıl bozuklugu varsa nasıl bısey yapmalıyım bu sporla duzeltebılırımmıyım yoksa tıbbı yardım mı almalıyım? Ve bana gore calısma programı verebılcek bır ustad varmı evde calışmam gerekıyor salona gıtme sansım yok cunku yasadıgım yerde salon yok . Evde dambılım multi flex prom var bırde barfıx demırı alıcagım programla hem kılo almak hemde vucudumu geliştirmek ıstıyorum yardımlarınızı beklıyorum ?
ben ölene kadar yesem mide yine sismiyor çok ilginç :D

kardesım yasadıgım yerde salon yok gıtme ıhtımalım hıc yok evde calıscam programa ıhtıyacım var[DOUBLEPOST=1405875098][/DOUBLEPOST]
ben ölene kadar yesem mide yine sismiyor çok ilginç :D
kardesım herangıbı bı sıkıntı varmı acaba bu fotolara daha acıklayıcı olmustur galıba ?

Son düzenleme:
Bu sekilde konuyu uplatman forum kurallarina aykiri olsa gerek ve program istemek
Ayrics kimse ozel program yazmaz uğraşmaz bunu parayla yapan bile var ben sana onerdim bak antrenman bolumunde progrsmlar var yeni başlayanlar bolumunde oradan biseuler kapabilirsin bence ;)
Ayrica vucuttada anormal olan bisey yok, zayifsin sadece

Back
Yukarı