mayiaskaquestion
Üye
Zayıflıkla alakası yok diyorum sana senin uykun gelmiş belli algılayamıyorsun,Sen önceki postları oku sonra da yat uyu en iyisiBen göğüs kafesinin şekli sonradan oluşur gibi bişe dedim mi kafana göre yazılar yazma hakkımda. Bu arkadaşın vucudu zayıf omuzlar dar karın kası simetrisi kötü sonuc bu bozukluk falan yok anlayacağın akıl var mantık var bu fotoğrafa yazdığın yazıya bak sen zayıf dar omuzlu deyip kendini yüceltmeye çalışıyorsun gibi basit cümle kurmandan belli ne kadar bildiğin bişeyleri adam ben demeden kendisi konu açmış zaten dar omuzluyum diye sen kafandan uydurmuşsun bişe sende duruş bozukluğu olabilir diye milleti paniğe sokuyorsun atacaksan düzgün cevaplar at akşama kadar tartışırım gereksiz cevaplar alakasız cevaplar yazarsan cevap atmayacağım
Ben kimseyi paniğe sokmuyorum sadece arkadaşı önlemini alması için uyarıyorum,ama kendin hakkında paniğe kapılsan iyi olur çünkü bodybuilding den anlamadığın gibi vücut anatomisinden de anlamıyorsun ve doğru düzgün derdini anlatamıyorsun bile
Ayrıca senin hakkında niye yazı yazayım sen cahilin tekisin zamanıma bile değmezsin
VE NOT OLARAK; duruş bozukluğu falan yok göğüs kafesinin şekli bozuk bu yazdığımı defalarca oku ve bi ihtimal anlamaya çalış