dentist323
Üye
ne oldu kullanan arkadaşlardan hiç ses soluk çıkmadı ya çok işe yaradı yada kötü yan etki yaptı heralde

yorumlardan dolayı bende almak istiyorum bu ürünü sadece bb de satılıyor sanırım baska sitelerde bulamadım bb baktım ama ingilizce oldugu icin nasıl alıncak bilemiyorum baska yerde satılıyorsa lütfen bilgileri olan arkadaslar nasıl temin edebilecegim konusunda bana yardımcı olurlarmı? sormak istedigim bir diger konuda yag yakımı konusunda bu ürün ne kadar etkili cünkü benim kilo sorunum kalmadı yag yakmak istiyorum
Gittigidiyor'da bulabilirsiniz fakat resmen iki katı fiyat çekmişler
acıkcası gittigidiyora pek güvendigim söylenemez dediginiz gibi iki katı fiyat cekiliyorsa almam cok zor of yaGittigidiyor'da bulabilirsiniz fakat resmen iki katı fiyat çekmişler
bu ürün bb de 42 dolar eğer bu ürünün orjinalini iki katı fiyatına türkiyeden bulabiliyorsan çok şanslısın. zaten türkiye piyasasındaki kaliteli termojenik yağ yakıcılar bunun 3 katı fiyatlardan başlıyor. ben bu ürünü tanıdığım bir supplement satıcısı arcılığı ile 110 liraya aldım. ürün zaten şu an dünyada en çok satılan ve en yüksek memnuniyet puanına sahip yağ yakıcı. denediğim ürünler arasında en iyisi diyebilirim. fakat biraz ağır bir supplement yani haftada bir kaç gün spor yapan birisi için uygun değil. birçok yağ yakıcı sizin yağ oranınızı %20 lerden %15 lere çekmede yardım edebilir fakat biliyorsunuz ki yağ yakımı bu oran aşşağı indikçe zorlaşıyor. bu yüzden bu ürünü yağ oranını %10 un altında bir değere çekmek isteyenlere yani baklavaları görmek isteyenlere kesinlikle öneririm.
acıkcası gittigidiyora pek güvendigim söylenemez dediginiz gibi iki katı fiyat cekiliyorsa almam cok zor of ya
---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:53 ----------
bende almak istiyorum yag yakımı icin ama nasıl? bb de alma sansım yok hic anlamıyorum cünkü baska nasıl temin edilebilir?
iste sorunda bu sahte olabilmesinen dolayı güvenmiyorum acıkcası öyle birini bulmak ve anlasmakta hic kolay degil aslında almanyadan getirttirebilirim diye düsünüyorum ama kesin degil iste bb zaten yazanları hic anlamıyorum demekki anlasamda gümrük sorunu var offfben en son bb den alışveriş yaptığımda gümrüğe takılmıştı. alana kadar bayağı bi uğraştırdılar. o yüzden türkiyeden başka bulma şansınız yok bence. arkadaşında dediği gibi gittigidiyor gibi sitelerden bulabilirsiniz fakat piyasada çok fazla sahte ürün var. eğer illaki alcağım diyorsanız adamla anlaşın eğer ürünün sahte olduğunu anlarsam iade ederim şeklinde. yani geri iade garantisi isteyin. bunu anlamanın birkaç yolu var ama ürünü ilk kullandığınız anda ürünün gücünden anlarsınız orjinal olup olmadığını.
bende bızım spor salonundan bi hocama amerıkadan gelmıs 180 kapsüllük olanlardan onu aldım kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum, iştah kapaması muhteşem.
GGden yada sahibinden deneyebilirsiniz, yada abd'den gelen birisiyle getirirseniz çok kaymak olur.
Ben mesela netritionla bostondakı arkadasıma yolladım haftasonu geliyor, fazladan oxyelite istedim satcam)